hogyan lehet portált készíteni a Minecraft-ban, kiegészítve képekkel!

Hogyan készítsünk portált a Minecraft-ban, kezdve a Nether Portaltól, az End Portaltól, akár az Aether Portalig is!

Nagy rajongója vagy a játékoknak Minecraft? A Minecraft játékban kalandozhat, vagy csak menő házak és épületek tervezése.

Biztosan tudod ezt világ a Minecraftban nemcsak Túlvilág vagy csak hétköznapi világ. Ahhoz, hogy meglátogassa ezt a világot, külön portálra van szüksége, hogy eljuthasson.

A probléma az, hogyan készítsünk Minecraft portált módban Túlélés nagyon nehéz megtalálni a szükséges anyagokat. Amikor divat Kreatív, tényleg, csak csináld, banda.

Hogy ne törődjön azzal, hogy keresse hogyan készítsen portált a Minecraft-ban, Az ApkVenue teljes egészében és képekkel elmondja, hogy könnyebb legyen.

Hogyan készítsünk portált a Minecraft 2020-ban

Alapvetően 3 portál létezik, amelyeket belül létrehozhat a legjobb nyitott világ játék ez a sanbox. Ezek a portálok egy új világba vezetnek csőcselék és zsákmány új.

A három portál az Nether Portal, Portál befejezése, és Aether portál. Később a Minecraft portál elkészítésének módját az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki.

Meg tudod csinálni Nether Portal és Portál befejezése játékban alapértelmezés szerint. Azonban, Aether portál csak az Aether mod hozzáadása után építhető fel.

Az ApkVenue által biztosított oktatóanyag segít azoknak, akik túlélési módban játszanak a Minecraft játékkal. Ha módot játszik Kreatív nagyon, nagyon könnyű, banda.

Anélkül, hogy elidőznénk, a következőképpen készíthet portált a Minecraft-ban a legegyszerűbb és legnagyobb gond nélkül!

Hogyan készítsünk holland portált a Minecraftban

Nether Portal egy olyan portál, amely egy dimenzióba visz A Nether vagy amit az emberek általában a Pokolba mondanak.

Azt mondják, hogy ez a világ olyan, mint a pokol, mert tele van lávával és sötét, mint a föld alatt.

A dimenziók elérésének módjai Holland keresztül van Nether Portal. Bármely Minecraft platformon létrehozhat egy holland portált.

Az ApkVenue itt elmagyarázza, hogyan kell elkészíteni Nether Portal Minecraft módban Túlélés.

1. lépés - Obszidián bányászat

 • Mielőtt építene Nether Portal, van néhány fontos összetevő, amelyet érdemes keresnie. A fő összetevője Nether Portal van Obszidián.

 • Az Obsidian az egyik legnehezebb elem, amelyet a Minecraftban kaphat. Használnia kell Gyémánt csákány az enyém.

 • Nos, az előkészítendő eszközök több vödör / vízzel töltött vödör és egy Gyémánt csákány.

 • Az obszidián bányászatához addig áshat a föld alatt, amíg el nem ér egy lávával töltött réteget. A hegy hasába is bemehet lávát találni.

 • Készítsen elő egy vízzel töltött vödröt, majd öntse a vizet a láva melletti tömbre úgy, hogy a víz átfolyjon a láván.

 • A víz által lefolyt lávává válik obszidián. Az obszidiánokat közvetlenül a földszint alatt található obszidián blokkokból is kibányászhatja.

 • Tegye vissza a vizet, amelyet öntött, a vödörbe obszidián blokk látott. Jaka javaslata, emlékezzen arra a pontra, ahol először öntött vizet, hogy a víz gyorsan visszahúzódjon.
 • Apály idején obszidiánt használhat Gyémánt csákány. Bár használ Gyémánt csákány, de a folyamat elég időigényes, banda.

 • Az általad ásott obszidián lebeg a földön, és egy gyűjtősáv jelenik meg, miután összegyűjtötted.

2. lépés - A Nether Portal létrehozása

 • Az obszidián bányászata után az előző szakaszban most létrehozhat egy Holland Portált. Anyagokra van szüksége formában legalább 10 obszidián hogy össze kell állítania.

 • Ha holland portált szeretne létrehozni a Minecraft alkalmazásban, kövesse az ApkVenue által bemutatott képet, hogy könnyebben elkészíthesse a portált.

 • Az obszidián fordítása után a portál nem aktiválódik automatikusan. Aktiválásához készítsen elő Kovakő és acél vagy öngyújtó a portál aktiválásához.

 • Használhat más eszközöket is, amelyek tüzet okozhatnak. Az aktiválásához hozzon létre tüzet közvetlenül a Nether Portal belsejében.

3. lépés - Kész

Sikerült létrehoznia egy holland portált a Minecraftban, bandában.

Hogyan készítsünk egy végportált a Minecraft-ban

Portál befejezése egy olyan portál, amelyre fel lehet lépni Vége.

Ahogy a neve is mutatja, a Vég egy hely, ahol befejezheti a Minecraftot úgy, hogy megveri a Főnököt ebben a játékban, nevezetesen Ender Sárkány.

Divatban túlélés, nem tudja pótolni Portál befejezése, de meg kell találni, hol van Keret kinyitni Portál befejezése. Ezeket a kereteket a Strongholdban találja meg.

Jaka elmagyarázza, hogyan kell elkészíteni Portál befejezése a Minecraftban az Erőd fellelésével. Figyelj, banda.

1. lépés - Az Ender szemének elkészítése

 • Csinálni Ender szeme, szükséged van a formanyomtatványokra Enderpearl amelyet az Enderman megölése után kap. Egyéb összetevők Blaze por.
 • A Blaze Powert megszerezni egy kicsit trükkös, banda. Először Hollandiába kell mennie, hogy megtaláljon egy megnevezett mobot Lángol.
 • Amikor megöli Blaze-t, lehetősége lesz megszerezni egy elnevezett tárgyat Blaze Rod. Készítsen Blaze port a megszerzett Blaze Rod feldolgozásával.

 • Kombináljon 1 Enderpearl-t 1 Blaze porral, hogy 1 Eye of Ender legyen. Szükséged van minimum 12 Ender-szem kinyitni Portál befejezése.

2. lépés - Erődítmény keresése

 • Az Ender Eye segítségével pontosan meghatározhatja az erőd helyét. Az Ender szeme 12 méterre repül az erődítmény felé. Türelmesen kell csinálnod ezt a folyamatot, banda.
 • Amikor az Ender szeme a föld felé repül, ez azt jelenti, hogy megtalálta az erőd helyét. Óvatosan megáshatja a talajt, hogy felleljen egy fellegvárat.
 • Miután ásott, amíg nem talált egy épületet, keresse meg azt a szobát, ahol a keret van Portál befejezése találhatók.

3. lépés - A portál megnyitása

 • Helyezze a keretbe az Ender 12 szemét Portál befejezése a. Miután mindent telepített, egyél Portál befejezése megnyílik.

4. lépés - Kész

Így kell elkészíteni Portál befejezése a Minecraftban. Elég bonyolult, banda?

Hogyan lehet aether portált létrehozni a Minecraftban

Aether portál egy olyan portál, amely lehetővé teszi, hogy az Aether világába költözzön, amelyet az emberek hívnak menny portálja a Minecraftban.

Azonban nem tehet Aether portál az Alapértelmezett játék verzióban. Először le kell töltenie Aether Mod a Minecraft számára. Keresheted a modot a Google-on, bandában.

Ettől eltekintve használhat egy sort is Teljesítsd a Minecraft Cheat 2020-at amelyet alább olvashat. Hivatkozás lehet a következőre: kód vagy Minecraft mag a legnépszerűbb!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan készíthet mennyország portált a Minecraftban, itt van egy útmutató a készítéshez Aether portál!

1. lépés - Glowstone bányászata

 • Bányászni fénylő kő, létre kell hoznia Nether Portal ahogy Jaka elmagyarázta a cikk elején.
 • Lépjen be a portálra, hogy teleportáljon Hollandiába.
 • Ha Hollandiában van, keresnie kell Izzó kő. Használjon bármilyen csákányt a fénykő megsemmisítésére.
 • A megsemmisített Glowstone Glowstone Dust lesz. 1 ragyogókő elkészítéséhez 4 ragyogókőre van szükség.

2. lépés - Az Aether portál létrehozása

 • Izzókövek készítése után 10 fénykövet rendezhet egy portálba. A létrehozáshoz kövesse a Nether Portal űrlapot Aether portál.
 • Az aktiváláshoz használjon vízzel töltött vödröt Aether portál. A módszer megegyezik a Nether Portal, huh, banda aktiválásával.

3. lépés - Kész

Gratulálunk! Sikeresen létrehozta Aether Portal a Minecraftban. Ez a legegyszerűbb és legegyszerűbb módszer a városi portál létrehozására a Minecraft alkalmazásban!

Ez Jaka cikke arról, hogyan lehet portált létrehozni a Minecraftban. Remélhetőleg ez a cikk segíthet a Minecraft világának felfedezésében.

Találkozunk egy másik Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Minecraft vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba