nem kell kvótát vásárolni! Ez 5 ingyenes internetalkalmazás, root nélkül

Nos, ezúttal az ApkVenue megadja az 5 ingyenes internetes alkalmazás listáját, amelyeket le kell töltenie. Kíváncsi vagy? Gyere, csak nézz be, itt vannak a következők.

A technológia fejlődésével együtt jelenleg az internet-hozzáférés a legfontosabb dolog okostelefonjainkban, hogy ne hagyjuk ki az információkat. Az internet eléréséhez azonban természetesen kvótára van szükség, amelyet a házához legközelebb eső pultnál vásárolhat meg.

Ha azonban nincs pénze, vagy lusta vásárolni, használhat ingyenes internetes alkalmazásokat, amelyek széles körben elérhetők a Google Play Áruházban. Nem rossz, a pénzed felhasználható a zsebpénz növelésére.

Nos, ezúttal az ApkVenue megadja az 5 ingyenes internetes alkalmazás listáját, amelyeket le kell töltenie. Kíváncsi vagy? Gyere, csak nézz be, itt vannak a következők.

  • 7 legrosszabb játék folytatása a videojátékok történetében
  • 7 a legfurcsább hirdetések közül, amelyek megjelennek a videojátékokban
  • 6 a legszörnyűbb hibák közül, amelyek a videojátékokban fordulnak elő
  • 7 valaha volt legabszurdabb fegyver egy videojátékban

5 ingyenes internetalkalmazást le kell töltenie

1. Szuper VPN

11

Ezt az alkalmazást letöltheti a Google Play Áruházból, amelynek mérete meglehetősen kicsi, csak 5,4 MB. Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy korlátlan kvótával rendelkezik, és használat közben megvédheti magánéletét. Ezen felül ezzel az alkalmazással olyan oldalakat is megnyithat, amelyeket a kormány blokkol.

2. Anonytun

Az Anonytun egy VPN-alkalmazás, amellyel ingyen internetezhet, főleg a Telkomsel felhasználói számára. Ezzel az alkalmazással korlátlanra módosíthatja a kvótáját. Ezért csak a még mindig aktív Telkomsel üzemeltető host hibájára van szüksége, majd használja ezt az alkalmazást.

3. Droin VPN

Ez az alkalmazás egy ingyenes internetes alkalmazás, amely minden nap 100 MB-os kvótát ad Önnek. Annak ellenére, hogy kvóta korlátozást kapott, az alkalmazás sebessége nagyon gyors, így az internet böngészése során nem talál késést vagy lassúságot. A méret is nagyon könnyű, ami csak 3 MB.

4. Tigris VPN

Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy nem gyökerezett okostelefonokon használható, és egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet kezdők számára könnyen lehet használni. Az alkalmazás mérete is nagyon kicsi, ami csak 5,3 MB, és jelenleg 1 millió felhasználó töltötte le.

5. Yuuki VPN

Ez az alkalmazás egy ingyenes internetes alkalmazás, amelynek nincs kvótája a használatához. Tehát szabadon böngészhet az interneten, anélkül, hogy elfogyna a kvóta. Csak annyit kell tennie, hogy megkeresi a kártya hibáját, hogy az ingyenes internetként használható legyen. Ha problémái vannak, sok kártyahibát kereshet az interneten.

Tehát, ez 5 ingyenes internetes alkalmazás, amelyet le kell töltenie. Hogyan, megpróbáltad? Ha sikeres és sikeres, ne felejtsd el megosztani ezt a cikket minden közeli barátoddal, így ők is élvezhetik az ingyenes internetet. Hasznos lehet.