7 legjobb mesterlövész pc játék 2020, ezt tényleg ki kell próbálni!

Unod már a háborús játékokat és a barbár lövöldözéseket? Gyerünk, próbáld ki a 2020-as PC-s mesterlövész-játékok ajánlásait, amelyek nagyobb kihívást jelentenek számodra!

Milyen PC-s játékokat játszol a legjobban? Az ApkVenue biztos abban, hogy valóban sokan vannak, akik nagyon szeretnek háborús játékokat játszani és lövöldözni.

Sajnos a PC-n nincs sok olyan háborús játék, amely a lét élményét nyújtaná orvlövész más néven mesterlövészek. Valójában nagyon kielégítő látni, hogy az ellenséget messziről egyenként megverték, anélkül, hogy elkapták volna.

Ebben a cikkben az ApkVenue ad neked néhányat ajánlások a legjobb PC-s mesterlövész játékokhoz 2020-ra amelynek reális mechanizmusa van, és a játékmenet rendben van.

A legjobb mesterlövész PC-játékok gyűjteménye 2020-ban

A PC-mesterlövész-játékok nem olyan egyszerűek, mint gondolnád. Nem csak célozni és lőni kell, hanem sok mindent figyelembe kell vennie.

A széliránytól, a szélsebességtől, a magasságtól, az ellenség távolságától és még sok minden mástól kezdve. Ez teszi a mesterlövész játékokat sokkal nagyobb kihívássá, mint a szokásos háborús játékokat.

Biztosan kíváncsi vagy, igaz? Ahelyett, hogy kicsit tovább várna, csak folytassa, nézze meg a következő cikket!

1. Sniper Elite 4

Ha valaha is tanulmányozta volna a történelmet, ismerné az évtizedekkel ezelőtt lezajlott második világháború hátterét?

PC-s játékok révén Sniper Elite 4, meghívást kap, hogy fejezze be a náci hadsereget. Remek dolog, hogy a játék homokozó eleme lehetővé teszi, hogy a játékban bármit kihasználjon.

A játék grafikájában és játékmenetében nem kell kételkedni. Ez a játék a killcam rendszer előnyeit is kihasználja, ahol látni fogja, hogy golyói behatolnak az ellenségbe X-Ray olyan módon lassított felvétel.

RészletSniper Elite 4
FejlesztőLázadó
KiadóLázadó
Kiadási dátum2017. február 13
MűfajAkció-kaland
Értékelés9/10 (Gőz)
ÁrRp. 389 999, - (Gőz)

Töltse le a Sniper Elite 4 PC-s játékot a következő linken keresztül:

Lázadó lövöldözős játékok LETÖLTÉS

2. Hitman 2

Hitman 2 egy olyan játék, ahol egy becenevű titkos ügynököt fogsz játszani 47. ügynök. Ebben a játékban titokban vagy brutálisan megölheti a célpontot.

Van egy megnevezett mód Hitman Sniper Assassin amelyet önállóan vagy együtt játszhat. Az Ön feladata, hogy túlélje csak mesterlövész fegyverek használatát.

Ez a PC-mesterlövész játék nemcsak ölést igényel, hanem a holttestek elrejtését és a nyomok eltávolítását is, hogy ne ragadjon el az ellenség.

RészletHitman 2
FejlesztőIO Interactive A / S
KiadóWarner Bros Interactive Entertainment
Kiadási dátum2018. november 13
MűfajAkció
Értékelés9/10 (Gőz)
ÁrStandard kiadás: 800 000 IDR (Gőz)

Töltse le a Hitman 2 PC-játékot a következő linken keresztül:

Warner Bros. Interaktív szórakoztató lövöldözős játékok LETÖLTÉS

3. Sniper Elite V2 Remastered

A legjobb mesterlövész-PC-játék biztosan problémát jelenthet, ha a számítógép nem képes támogatni a játékot. Nos, az ApkVenue kínál megoldást neked, banda.

Címmel kipróbálhatja a könnyű PC-s mesterlövész játékot Sniper Elite V2 Remastered ez. Ez a játék egy újrakészített verzió, így minden szektorban tartalmaz néhány új tartalmat és fejlesztést.

Egy elit mesterlövészt fogsz játszani Karl Fairburne amelyet Berlinbe küldtek a német csapatok befejezésére saját bázisukon.

RészletSniper Elite V2 Remastered
FejlesztőLázadó
KiadóLázadó
Kiadási dátum2019. május 14
MűfajAkció
Értékelés6/10 (Gőz)
ÁrRp 159 999, - (Gőz)

Töltse le a PC Game Sniper Elite V2 Remastered programot a következő linken keresztül:

Lázadó lövöldözős játékok LETÖLTÉS

4. Sniper Ghost Warrior szerződés

Ha szeretné megtapasztalni, milyen nagyszerű mesterlövésznek lenni, próbáljon meg PC-s játékokat játszani Sniper Ghost Warrior szerződés, oké.

Ebben az offline mesterlövész-PC-játékban meghívást kapnak Szibéria belsejébe, hogy teljesítsék a merényletet a meglévő feltételek kihasználásával.

Azt is meg kell próbálnia, hogy ne tekintse ellenségnek, mert ha egyszer elkapja, akkor biztosan meghal. Egyébként nagyon kihívó, deh!

RészletSniper Ghost Warrior szerződés
FejlesztőCI játékok
KiadóCI játékok
Kiadási dátum2018. november 13
MűfajAkció
Értékelés7/10 (Gőz)
Ár199 999 Rp, - (Gőz)

Töltse le a PC Game Sniper Ghost Warrior szerződést a következő linken keresztül:

CI játékok Lövöldözős játékok LETÖLTÉS

5. Sniper Ghost Warrior 3

Rendelkezik minimális specifikációjú számítógéppel és instabil internetkapcsolattal, de szeretne PC-s mesterlövész játékokat játszani? A megoldás egyszerű, csak töltse le a könnyű mesterlövész PC offline játékot!

Játék címmel Sniper Ghost Warrior 3 ennek nagyon reális játékmenete van, tudod. Azonban sok gyakorlásra van szüksége, hogy elsajátíthassa ezt az egy játékot.

Ebben a játékban egy amerikai mesterlövészt fogsz játszani Jonathan North amelyet Grúziában telepítettek az orosz csapatok meggyilkolására a határról.

RészletSniper Ghost Warrior 3
FejlesztőCI játékok
KiadóCI játékok
Kiadási dátum2017. április 25
MűfajAkció
Értékelés55% (Metakritikus)
ÁrRp108,999, - (Gőz)

Töltse le a PC-Sniper Ghost Warrior 3 játékot a következő linken keresztül:

CI játékok Lövöldözős játékok LETÖLTÉS

6. ARMA 3

ARMA 3 nem egy FPS játék, hanem egy háborús szimulációs játék. Nem csak sok embert ölt meg, hanem küldetéseket is teljesítenie kell, és biztonságban kell tartania a csapat minden tagját.

Egy másik egyedülálló dolog, hogy a mesterlövész párosul egy figyelővel, akinek feladata az ellenség helyének megkeresése és megjelölése, amelyet a mesterlövész megöl.

Ez a játék tökéletes azok számára, akik szeretik a stratégiai játékokat. Ha szeretsz barbárul játszani, az ApkVenue nem gondolja, hogy ez a játék megfelelő lenne az Ön számára.

RészletARMA 3
FejlesztőBohemia Interactive
KiadóBohemia Interactive
Kiadási dátum2013. szeptember 12
MűfajAkció, szimuláció, stratégia
Értékelés9/10 (Gőz)
ÁrRp399,999, - (Gőz)

Töltse le az ARMA 3 PC-játékot a következő linken keresztül:

Csehországi interaktív lövöldözős játékok LETÖLTÉS

7. Ghost Recon töréspont

Ghost Recon töréspont a Ghost Recon franchise legújabb PC-s mesterlövésze. Ebben a legújabb játékban van egy új osztály, amelyet választhat, mégpedig Mesterlövész.

A Sharpshooter osztály bónusz tulajdonságokat ad Önnek, ha olyan fegyvereket használ, mint pl DMR vagy Mesterlövész puska. Ezen kívül ebben az osztályban beépített készségek is vannak, amelyek nagyon hasznosak a mesterlövészek számára.

Játszma, meccs taktikai lövöldöző A Ubisoft által készített fegyverek a régi fegyverek egyes részei felhasználásával továbbfejlesztik azokat a fegyvereket, amelyek megerősítéséhez szükségesek.

RészletGhost Recon töréspont
FejlesztőUbisoft
KiadóUbisoft
Kiadási dátum2019. október 4
MűfajTaktikai lövő
Értékelés57% (Metakritikus)
Ár689 000 Rp, - (Ubisoft Store)

Töltse le a Ghost Recon Breakpoint PC-s játékot a következő linken keresztül:

Ubisoft Entertainment lövöldözős játékok LETÖLTÉS

Ez Jaka cikke a 7 legjobb PC-s mesterlövész játékról, amelyeket 2020-ban meg kell próbálni. A reális játékmenet és az élénk képek páratlan játékélményt nyújtanak.

Találkozunk újra a következő ApkVenue cikkben! Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.