hogyan lehet belépni ingyenes wifibe jelszó nélkül egy androidos telefonra

Beléphet-e ingyenes WiFi-be jelszó nélkül? Lehet, hogy nem tudod, hogyan lehet ingyenes WiFi-t jelszó nélkül ingyen letölteni egy androidos mobiltelefonon, amelyet alább átnézünk, banda!

Talán amit eddig tudtál csatlakozik egy WiFi hálózathoz amely be van zárva, be kell lépnie Jelszó annak elérése érdekében, igaz?

De most van egy mód arra, hogy jelszó nélkül belépjen a WiFi-be, amelyet közvetlenül és közvetlenül megtehet okostelefon te, tudod.

Esetleg megkérdezed, hogy melyik WiFi-t megszakító alkalmazást használják Androidon erre a módszerre?

Ahelyett, hogy kíváncsi lennénk, ezért az ApkVenue ezúttal áttekinti, hogyan Ingyenes WiFi mód Jelszó androidos telefonon amelyet könnyedén gyakorolhatsz, banda.

Itt van, hogyan ingyenes WiFi nélkül Jelszó Androidos mobiltelefonon ez nagyon egyszerű!

Ebben a korban, WiFi hálózat mintha fontossá vált volna annak érdekében, hogy készüléke csatlakozzon az internethez és napi tevékenységeket hajtson végre.

Sajnos nem mindenkinek van szerencséje internetcsomagot vásárolni, ezért WiFi hálózatot igényelnek, amelynek használatát a többségük biztonságosan biztosítja Jelszó, banda.

Tehát ezért az ApkVenue ezúttal egy speciális módszert oszt meg, így Ön automatikus lehet lépjen be ingyenes WiFi-be jelszó nélkül. De ne feledje, saját felelősségére!

1. lépés - Letöltés Legújabb AndroDumpper alkalmazás

  • Az Android mobiltelefonján először kell Letöltés Alkalmazás AndroDumpper legújabb, amelyet az alábbi linken keresztül kaphat.

Letöltés AndroDumpper Android APK legújabb verzió 3.11

2. lépés - Indítsa el a WiFi csatlakozását jelszó nélkül

  • Az AndroDumpper alkalmazás telepítése után ellenőrizze, hogy már be van-e kapcsolva egy olyan hely, amelyet egy WiFi hálózat lefed hogy nem tudja a jelszavát.
  • Nyissa meg az AndroDumpper alkalmazást, és ez az alkalmazás automatikusan felismeri a körülötted lévő WiFi hálózatot, banda.
  • A megcélzott WiFi hálózaton csak koppintania kell Próbálja ki a Connect alkalmazást. Ha megjelenik egy üzenet Figyelem, koppintással átugorhat Folytatni.

3. lépés - Várjon, amíg csatlakozik a WiFi hálózathoz

  • Sikeres esetén két lehetőség jelenik meg, nevezetesen Nincs egyéni PIN és Saját PIN. Itt csak választania kell egy lehetőséget Nincs egyéni PIN-kód.
  • Tehát automatikusan az AndroDumpper technikákkal megpróbálja betörni a WiFi-t brutális erőszakos támadás. Itt csak várni kell egy ideig, általában körülötte 10-30 másodpercig csak.

4. lépés - A WiFi sikeres használata nélkül Jelszó

  • Ha hogyan lehet WiFi-t csatlakoztatni anélkül Jelszó ha ez sikerül, lesz üzenet A kapcsolat sikerült mint az alábbi képen.
  • Szörfözhet a korábban kiválasztott célzott WiFi hálózatban is. Elég könnyű, igaz?

NYILATKOZAT:


Ingyenes WiFi mód anélkül Jelszó ennek vitathatatlanul meglehetősen kicsi a sikeraránya. Több kísérletből csak néhány hálózat köthető össze. Javasoljuk, hogy használjon egy másik WiFi hackelési módszert, ha az nem működik, banda.

Van-e valamilyen módon 100% -ban működő, ingyenes jelszó nélküli WiFi?

Jaka valójában nem tudja garantálni, hogy a Jaka által nyújtott módszer meghaladja a 100% -ot művek és bárki megteheti.

Jaka személy szerint jobb, ha továbbra is ugyanazokat a módszereket alkalmazza Halal hogy továbbra is használhassa az internetkapcsolatot.

Végül is az ingyenes WiFi használata jelszó nélkül törvénytelen, és törvénybe ütközhet, vagy másokat károsíthat.

Érdemes tehát használni a személyes internetét, vagy feliratkozni egy korlátlan internetcsomagra, így bármikor gond nélkül böngészhet az interneten.

Nos, ilyen az ingyenes WiFi Jelszó androidos telefonon megteheti. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy nem tudja megmondani Jelszó abból a WiFi hálózatból, amelyet követel, banda.

Ha tudni akarod Jelszó természetesen és ossza meg barátaival, például követheti, hogyan kell betörni a WiFi-beJelszó egy Android mobiltelefonon, amelyet az ApkVenue korábban felülvizsgált.

Van más friss módszere? Gyerünk, ne habozzon megosztani az alábbi megjegyzés oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.