hogyan lehet e-mailt létrehozni a legújabb mobiltelefonokon és laptopokon 2021

Tudod, hogyan lehet e-mailt küldeni egy mobiltelefonra vagy laptopra! Valójában létezik néhány módszer arra, hogy néhány kattintással új e-mailt hozzon létre mobiltelefonon vagy laptopon keresztül!

Hogyan írhat új e-mailt mobiltelefonokon ez gyakran csapás az oktalan emberek számára, különösen a szüleink számára. Valójában az e-mail fontos szerepet játszik a mai okostelefon-korszakban.

Lehetséges, hogy az e-mail kommunikációs eszközként való szerepét felváltotta a csevegőalkalmazások, többek között a munka világában is. De, az e-mail még mindig fontos szerepet játszik az életünkben, banda!

Most, ha bármilyen szolgáltatásra szeretne regisztrálni, például tovább online motorkerékpár taxi alkalmazás például mindenképpen meg kell kérni e-mail címet, bandát.

Az e-mail fiók identitásjelzővé vált, mint egy KTP. Valójában az Android telefonok nem használhatók, ha nincs e-mail fiókja.

Tehát az új e-mail létrehozásának megkönnyítése érdekében itt az ApkVenue segítséget nyújt az útmutatással hogyan írjon e-mailt a HP-n és a laptopokon!

1. Hogyan hozzunk létre egy Gmail e-mailt

Amikor először aktiválja a legújabb Android mobiltelefont, valójában választhat egy lehetőséget hogyan hozhat létre új Google e-mailt.

Szerencsére elérheti az új Gmail e-mail létrehozásának folyamatát közvetlenül a mobiltelefonján, és gyorsan és egyszerűen e-mailt készíthet közvetlenül a mobiltelefonjáról.

Nos, először Jaka hámozott le teljesen hogyan hozhat létre e-mailt a Google-on amelyet könnyen követhet. Figyelj figyelmesen, igen!

Jegyzet:

 • Nyissa meg a menüt Beállítások a HP-n, és keresse meg a lehetőségeket Fiókok szinkronizálása.
 • Csúsztassa lefelé a képernyőt, és koppintson az opcióra Fiók hozzáadása. Ezután válasszon Google új Google-fiók létrehozásához.
 • Koppintson a kiválasztás Fiók létrehozása a bal alsó sarokban, és koppints a lehetőségekre Magamnak Gmail e-mail fiók létrehozásához.

Jegyzet:


Kiválasztás Hogy irányítsam a vállalkozásomat kiválasztható, ha ezt a fiókot felhasználják az Ön vállalkozásához, bandájához.

 • Írja be utó- és vezetéknevét a megadott mezőkbe. Ezt követően kattintson a gombra Következő.

 • Adja meg születési dátumát és nemét. Ezután nyomja meg a gombot Következő.

 • Válassza ki a fent javasolt e-mail címet, vagy kattintson Hozzon létre saját Gmail-címet új e-mail fiók létrehozásához. Kattintson a gombra Következő folytatni.

 • Írja be kétszer a használni kívánt jelszót. Ügyeljen arra, hogy ne felejtse el az e-mail jelszavát.

Jegyzet:


Jelszó hogy legalább 8 karakter hosszú legyen.

 • Meg kell adnia a mobiltelefon számát, de ez a lépés nem kötelező. Koppintson a Ugrás ha át akarja hagyni ezt a lépést, vagy Igen, bent vagyok Ha nem bánod.

Jegyzet:


Ebben a példában Jaka úgy döntött, hogy választ Ugrás.

 • Ellenőrizze a létrehozott e-mail címet. Koppintson a Következő hogy folytassa az új e-mail létrehozásának módját.
 • Megértés Adatvédelem és feltételek Google-fiókból. Húzza ujját lefelé a képernyőn, és koppintson a ikonra Egyetértek ha nincs probléma.
 • Kész!

Hogyan hozhatok létre e-mailt ezen az Android mobiltelefonon? Egyáltalán nem nehéz, igaz? Most használhatja ezt az e-mailt különféle szolgáltatásokhoz, rendben?

Ez a módszer azok számára is hasznos, akik hozzá akarnak adni egy Google-fiókot, mert már van egy másik Gmail-fiókja, bandája.

2. Hogyan készítsünk Yahoo e-mailt

E vállalat presztízse valóban elhalványult a technológia világában. De a 90-es évekbeli gyerekek, mint Jaka, nem felejthetik el a cég nevét Jehu.

A Yahoo e-mail fiók korábban az ApkVenue első e-mail fiókja volt, és a Gmail mellett még mindig az egyik legjobb e-mail szolgáltatás.

A Gmailtól eltérően a Yahoo e-mail listákat az Android telefonokon csak egy alkalmazással lehet megtenni Yahoo levelezés, de ez a módszer még mindig könnyen követhető, valóban!

Minden további nélkül itt Jaka ad útmutatást hogyan lehet létrehozni egy Yahoo e-mailt egy mobiltelefonon, amelyet azonnal követhet!

 • Töltse le és telepítse az alkalmazást Yahoo levelezés először az alábbi linken keresztül.
A Yahoo Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Vagy ezen a linken keresztül

 • Nyissa meg a Yahoo Mail alkalmazást, és kattintson a lehetőségekre Regisztrálj a Yahoo e-mail listához.
 • Írja be a használni kívánt teljes nevét, születési dátumát, e-mail címét és jelszavát. nyomja meg a gombot Folytatni hogy folytassa a Yahoo e-mail létrehozását.
 • Kattintson a gombra Írjon nekem egy ellenőrző kódot hogy folytathassa az új e-mail írását.
 • Az ellenőrző kód a következő lesz:bemenet automatikusan befejeződik az új e-mail létrehozásának folyamata, banda!

A Google-től eltérően nincs mód a Yahoo e-mail létrehozására mobiltelefonszám nélkül. Tehát hajlandónak kell lennie arra, hogy feláldozzon egy kicsit a magánéletéből, banda.

3. Hogyan készítsünk e-mailt laptopon

Annak ellenére, hogy a technológia most a kezünkben van, bizony vannak olyanok, akik még mindig kényelmesebbnek érzik magukat laptopon vagy számítógépen dolgozni, igaz?

Az ApkVenue néha kényelmesebbnek érzi magát egy széles képernyős laptop mellett is, amely még mindig praktikusabb, mint egy HP képernyő.

Nos, azok számára, akik ebbe a kategóriába tartoznak, itt az ApkVenue tárgyal hogyan írhat új e-mailt laptopon vagy PC-n a Gmail szolgáltatás használatával.

 • Nyissa meg a fő webhelyet Google.com. Kattintson a jobb felső sarokban lévő doboz ikonra, és nyomja meg az Opciók gombot Számla.
 • Kattintson a lehetőségekre Hozzon létre egy Google-fiókot az e-mail listához.
 • Írja be a vezeték- és vezetéknevét, valamint a használni kívánt e-mail címet és jelszót. Kattintson a gombra Következő amikor elkészült.

Jegyzet:


Jelszó hogy legalább 8 karakter hosszú legyen.

 • Ahhoz, hogy miként hozhat létre új e-mailt a Gmailben egy laptop segítségével, sajnos meg kell adnia az aktív mobiltelefonszámot. Kattintson a gombra Következő mikor kész.
 • A Google egy hatjegyű ellenőrző kódot küld a számra. Írja be a mobiltelefonjára beírt kódot, majd kattintson a gombra Ellenőrizze.
 • A nagyobb biztonság érdekében elmenthet egy biztonsági másolat mobiltelefonszámát és e-mail címét, de ez a két dolog nem szükséges.

 • Írja be születési dátumát és nemét a megadott mezőkbe. Ezután kattintson a gombra Következő mikor kész.

 • Megértés Adatvédelem és feltételek Google-fiókból. Kattintson a gombra Egyetértek ha nincs probléma.
 • Gratulálunk! A Gmail elkészítése laptopon itt befejeződött, és az imént létrehozott e-mail használható.

Itt az ApkVenue a Gmailt használja példaként. De hogyan lehet egy Yahoo e-mailt létrehozni egy laptopon nem szabad, hogy sokkal másabb legyen, csak az oldal természetesen más, banda!

Bónusz: Hogyan lehet törölni egy Gmail-fiókot

Szeretne új e-mailt írni, mert nem szeretné használni a régi e-mailt, bandát? Ha igen, akkor törölnie kell a régi e-mailt!

Azok számára, akik törölni akarják a Gmail-fiókot, de nem tudják, hogyan, megtudhatja hogyan törölhet egy Gmail-fiókot a következő cikkben!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez egy útmutató hogyan írjon e-mailt a Jaka mobiltelefonjain és laptopjain. Az e-mail fontossága miatt az ApkVenue azt javasolja, hogy azonnal kövesse a fenti irányelveket.

Olvassa el a cikkeket is Email vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.