a mobil legendák legfrissebb rangsorrendje 2021-ben

A Ranked Match a legrangosabb mód a Mobile Legends alkalmazásban. A Warriortól a Mythicig itt található a legfrissebb Mobile Legends 2021 rangsor ranglistájának felsorolása

Hányan vannak rang és a sorrend a Mobile Legends-ben? Jaka biztos abban, hogy még mindig sokan vagytok zavarosak rendelés rang Mobile Legends.

Mobil legendák: Bang Bang továbbra is az egyik MOBA játék Mobil ma Indonéziában a legjobb és legnépszerűbb.

A Moonton fejlesztő által először 2016-ban kiadott Mobile Legends eddig több mint 100 millió alkalommal töltötte le a letöltéseket, tudod!

Tudniillik, hogy a Mobile Legends jelenleg 7 szinttel rendelkezik rang fő és a alrend ami vitathatatlanul a legrangosabb cím ebben az Android MOBA játékban.

Ja, igen, a 14. évad 2019-től kezdődően számos változás is történt, különösen rangMítikus, banda.

Tehát, hogy ne hagyja ki az információkat, ezúttal az ApkVenue áttekinti a teljes listát rendelés rang Mobile Legends 2021. Kíváncsi? Gyerünk, lásd alább az ApkVenue teljes áttekintését!

1. Harcos

Miután először játszott a Mobile Legends játékkal, azonnal megkapja rangHarcos. Ha szorgalmas vagy nyom, nem lehetetlen, amin át tudsz jutni rang legmagasabb ML, tudod.

Harcos az első Mobile Legends szint, amelyet Ranked Match módban játszol. Amikor először játszol, mindenképpen megkéred a kezdésre rang Milyen szintű Mobile Legend, igaz?

A Ranked Match eléréséhez legalább 8. szintűnek kell lennie, és legalább 5 hőssel kell rendelkeznie. Ha teljesül, a divat rang Az ML automatikusan megnyílik.

Rang A harcosok szintje a III. Harcos az I. harcoshoz három csillaggal felemelkedni rang következő. Pihenjen tovább rang ezt nem fogja megcsillagozni, ha veszít.

Amikor a Mobile Legends rang visszaállítása, még mindig a Mobile Legends-ben szerepel szint ez díjat kap 1x Fragment Skin Premium, 1000 csatapont, és 100 jegy.

2. Elit

Miután sikeresen megemelte az ML rangját szint Harcos, szinten fogsz játszani Elit. Csakúgy, mint korábban, három szintet kapsz III. Elit - I. elit.

A különbség az, hogy 4 csillagot kell összegyűjtenie ahhoz, hogy felmenjen rang következő. Nos, kezdd el rang ha veszít, akkor a csillagod csökken, banda.

Miután befejezte évad ban ben rang ezt megkapja 3x Skin Premium töredék, 2000 Battle Point, és 200 jegy.

Az ApkVenue javaslata szerint próbáljon meg minél több töredéket összegyűjteni, hogy megvásárolhassa a Fragment Shopban elérhető legmenőbb Mobile Legends bőröket.

3. Mester

Akkor tovább rang lehet, hogy gondjaid lesznek a csillagok megszerzésével, mert a meccseket átlagosan igazi játékosok követik, nem pedig ellen bot mint a Harcosban és az Elitben.

Rang Magának a mesternek négy szintje van, mégpedig IV. Mester - I. mester egyenként 4 csillaggal szint-övé.

Azoknak, akiknek sikerült rang ebben a Mobile Legends-ben jogosult vagy Szezon exkluzív bőrök, 4000 harci pont, és 300 jegy.

4. nagymester

Garantáltan még nehezebb, itt! Tovább rangNagymester Öt szintet talál, kezdve V. nagymester - I. nagymester.

Valójában ahhoz, hogy fel tudjon menni a szint Ezután van 5 csillag, más néven győzelem, amelyet először el kell nyerned. Kihívóbb, nem?

Mivel kezdett nehéznek lenni, sokan a csalás útját is választották a használatával csal Mobile Legends, így gyorsabban elérheti rang legmagasabb ML, banda.

Ben odaítélt díjak rang A nagymester is meglehetősen csábító, vagyis Szezon exkluzív bőrök, 7000 csatapont, és 600 jegy.

5. Epikus

Kezdve rangEpikus, elindítja a rendszert Piszkozat Pick ahol minden választás hős a meccs megkezdése előtt kerül beállításra.

Ezzel a rendszerrel egyik csapatnak sem lett volna hős ugyanaz és négy lesz hős melyikkitiltva minden játékban, bandában.

Rang Az Epic öt szintből áll, nevezetesen V. epikus - I. epikus mindegyiken öt csillag szint-övé.

A szezon végén megkapod Szezon exkluzív bőrök, 12000 csatapont, és 1000 jegy ha igen megragadt ban ben szint ez a "zöld moha".

6. Jelmagyarázat

A MOBA játék megjelenésének elején rangLegenda valóban így van rang az idő legmagasabbja, banda. 2021-ben azonban most más a történet!

Rang A Legend a harmadik helyen áll rang a legmagasabb a Mobile Legends-ben. Ban ben szint Ezt az ML-t át kell adnia V. Jelmagyarázat - I. Jelmagyarázat öt-öt csillaggal.

Mert belépett a szintre rang Az ML professzionálisabb, az ellenségek, akikkel találkozol, garantáltan jók lesznek. Tehát győződjön meg róla, hogy a beteg ML hős kombót választotta, így nyerhet.

A végén évad, van egy nyeremény, amelyet megkapsz, amikor eléred rang ez, vagyis Szezon exkluzív bőrök, 20000 csatapont, és 1500 jegy.

7. Mitikus

Mythic Mobile Legends hogy az egyik legnehezebb rang ebben a játékban. Ha elérte rang ez biztosan nagyon büszke lesz, mi?

Más, mint korábban, a 14. évadtól kezdve, rang A mitikus séma úgy változik, hogy öt szintre oszlik. Tovább szint ez, van egy szint, amelyet át kell adnod, vagyis V mítosz - I. mítosz.

A pontrendszer nem csillagokat, hanem megnevezett pontokat használ Mítikus pont ami attól függően növekszik és csökken, hogy nyer vagy veszít a meccsen.

Amikor először eléred rang ennek is ki lesz téve Helyezés mérkőzés amely 10 mérkőzésből áll, hogy meghatározza a pozícióját rang Mítikus.

Később, amikor módban játszik rang, nem lehetetlen, hogy gyakran találkozni fog profi játékos név szerint osztag klassz, ez már elég népszerű.

A szezon végén rang Mobile Legends Mtyhic, megkapod Szezon exkluzív bőrök, Mitikus kifejezés, 20000 csatapont, és 1500 jegy.

8. Mitikus dicsőség

Végül frissíthet a következőre is: Mitikus dicsőség Mobile Legends, amelyet most már könnyedén megszerezhet, amíg eléri a teljes mitikus pontot 600 pont vagy több.

Annak érdekében, hogy még hűvösebb legyen, ne felejtse el növelni az ML hős Win Rate arányát, OK! Tehát pillanat huzat válogatás, megmutathatja WR-jét csapattársainak.

A klassz dolog az, hogy lehetőséged van bemenni ranglistán mindaddig, amíg nagyobb számú mítikus pontja van, mint versenytársainak, bandának.

Tehát mikor lesz becenév Mobile Legends, amelyen megjelenik ranglistán a világ?

Nos, ez a szekvenciák teljes listája rang Mobile Legends legújabb a Warriortól a Glorious Mythic-ig új szabályokkal a 14. évadtól kezdve.

Ha maga érkezett meg rang hol van? Biztos, hogy nem akarsz Jakával lenni? Ne felejts el írni becenév te az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.