10 alkalmazás egyesíti a legjobb videókat mobilon

A legjobb videókat ötvöző alkalmazások elengedhetetlenek a tartalomkészítők számára. Olvassa el a cikkben található videofúziós alkalmazásra vonatkozó ajánlásokat.

A videofúziós alkalmazás azoknak az embereknek a szükségessége, akik nagyon szeretik a tartalom létrehozását. Különösen azok számára, akik szeretnek videókat feltölteni olyan közösségi médiába, mint az Instagram.

Szeretsz videoszerkesztést végezni? A videoszerkesztés egy videomódosítási tevékenység, amelyet általában azért végeznek, hogy egy vagy több videoklipet érdekesebbé tegyenek a megtekintéshez.

A videók egyesítése nehéz és szórakoztató szerkesztési tevékenység. A videók összevonásával történetet hozhatunk létre különböző klipekből.

Tehát az ApkVenue-nak van ajánlása alkalmazás egyesíti a videókat azoknak, akik szeretnének videókat szerkeszteni egy Android mobiltelefonon. Gyere, nézd meg teljes egészében!

Ajánlott alkalmazások videók egyesítéséhez

Jelenleg a videoszerkesztési tevékenységeket nem csak számítógépen lehet elvégezni, sok videoszerkesztő alkalmazás, köztük egy videofúziós alkalmazás, amelyet Android-telefonon használhat.

Annak ellenére, hogy a HP Android specifikációi vitathatatlanul alacsonyabbak a laptopoknál vagy PC-knél, az Android videoszerkesztő alkalmazásai továbbra is számos érdekes funkciót kínálnak.

A sok hasonló alkalmazás közül az alábbiak 10 alkalmazás a videók egyetlen keretben való egyesítésére a legjobb az Android-on, hogy megpróbálja.

1. Adobe Premiere Rush

Ki ne ismerné az Adobe-t, a számítógépes és mobil eszközök professzionális szerkesztésével foglalkozó céget.

Kipróbálhatja a legjobb videó egyesítési alkalmazást, nevezetesen Adobe Premiere Rush, ennek az alkalmazásnak olyan tulajdonságai vannak, amelyek nem kevésbé teljesek, mint a ma elérhető PC-szerkesztő szoftver.

A videók kombinálásán kívül ez az alkalmazás egyesítheti az iPhone és az Android videókat beállított világítás, átmenetek, amíg hatás lassított felvétel a videódhoz.

Még érdekesebb, hogy a videók eredményeit ebben az alkalmazásban is megszerezheti export egy videofúziós alkalmazáshoz PC-re, mégpedig a Premiere Pro CC-hez, tudod. Szép!

InformációAdobe Premiere Rush
FejlesztőVályogtégla
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (15.553)
Méret155 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimumVáltakozik

Töltse le az Adobe Premiere Rush alkalmazást itt!

Videó és audio alkalmazások letöltése

2. ActionDirector Video Editor

Hallottad Cyberlink? Az Adobe-hez hasonló szerkesztő vállalatoknak interaktív Android-videószerkesztő alkalmazásuk van, amely megfelel Önnek, fiataloknak.

ActionDirector Video Editor az egyik terméke az Android számára,. A videót egyszerűen ezzel az alkalmazással szerkesztheti.

Azon kívül, hogy egy alkalmazás egyesíti a videókat egy keretben, számos funkcióval rendelkezik, például effektusok, szűrők, matrica, és még sok minden más, amit használhat.

InformációActionDirector Video Editor
FejlesztőCyberlink Corp
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (128.725)
Méret38 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.4

Töltse le az ActionDirector Video Editor alkalmazást itt!

Cyberlink Video & Audio Apps LETÖLTÉS

3. Quik, a legjobb ingyenes videó egyesítési alkalmazás

Az alkalmazás összehozza a következő videót, amelyet az ApkVenue ajánl Quik. Ez az egy videószerkesztő alkalmazás nagyon könnyen használható, banda.

A videók kombinálásán kívül ez az alkalmazás, amely egyesíti a videókat és a fotókat, szintén hozzáadható fotók, feliratok és egyéb érdekes effektusok az Ön által szerkesztett videóba.

Ez az alkalmazás több tucat témával rendelkezik, amelyek felhasználásával díszítheti videóit, és támogatja a különféle videoformátumokat, a munkája sokkal könnyebb lesz ezzel az alkalmazással.

InformációQuik
FejlesztőProfivá
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (1.340.376)
Méret99 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le a Quik alkalmazást itt!

Töltse le a GoPro Inc. videó- ​​és hangalkalmazásokat

Egyéb Video Merge alkalmazás ...

4. KineMaster

KineMaster ez azoknak megfelelő, akik olyan szerkesztést akarnak végezni, amelyhez némi szükség van réteg egyszerre. Ez a videó egyesítési alkalmazás vonzó és egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik.

A KineMaster az egyik legszélesebb körben használt Youtuber videoszerkesztő alkalmazás. Nincs szükséged különösebb készségekre, itt azonnal készíthetsz klassz videókat.

Az effektus funkciónak köszönhetően még izgalmasabbá válik a videók mobiltelefonon történő összekapcsolása ezzel az alkalmazással, matrica, elhomályosít, sebességszabályozók és egyebek. A KineMaster különféle video- és hangformátumokat is támogat.

InformációKineMaster
FejlesztőKineMaster Corporation
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (2.658.309)
Méret87 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le a KineMaster alkalmazást itt!

KineMaster Corporation Video & Audio Apps LETÖLTÉS

5. YouCut

Szereted lustán horizontálisan szerkeszteni a videókat? Nos, az alkalmazás egyesíti a videókat megnevezett vízjel nélkül Vágsz ezt használhatja függőlegesen.

Szabadon szerkesztheti videóit, és könnyedén kombinálhatja a különféle videókat. Ez a videó link alkalmazás is ingyenes használni, tudod!

Ha azt szeretné, hogy egy képszerkesztő alkalmazás videó legyen, a YouCut különféle egyedi funkciókkal is rendelkezik, beleértve a létrehozást is diavetítés több fotó kombinálásával, banda!

Ne álljon meg ennél, a YouCut tömörítheti a videoméreteket is anélkül, hogy a videó minőségét jelentősen rontaná. Így továbbra is még szabadabban oszthatja meg szerkesztett videóit a közösségi médiában.

InformációVágsz
FejlesztőInshot Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.8 (1.549.523)
Méret24 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.3

Töltse le a YouCut alkalmazást itt!

Apps Videók és hangok InShot Inc. LETÖLTÉS

6. FilmoraGo

Ha nem ismeri a videoszerkesztő alkalmazásokat, használhatja őket FilmoraGo szuper egyszerűen és kényelmesen használható videókat ötvöző alkalmazásként.

Hogyan kombinálhatjuk az Androidon lévő videókat ezen az alkalmazáson keresztül nagyon könnyű, számos funkciót is használhat, például szűrőket, overlay, mozgásgrafika, és még sok más.

Az alkalmazásban előforduló videoszerkesztési folyamat nagy része ezeket az ingyenes videókat egyesíti már automatikusan fut, csak választania kell Kimenet a legmenőbb, amire vágysz.

InformációFilmoraGo
FejlesztőInshot Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (397.104)
Méret35 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.2

Töltse le a FilmoraGo alkalmazást itt!

Videó és audio alkalmazások letöltése

7. VidTrim

A következő videokapcsolati alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl VidTrim ha nem ismeri a hosszú és bonyolult videoszerkesztési folyamatot.

Az alkalmazás által az online videók kombinálásával kínált egyszerű funkciókat egy kezelőfelület számára is könnyen érthető felület kíséri.

Annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, számos funkció használható, tudod. Az írástudási videókat érdekesebbé teheti effektusokkal és filmzene ebben az alkalmazásban.

InformációVidtrim
FejlesztőGoseet
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (246.200)
Méret35 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le a Vidtrim alkalmazást itt!

Goseet Video & Audio Apps LETÖLTÉS

8. VEdit Video Cutter and Merger

Ahogy a neve is sugallja, VEdit ezt kifejezetten alkalmazásként hozták létre a videók kombinálására és azok vágására. Ezzel az alkalmazással könnyen konvertálhat videót hangzásra.

Az alkalmazás egyesíti az Androidon lévő videókat anélkül vízjel ingyen használható. Természetesen a szerkesztések érdekesebbek lesznek vízjel, banda nélkül.

Ez az alkalmazás azért is viszonylag könnyű, mert csak 17 MB-ot kell telepíteni a mobiltelefonjára. A VEdit azoknak alkalmas, akik nem keresnek furcsa funkciókat.

InformációVEdit Video Cutter and Merger
FejlesztőClogica
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (31.841)
Méret17 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.2

Töltse le a VEdit Video Cutter and Ferger alkalmazást!

VEdit Video Cutter and Merger

9. VivaVideo

VivaVideo az egyik leghíresebb videoszerkesztő alkalmazás, több mint 100 millió letöltéssel az Androidon. Jellemzői nem alacsonyabbak, mint a PC-hez készült videofúziós alkalmazások.

Sok mindent megtehetsz a videóidhoz, például lassú-mo, szűrő, diavetítés, amíg videó kollázs bár.

A videók és az alkalmazás kombinálása szintén praktikus, mert a vonzó és könnyű felület miatt otthon érezheti magát a videók szerkesztésében, még akkor is, ha késlekednie kell.

InformációVivaVideo
FejlesztőQuVideo Inc. A legjobb Video Editor & Video Maker alkalmazás
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (11.914.727)
MéretVáltakozik
Telepítse100.000.000+
Android minimumVáltakozik

Töltse le a VivaVideo alkalmazást itt!

Apps Video & Audio QuVideo Inc. LETÖLTÉS

10. Video Editor & Video Maker - InShot

Végül van egy alkalmazás, amely az InShot videóit ötvözi, Video Editor & Video Maker. Te, aki bonyolultság nélkül szeretnél szerkeszteni, kipróbálhatod ezt az alkalmazást, bandát.

Számos szerkesztési funkció létezik, mint más alkalmazások, de ennek az alkalmazásnak meglehetősen sokféle hatása van, és felhasználhatja az alkalmazásban a videók szépítéséhez.

Ennek az érdekes szolgáltatásnak és egyszerűen használhatónak köszönhetően az Inshotot több mint 100 millió ember töltötte le, és 4-nél magasabb besorolást sikerült fenntartania.

Annak ellenére, hogy a funkciók meglehetősen teljesek, fel kell iratkoznia, hogy élvezhesse az InShot összes funkcióját. Nem csoda, hogy sokan le akarják tölteni az InShot Pro MOD APK-t.

InformációVideo Editor & Video Maker - InShot
FejlesztőInShot Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.8 (5.990.508)
Méret36 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.3

Töltse le a Video Editor & Video Maker - InShot alkalmazást itt!

Apps Videók és hangok InShot Inc. LETÖLTÉS

Bónusz: Hogyan lehet videókat kombinálni mobilon és számítógépen

Már tudod, ugye, melyek a legjobb és ingyenes videokombinációs alkalmazások, amelyeket használhatsz? De hogyan kombinálhatod a videókat? Ez bonyolult?

Ne keverje össze! Az ApkVenue oktatóanyagot is készített hogyan lehet a videókat egyesíteni laptopon vagy mobiltelefonon, amelyet az alábbi cikkben olvashat!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez egy ajánlás alkalmazás egyesíti a videókat Androidon az ApkVenue-tól, most részletekben fizethet a szerkesztési munkáért bárhol, csupán egy mobiltelefon-tőkével.

Ennek az ApkVenue által ajánlott alkalmazássornak megvannak a maga kiváló tulajdonságai, csak válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel, banda.

Véleménye szerint melyik alkalmazás a legjobb a többi között? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, a következő cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is alkalmazás szerkesztése vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.