10 legjobb anime romantikus iskola 2020

Szereted a romantikus iskolai animéket, amelyek felidegesítenek? Nézzük meg az ApkVenue anime romantikus iskolai ajánlását. Garantáltan egész nap kekszet készítenek.

Tetszik nézni a romantikus animéket, amelyek elolvasztják a szívét? Romantikus anime iskola érdekes alternatíva lehet az Ön számára.

Hiányos, ha nem nézted meg a romantikus iskolai animéket, más néven japán anime stílusú iskolai romantikus történeteket. A macskákkal szemben félénk japán tinédzser szerelmi történetét igazán érdekes megnézni.

Indonéziával ellentétben Japánban a szerelmi történet csúcspontja az iskola, főleg a középiskola alatt zajlik. Nos, az ApkVenue elkészítette az Ön számára a legjobb romantikus iskolai anime ajánlások listáját. Gyere, nézd meg teljes egészében!

10 legjobb romantikus iskolai anime

Az iskolai szerelmi történeteknek megvannak a maguk árnyalatai, amelyek nagyon különböznek az egyetemen és a munka világában megjelenőktől.

Az instabil karakterek, a társak bevonása és a drámai szerelmi vonal romantikus animét alkot iskola mindig érdekes látni.

A sok anime közül, amely ezt a témát hordozza, íme néhány anime ajánlás romantikus iskola a legjobb neked.

1. Koe No Katachi

Az első legjobb romantikus iskolai anime az Koe No Katachi, ez az anime egy Shoko Nishimiya nevű lány történetét meséli el, akit szeret, ha osztálytársai süketnek tartják.

Az Ishida nevű tréfa azonban meghaladja a csúcsát, és végül Nishimiyának árt. Kénytelen volt elhagyni az iskolát.

Telt az idő, míg Ishida bűnösségével együtt csendes emberré vált. Újra találkozott Nishimiyával és bármilyen módon kérjen bocsánatot.

Ez a film arra készteti, hogy a gurulásig, a bandáig lépjen, mert olyan sok érzelmi pillanat van, amely garantáltan unatkozni fog.

CímKoe No Katachi
Műsoridők2016. szeptember 17
Epizód1 (film)
MűfajDráma, iskola, Shounen
StúdióKiotói animáció
Értékelés9.02 (MyAnimeList.net)

2. Clannad

Anime iskola a következő legjobb a Clannad, ez a romantikus anime is képes arra, hogy öntse a könnyeit. Calannad az iskolai barátság és szerelem történetének témáját veszi át.

Tomoya Okazaki tinédzser, aki unalmasnak tartja az életét, míg végül találkozik egy lánnyal az iskolájában, aki megkapja változtassa meg az életét.

Az érzelem, a szomorúság, az öröm, a bosszúság minden története, amelyet minden általa átél, megváltoztatja az egyes karakterek személyiségét az anime-ban, hogy érettebb legyen. Gyere, nézd meg a filmet, banda!

CímClannad
Műsoridők2007. október 5. - 2008. március 28
Epizód23
MűfajVígjáték, dráma, romantika, iskola, életszelet, természetfölötti
StúdióKiotói animáció
Értékelés8.12 (MyAnimeList.net)

3. A hazugságod áprilisban, a kedvenc anime romantikus iskola

Szóval, a Hazugságod áprilisban anime alkalmas azoknak, akik szintén rajonganak a zenében, különösen a zongorában. Ez az anime nagyon jól módosítja a zongora kalciumzenét is megható története van!

Különböző karakterekkel fogsz találkozni, akiknek problémáik vannak, ahogy a történet megy, ez a probléma kiderül összeszerelve egymással.

Sok mindent el is vehet a történetből animében iskola ez. A hazugságod áprilisban 22 részre oszlik, feltétlenül nézd meg az animet a kezdetektől fogva!

CímHazugságod áprilisban
Műsoridők2014. október 10. - 2015. március 20
Epizód22
MűfajDráma, zene, romantika, iskola, Shounen
StúdióA-1 képek
Értékelés8.81 (MyAnimeList.net)

Egyéb legjobb romantikus iskolai anime ajánlások ...

4. Szerelmi történetem

Láttad szerelmi történet egy óriás és egy kis hercegnő között az édes? Ebben a vígjáték romantikus animében tanúja lehet ennek a rendkívüli történetnek.

Nos, műfaji animében romantikus iskola Ez egy Takeo Gouda nevű fiatal fiú történetét meséli el, aki nagy és szereti a gyönyörű Rinko Yamato nevű tinédzsert.

A romantikus vígjáték-anime története nemcsak unalmassá teheti, hanem olyan nevetésre is képes, amely miatt nem unatkozik a nézés. Kövessük a két tizenéves szerelmi történetét az iskolában!

CímSzerelmi történetem
Műsoridők2015. április 9. - 2015. szeptember 24
Epizód24
MűfajDráma, zene, romantika, iskola, Shounen
StúdióŐrültek háza
Értékelés8.01 (MyAnimeList.net)

5. Nisekoi: Hamis szerelem

Következik a Nisekoi: Hamis szerelem, egy összetett történet egy Raku Ichijou nevű rámajáról, aki kénytelen egy szerelmi történeten átesni Chitoge Kirisakival.

Mindkettő a Yakuza banda leszármazottai hatalmon, amikor a két banda harcolni kezd és a dolgok felforrósodnak, csak ők tudnak harmóniát teremteni.

Nézzük együtt Raku és Chitoge eredeti szerelmi történetét utál kedvesnek lenni, banda!

CímNisekoi: Hamis szerelem
Műsoridők2014. január 11. - 2014. május 24
Epizód20
MűfajHárem, vígjáték, romantika, iskola, Shounen
StúdióTengely
Értékelés7.71 (MyAnimeList.net)

6. Byousoku 5 centiméter

Kinek tetszik Makoto Shinkai, a Te neved című anime létrehozása mögött álló animátor munkája?

Ha te is közéjük tartozol, győződj meg róla, hogy megnézed a Byousoku 5 centiméteres vagy másodpercenként 5 centiméteres legjobb animefilmes romantikus iskoláját is. Szívesen látod ezt az animét szar mint más Shinkai által készített anime.

3 szerelmi epizódra tagolva Takaki Toono és Akari Shinohara, akik tizenévesen szoros kapcsolatban voltak, de el kell választani mert mindkettőjüknek lakóhelyét kell megváltoztatnia.

Idővel a kapcsolatuk elhalványult, és a szerelmi történetük is. Gyerünk, nézd meg ezt az anime srácokat, ne felejts el egy papírt hozni!

CímByousoku 5 centiméter
Műsoridők2007. március 3
Epizód3
MűfajDráma, romantika, az élet szelete
StúdióCoMix Wave Films
Értékelés7,82 (MyAnimeList.net)

7. Kimi no Na wa, A legjobb iskolai romantikus anime

Aki nem ismeri a romantikus animéket iskola ezt? Kimi no Na wa sikerült szenzációvá válni amikor először kiadták.

A természetfölötti esemény történetét meséli el, amely a főszereplővel történt, az anime fantáziarománc története tovább fejlődik kiszámíthatatlan befejezés egyáltalán tetszik mi.

A Kimi No Nawában bemutatott animáció minősége szintén besorolásra kerül kiváló, elveszíti, ha még nem nézte meg.

CímKimi No Nawa
Műsoridők2016. augusztus 26
Epizód1
MűfajRomantika, Természetfölötti, Iskola, Dráma
StúdióCoMix Wave Films
Értékelés9.05 (MyAnimeList.net)

8. Kimi ni Todoke

Megnézted már a hátborzongató horrorfilmet, a Gyűrűt? Nos, ennek az animének női főszereplője van, frizurájával, amely hasonlít a film borzalmas szelleméhez.

Az a nő szellemnek bélyegzett ez egyszer egy osztályban híres tinédzserhez került közel.

Ők is közelebb kerülni és elkezdeni egy romantikus történetet azóta. Gyere és nézd meg történeteiket 25 addiktív epizódban!

CímKimi ni Todoke
Műsoridők2009. október 7. - 2010. március 31
Epizód25
MűfajSzelet élet, dráma, romantika, iskola, Shoujo
StúdióTermelés I.G
Értékelés8.05 (MyAnimeList.net)

9. Toradora!

Toradora! ez egy anime romantikus iskola, amelynek nagyon izgalmas tanúja, mert a szereplők nevetséges viselkedése.

Toradora arról mesél szokatlan szerelmi utazás egy Ryuuji Takasu nevű tinédzsertől egészen egészen más karakterű Taiga Aisakáig.

Taiga egy fiatal lány, aki morcos és nyamvadt, egy nap egy kínos pillanatban találkoznak. Egyedülálló módon kölcsönös érzelmek vannak egymás iránt.

Váratlanul szerelmi története olyan élménnyel zárult, amit el sem tudtak képzelni. Gyere, nézd meg vicces viselkedésüket ebben az iskolai romantikus vígjáték animében!

CímToradora!
Műsoridők2008. október 2. - 2009. március 26
Epizód25
MűfajSzelet élet, vígjáték, romantika, iskola
StúdióJ.C. Személyzet
Értékelés8.31 (MyAnimeList.net)

10. Kotonoha no Niwa

Végül a Kotonoha no Niwa vagy az úgynevezett A szavak kertje. Ez az anime egy középiskolás tinédzser történetét meséli el, aki gyakran kihagyja, hogy élvezze egy park szépségét Tokió városában.

Egyszer találkozott egy nővel, aki szintén szeretett a parkban lenni. Amikor találkoztak, a szeretet érzése nőtt kettejük között.

Azonban, rossz dolgok kerültek az útjukba, és ez a rossz mindkettőtöktől származik. Vessünk egy pillantást a tipikus anime Makoto Shinkai-ra, amelynek megható története van, jellegzetes látványvilágával, amely elrontja a szemet.

CímKotonoha no Niwa
Műsoridők2013. május 31
Epizód1
MűfajAz élet szelete, pszichológiai, dráma, romantika
StúdióCoMix Wave Films
Értékelés8.15 (MyAnimeList.net)

Ez a legjobb romantikus iskolai anime, amely egész nap unatkozhat. Annak ellenére, hogy ez csak egy animáció, az elmesélt történet megérintheti a szívét, bandáját.

Az iskolai szerelmi történetek mindig érdekes témák lehetnek, akár animében is.

A fenti anime közül melyik tetszik a legjobban? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, a következő cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is anime romantika vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found