hogyan lehet megérinteni a telefonhívásokat egy androidos telefonon

Kezd gyanakodni a saját partnerével szemben? Csak használja a módot a telefonhívások megérintésére ezen az Android telefonon!

Voltál már gyanús partnereddel szemben, aki gyakran telefonál idegenektől?

Különösen, ha a partner mindig kitérő, ha rákérdeznek.

Tehát ehhez az ApkVenue tippeket ad, hogyan hogyan lehet megérinteni egy telefont más néven telefonhívások partnere Android-telefonján.

Ez a módszer garantáltan meglehetősen egyszerű és megtehető anélkül, hogy a mobiltelefon tulajdonosa elkapná.

A telefon lehallgatásának pozitív előnyei

Amellett, hogy megismerheti a csevegést vagy a telefonos tevékenységet a WhatsApp-on, megismerheti azokat a beszélgetéseket is, amelyeket partnere telefonon folytat.

Jaka ismét emlékeztetett arra, hogy minden tipp Koppintson a amelyeket Jaka szeret, beleértve a telefon megérintését nem arra irányul gonosz célokra, különösen bűncselekményekhez huh!

Ezt az egy tippet alkalmazhatja például pozitív dolgokra figyelemmel kíséri a gyermekek / unokaöccsök tevékenységét vagy megtudhatja a partner hűségét az okostelefonján lévő telefonhíváson keresztül.

Hogyan érintse meg a telefont az összes Android okostelefonon

Ha már megértette azokat a célokat és előnyöket, amelyeket el akar érni a telefon lehallgatása, akkor készen áll a jelentkezésre.

Nos, ebben az útmutatóban az ApkVenue egy úgynevezett alkalmazást fog használni Automatikus hívásrögzítő. Magát ezt az alkalmazást egynek nevezik legjobb telefonhívás felvevő alkalmazás.

Ez az alkalmazás képes rögzíteni az összes beszélgetést, amelyet a mobiltelefonján és a partner mobiltelefonján egyaránt folytat. Ne aggódj, banda, a felvétel minősége garantáltan jó és tisztán hallható!

Anélkül, hogy tovább kéne késlekednie, a következőképpen állíthatja be partnere bejövő és kimenő hívásait!

1. lépés - Vigye el partnere mobiltelefonját

Először is, el kell vinned a barátod okostelefonját vagy célpontját a lehallgatáshoz. Igen, ezt kell tenni, és ez bizonyult a leghatékonyabbnak.

Mivel „titkos küldetésen” akarja átvenni a telefonhívásait, próbálja meg diszkréten, a célpont tudta nélkül, vagy amikor a célpont nem őrködik.

2. lépés - Telepítse az automatikus hívásrögzítő alkalmazást

Utána A barátnő mobiltelefonja a kezedben azonnal telepítsd az ApkVenue korábban említett Automatikus hívásrögzítő alkalmazást. Telepítheti az ApkVenue alább megadott linkjén keresztül.

Alkalmazások termelékenysége Appliqato LETÖLTÉS

Ezenkívül rejtett alkalmazást is telepítenie kell Android alkalmazás mint az alábbi képen látható példa, vagy más alkalmazások, például az Application Hider.

3. lépés - Telepítse a Hider alkalmazást

Ez az elrejtő alkalmazás hasznos az Automatikus hívásrögzítő alkalmazás elrejtéséhez. Tehát a barátod vagy a lehallgatási célpont nem fogja tudni, hogy az okostelefonján van ez az alkalmazás.

Nyissa meg az elrejtő alkalmazást, válassza ki az ikont + amely a jobb alsó sarokban található, majd jelölje meg a Call Recorder alkalmazást, és válassza ki ELREJT.

Ügyeljen arra is, hogy ezt a rejtett alkalmazást kissé rejtett helyre tegye, bandába, hogy partnere egyáltalán ne gyanakodjon semmire.

4. lépés - Az automatikus hívásrögzítő alkalmazás beállítása

Nyissa meg az Automatikus hívásrögzítő alkalmazást, majd engedélyezze az alkalmazás számára, hogy egy kattintással hozzáférjen a kimenő és bejövő telefonhívásokhoz az okostelefonon ENGEDÉLYT AD, majd válassza a lehetőséget KÉSZ.

5. lépés - Engedélyek megadása

Adj még valamit néhány engedély az alkalmazáson, hogy képes legyen okostelefonon keresztül hangot rögzíteni, és egy kattintással elérje az okostelefon névjegyeit LEHETŐVÉ TESZI.

6. lépés - Helyezze vissza a barátnője HP-jét

Ha igen, akkor visszaviheti a barátja mobiltelefonját az eredeti helyére, természetesen ne ragadja el az érintett fél sem!

Az Ön által korábban elvégzett lépések automatikusan elvégezték minden bejövő és kimenő telefonhívást a barátja okostelefonján, formában mentve hang felvétel.

7. lépés - Játssza le a rögzített beszélgetést

Adja vissza a barátja álnevének okostelefonját, amikor csak szeretné ellenőrizni a telefonhívások felvételeit.

Nyissa meg azt az alkalmazást, amelyet korábban elrejtett, a telefonrekord automatikusan az oszlopban lesz MENTETT kiegészítve a hívó fél nevével és beszélgetésük időtartamával kapcsolatos információkkal.

Válassza ki a rekordot, majd kattintson a gombra játék ikonra hogy meghallgassam a felvett beszélgetést.

Kész! Így hívhatja meg mások telefonhívásait, különösen a barátját vagy a családtagjait. A fenti alkalmazások mellett használhatja a legjobb mobiltelefon-lehallgató alkalmazásokat, amelyeket az ApkVenue írt itt.

Ez az hogyan lehet megérinteni egy telefonhívást androidos okostelefonon. Most már nem kell gyanúsnak lenni a barátjával szemben, és nem kell tartania attól, hogy gyermeke / unokaöccse rossz kapcsolatban áll, mert közvetlenül figyelheti a bejövő és kimenő hívásokat a mobiltelefonján.

Ismét emlékeztet az ApkVenue, ne használja a fenti tippeket negatív dolgokra. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.