hogyan nyitható meg könnyen a szerver által blokkolt youtube

A YouTube szerver által blokkolt megnyitása valóban egyszerű! Lehet speciális alkalmazások vagy programok nélkül. Gyerünk, csak itt nézd meg a módszert!

Mivel a YouTube az egyik legnagyobb rendelkezésre álló videóplatform, a YouTube szigorú irányelvekkel rendelkezik a felhasználók kényelmének biztosítására, ideértve a blokkolást is.

Sok YouTube-tartalmat szándékosan blokkolnak ilyen vagy olyan okból bizonyos országokban vagy helyeken, és ez természetesen probléma, ha nem tudja, hogyan kell kezelni.

Ehhez ezúttal az ApkVenue ad néhány tippet hogyan nyitható meg a szerver által blokkolt YouTube hogy nézhesse.

Hogyan lehet megnyitni a szerverek által blokkolt YouTube-videókat

Annak ellenére, hogy szigorú biztonságot telepítettek, ez még nem jelenti azt, hogy nem élvezheti azokat a YouTube-videókat, amelyeket a szerver vagy maga a YouTube blokkol.

A YouTube megnyitásának különféle módjai vannak, amelyek nem nyithatók meg, és ezúttal az ApkVenue ezeket a biztos módszereket boncolgatja az Ön számára.

Kezdve az egyszerű trükkök használatával további programok nélkül, egy speciális AddOn használatával, amely VPN-ként működik, az ApkVenue mindent megvitat ebben a cikkben.

Íme néhány alternatív módszer a YouTube megnyitásához, amelyek lezárva vannak, hogy kiválaszthassa és szükség szerint használhassa.

1. Hogyan lehet megnyitni egy YouTube-videót, amelyet egy szerver blokkol VPN használatával

VPN, hogy egy legyen legkeresettebb alkalmazás különféle funkciói miatt, beleértve a letiltott YouTube megnyitását.

Ez az egyetlen alkalmazás képes megváltoztatni a felhasználók által használt IP-címet, akár úgy is elkészíthető, mintha egy másik országból származna.

Azok számára, akik érdeklődnek a VPN használatáról, és többet szeretnének megtudni ennek az alkalmazásnak a használatáról, azonnal kattintson az alábbi cikkre.

A legjobb VPN-ajánlások és használatuk.

2. Hogyan lehet kinyitni a YouTube-ot a kiegészítővel lezárva

Ha nem akar VPN-t használni, mert bonyolult és így tovább, akkor van egy másik, proaktívabb megoldás a Kiegészítő használatával.

A kiegészítő az az Ön által használt böngészőre telepített további programok. Ennek a további programnak különböző funkciói vannak, többek között a szerverek által blokkolt YouTube megnyitására.

Ha a Google Chrome-ot használja fő böngészőként, akkor a Browsecet kiegészítő kiegészítőként telepítheti, a Mozilla Firefox felhasználói pedig a ProxTube-ot használhatják.

Csak le kell töltenie és aktiválnia kell ezt a bővítményt, így a YouTube-nézési tevékenységei többé nem szakadnak meg.

3. Használjon speciális proxyt

Ha nagyobb az érdeklődése, használhat egy proxyt a YouTube megnyitásának alternatív módjaként, amely nem nyitható meg.

Ez a proxy majdnem ugyanazzal a funkcióval rendelkezik, mint a VPN, és hogyan kell használni, meglehetősen egyszerű.

Azok számára, akik többet szeretnének megtudni a proxikról, annak használhatóságától a legjobb alkalmazási ajánlásokig, azonnal ellenőrizheti az alábbi linket.

A legjobb proxy ajánlások.

4. A DNS használata

A YouTube megnyitásának alternatív módja, amelyet nem lehet megnyitni, akkor egy speciális internetes vonalat használ, amelyet DNS-nek hívnak.

A DNS majdnem ugyanazzal a funkcióval rendelkezik, mint a VPN, csak a kettő által végrehajtott folyamatok kissé eltérnek egymástól.

Azok számára, akik érdeklődnek a DNS használatáról a letiltott YouTube-videók megnyitásához vagy más célokra, azonnal kattintson az alábbi linkre.

Mi a DNS és hogyan kell használni a DNS-t.

5. Hogyan nyitható meg a YouTube, amelyet letöltéssel nem lehet megnyitni

A YouTube-videók megnyitásának ez a következő módja egyáltalán nem igényel további alkalmazásokat vagy programokat.

Letöltheti a letiltott YouTube-videókat, majd a letöltési folyamat befejezése után offline megtekintheti őket.

Annak ellenére, hogy blokkolva van, a blokkolt YouTube-videó URL-címe továbbra is a szokásos módon jelenik meg, és ezzel az URL-lel letöltheti, majd megnézheti.

Azok számára, akik még mindig nem ismerik a YouTube-videók letöltését, további információt az ApkVenue alábbi cikkében olvashat.

6. A Tor Browser használata

A szerverek által blokkolt YouTube-videók megnyitásának következő módja a Tor Browser nevű speciális böngésző használata.

A Tor Browser olyan funkcióval és megjelenéssel rendelkezik, amely szinte megegyezik más böngészőkkel, például a Chrome vagy a Firefox, csak a Tor Browser elrejti a felhasználók elől az IP és más azonosságokat.

Ilyen működő mechanizmussal Ön szabadon böngészhet a tiltott webhelyek különféle fajtáiban és letiltotta a korábban elérhetetlent, beleértve a YouTube-ot is.

Azok számára, akik ezt az egy böngészőt akarják használni, letölthetik közvetlenül az ApkVenue alábbi linkjén keresztül.

Töltse le az alábbi Tor böngészőt itt!

A Tor Projekt böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

7. Az adatkapcsolat módosítása személyes mobilra

Hogyan lehet megnyitni a YouTube-ot, amelyet az utolsó irodai szerver blokkol, nagyon egyszerű, és nem igényel semmilyen trükköt.

Ha valóban meg kell néznie a YouTube-videókat a használt számítógépről vagy laptopról, miközben az irodai hálózat blokkolja őket, akkor az privát hálózatot használhat.

Android telefonjáról származó privát hálózattal nem kell aggódnia az irodai szerver által végrehajtott blokkolás miatt, mert a mobiltelefon-hálózat alapvetően ingyenes.

Ez a két álnév módszer hogyan lehet megnyitni a letiltott YouTube-ot erőteljesen és egyszerűen. Most már szabadon megtekinthet bármilyen videót a YouTube-on.

Ennek ellenére az ApkVenue emlékezteti Önt, hogy továbbra is maradjon felelős YouTube-felhasználó és -néző!

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.