4 legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a Tokopedia-fiók törlésére

A Tokopedia-fiók törlése megoldást jelenthet arra, hogy személyes adatai ne szivárogjanak ki. Itt tekintheti meg a teljes Tokopedia-fiók törlésének 4 módját!

Tokopedia-fiók törlése talán nem sokan tudják. Különösen, ha valaki őrült vásárlást folytat, biztosan soha nem fog a legkevésbé is gondolni arra, hogy törölje, igaz?

Néha azonban előfordul, hogy valamilyen okból törölnünk kell ezt az online vásárlási alkalmazásfiókot. Például a legfrissebb adatvédelmi irányelv-frissítés kérdése, amely jelenleg vita tárgyát képezi.

Amennyiben a házirend számos pontja úgy tekinthető, hogy veszélyezteti a fogyasztói személyes adatok biztonságát, néhány felhasználó végül úgy dönt, hogy megtalálja a fiókok törlésének módját.

Ha törölni szeretné fiókját az e-kereskedelemben, akkor itt az ApkVenue készítette elő hogyan lehet Tokopedia fiókot törölni. Nézd meg a következő magyarázatot, banda!

Tokopedia-fiók törlése PC-n

A fiókokhoz való hozzáférést vagy a Tokopedia-on történő értékesítést egyesek szórakoztatóbbnak tarthatják PC-n keresztül.

Ezért itt az ApkVenue megvitatja a Tokopedia-fiók törlésének módját eladó PC-n keresztül. A módszer nagyon egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Látogasson el a Tokopedia webhelyére (//www.tokopedia.com/), és a szokásos módon jelentkezzen be fiókjába.

 2. Kattintson a menüre Beállítások.

 1. Válasszon egy menüpontot Bolt beállításai a Saját bolt részben.
 1. Állítsa be az üzlet zárási dátumának időtartamát és okát.

 2. Ellenőrizze az opciókat Bezárás most és kattintson a gombra rendezni.

Kész, deh! Most a Tokopedia-fiókját törölték, alias deaktiválva.

A Tokopedia-fiók inaktiválásának módja nem törli véglegesen a fiókot, mert a Tokopedia még nem biztosította ezt a szolgáltatást. De, fiókját inaktiváljuk az Ön által meghatározott időkorlát szerint.

Ja, te sem teheted meg hogyan lehet Tokopedia fiókot törölni bejelentkezés nélkül mert ez az egyik kötelező folyamat, amelyet nem lehet átadni.

A Tokopedia-fiók törlése a HP-n keresztül

A számítógép használata mellett a Tokopedia-fiókját a mobiltelefon böngészőjén keresztül is törölheti. Ez alternatívát jelenthet azok számára, akiknek nagy a mobilitása, így nincs időnk kinyitni és hordozni a laptopot mindenhol.

Annak érdekében, hogy ne keveredjen össze, íme a Tokopedia-fiók törlésének lépései a mobiltelefonján.

 1. Nyissa meg a Tokopedia webhelyet a mobiltelefon böngészőalkalmazásában, és jelentkezzen be fiókjába.

 2. Válassza a menüt Számla majd érintse meg a menü ikont Beállítások.

 1. Koppintson a menüre Bolt és válasszon egy lehetőséget Az üzlet nyitvatartási idejének beállítása.
 1. Válassz egy lehetőséget Bezárás most és állítsa be a kívánt dátumot.

 2. Írja le indokait a Megjegyzések oszlopba is, és érintse meg a gombot Mentés.

Kész! Tokopedia-fiók eladó a tiedet azonnal kikapcsolják a megadott dátumnak megfelelően.

Eközben lehetetlen véglegesen törölni a Tokopedia eladó számláját. De megteheti ezt a módszert az üzlet ideiglenes bezárására, akár évekig is.

Tokopedia-fiók törlése az alkalmazásból

A Tokopedia-fiókhoz való hozzáférés böngészőn keresztül valóban nagyon egyszerű azok számára, akik nem akarják, hogy először a Tokopedia alkalmazást töltsék le.

De azok számára, akiknek már megvan, természetesen a Tokopedia-fiók törléséhez is használható. A módszer nagyon egyszerű, és nem sokban különbözik az előző módszertől.

Ellenőrizze az alábbi lépéseket, hogy jobban megértse, igen.

 1. Nyissa meg a Tokopedia alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.

 2. Koppintson a menüre Számla és válassza a menüt Beállítások.

 1. Válassza a menüt Bolt és érintse meg a menüpontot Információ.
 1. Koppintson egy lehetőségre rendezni a Shop Status menüben, majd válassza a lehetőséget Bezárja a Shop Now lehetőséget.
 1. Állítson be menetrendet az üzletek bezárásához, ahogy kívánja, és írja le indokait a szakaszban jegyzet.

 2. Kattintson a gombra Mentés.

Kész, banda! A Tokopedia-fiókot sikeresen törölték, más néven deaktiválták a megadott határidőig.

Valójában a Tokopedia-fiók törlése nem végezhető el, és csak alternatív módszerekkel, nevezetesen annak bezárásával vagy figyelmen kívül hagyásával.

A Tokopedia-fiók végleges törlése

A Facebook-fiók törlésével ellentétben, amely nagyon egyszerűen elvégezhető, a Tokopedia-fiók végleges törlésének kérdése továbbra is a legtöbb felhasználó számára kérdés.

Akkor valójában meg tudjuk csinálni, vagy sem hogyan lehet törölni az állandó Tokopedia-fiókot? A válasz túl rossz nem tud.

Eddig a Tokopedia-fiók törlése inkább a fiók deaktiválására irányult, a tényleges Tokopedia-fiók törlése helyett. Tehát ne keverje össze!

Ez vonatkozik a Tokopedia-fiók törlésére vevőként vagy a-ként is eladó más néven eladó.

De ha valóban ezt kell tennie, akkor valószínűleg megteheti lépjen kapcsolatba a szervizzelTokopedia call center megoldást vagy alternatív módot kérni a vevő fiókjának végleges törlésére a Tokopedia-ból.

Ezek voltak hogyan lehet Tokopedia fiókot törölni az Ön fiókjának deaktiválásával. Ne feledje, hogy a Tokopedia mindeddig nem biztosított hozzáférést a fiókok végleges törléséhez.

Tehát, ha a fiókjára már nincs szükség, tanácsos figyelmen kívül hagyni a Tokopedia-fiók korábbi törlésével, banda. Nagyon könnyű, igaz?

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.