hogyan lehet felgyorsítani az android és pc internetkapcsolatot

Hogyan lehet felgyorsítani az internetkapcsolatot Windows PC-n vagy laptopon és Android-mobiltelefonon (Telkomsel, Indosat, Smartfren, XL, Axis). Garantáltan stabil és lassú!

Bosszús vagy sem, amikor drága internetes csomagokat vásárol, kiderül, hogy az is lassú?

Ezt nemcsak az Android mobiltelefonján érezheti, hanem a számítógépén vagy laptopján is. Tehát az internetkapcsolat felgyorsítása érdekében számos módszert megtehet.

Kíváncsi tudni, hogyan? Gyerünk, csak vess egy pillantást a vitára hogyan lehet felgyorsítani az internetkapcsolatot akár 200%, mind a következő Android PC-k, laptopok és HP-k esetében!

Az internetkapcsolat felgyorsítása PC / laptop és Android HP rendszeren

Ez a két operációs rendszer, ablakok és Android a leggyakoribb, amellyel számítógépeken, laptopokon és eszközökön találkozik okostelefon amit mindennap használsz.

Különböző tevékenységek elvégzéséhez természetesen internetkapcsolatra van szükség. A kapcsolat felgyorsításához kövesse az ApkVenue alább áttekintett lépéseit.

A Windows PC / laptop internetkapcsolat felgyorsítása (2020-as frissítés)

Számos tényező okozhatja azt az érzést, hogy az internet sebessége alacsonyabb az optimálisnál, mind PC-t, mind laptopot, bandát használva.

Kezdve sávszélesség mindegyik biztosítja Internet szolgáltató (ISP) és különféle egyéb dolgok.

Ezért az alábbiakban az ApkVenue egy teljes gyűjteményt készített a PC internetkapcsolatok felgyorsításának módjairól.

1. Állítsa be az Internet sávszélességét

Fotóforrás: TechSpot (Szeretné tudni, hogyan lehet felgyorsítani a CMD internetkapcsolatot? Kövesse az alábbi lépéseket).

A számítógépes internetkapcsolat felgyorsításának első módja annak beállítása sávszélesség internet csatlakozik a számítógépéhez vagy laptop készülékéhez.

A háttérben futó szolgáltatások eléréséhez kövesse az alábbi lépéseket.

 • Nyissa meg a Run programot a Win + R billentyűparancs segítségével, majd írja be "gpedit.msc" és nyomja meg Belép.

 • A menün Számítógép konfigurációja> Felügyeleti sablonok> Hálózat> QoS csomagütemező.

 • Tessék fülreBeállítás az ablak jobb oldalán, és válassza a lehetőséget Korlátozza a fenntartható sávszélességet és válaszd Engedélyezve.

 • Ezután adja meg az opciókat Opciók> Sávszélesség korlátozása (%) és írja be a 0 számot.

 • Kattintson a gombra Alkalmaz és rendben hogy befejezze a folyamatot.

Nos, azok számára, akik a CMD internetes kapcsolat felgyorsításának módját keresik, a fenti lépések valóban kötelezőek, hogy kipróbálhassák, bandázzanak!

Jogi nyilatkozat:

2. Lemezkarbantartás és töredezettségmentesítés

Nagyon fontos fenntartani a Windows PC vagy laptop teljesítményét, hogy az optimális maradjon, és a legmagasabb helyzetben legyen.

Miért olyan fontos ez? Mert alapvetően, ha internetet használ, természetesen ez nagyban befolyásolja a rendszer sebességét az adatok feldolgozásában.

Tehát itt van két dolog, amit könnyedén megtehet a számítógépes internetkapcsolat felgyorsítása érdekében, nevezetesen a Lemez tisztítás és Lemez töredezettségmentesítése tovább merevlemez Ön rendszeresen.

A lemez tisztításához és töredezze ki a merevlemezt megfelelően, kövesse az alábbi lépéseket:

Hogyan lehet lemeztisztítani a merevlemezt

1. lépés - Nyissa meg a „Lemezkarbantartó” programot
 • Első lépésként megtalálja és megnyitja a nevű programot 'Lemez tisztítás'.

Fotóforrás: JalanTikus (Azok számára, akik a Windows 10, 8 vagy akár 7 internetkapcsolat felgyorsításának módját keresik, kövesse ezt a lépést).

2. lépés - Válasszon meghajtót
 • Ezt követően válassza ki, melyik meghajtót tisztítsa meg, hogy a PC teljesítménye optimális legyen. Ezután nyomja meg a gombot 'RENDBEN'.

3. lépés - Válassza ki a tisztítandó fájlokat
 • Végül csak ki kell választania, hogy mely fájlok nem fontosak, és meg akarja tisztítani őket. Például itt az ApkVenue kiválasztja a Lomtár fájlt.

 • Ezt követően nyomja meg a gombot 'RENDBEN' és kész!

A merevlemez töredezettségmentesítése

1. lépés - Nyissa meg a „Tömörítse és optimalizálja a meghajtókat” programot
 • Először keresse meg és nyissa meg a programot "Tömörítse és optimalizálja a meghajtókat".

2. lépés - Válasszon meghajtót
 • A következő lépés, te válassza a helyi meghajtót melyiket szeretné optimalizálni.

 • Ha igen, akkor kattintson a gombra „Optimalizálás”.

A szétaprózódási folyamat automatikusan lefut, itt csak meg kell várni, amíg befejeződik.

Igen, a fenti lépéseket azok is kipróbálhatják, akik annak módját keresik, hogy felgyorsítsák az internetkapcsolatot a Windows 10 vagy más verziókkal, banda!

3. Telepítse a víruskereső szoftvert

Annak ellenére, hogy triviálisan hangzik, és semmi köze hozzá, néha ez az egy módszer hatékony az internetkapcsolat felgyorsítására, tudod!

Most úgy tűnik, kötelességetelepítés és használja szoftver a legjobb víruskereső a fenyegetések minimalizálása érdekében.

Vírusból kiindulva, adware, rosszindulatú és egyéb veszélyes dolgok, amelyekkel találkozhat az interneten, és befolyásolhatja az eszköz teljesítményét.

Legalább rendelkeznie kell víruskereső alkalmazással a PC-k számára, hogy biztonságban lehessen és elkerülje a vírustámadásokat.

Ja, ne felejtsd el mindig frissíteni az általad használt víruskeresőt, rendben!

4. Frissítse a legújabb internetes böngészőt

Már használja a leggyorsabb böngészőalkalmazást, de még mindig lassan töltődik be?

Néha ahhoz, hogy gyors internetkapcsolatot érezhessen, arra is szükség vanfrissítés a legújabb verzióhoz használt böngészőalkalmazás. Miért kellene ezt megtenni?

Mert alapvetően az oldalon adott tulajdonságok a háló mindeddig egyre változatosabb.

Nos, használva böngésző természetesen a régi nem fogja tudni megjeleníteni a legfrissebb tartalmat, így az használata során lassítani fog.

5. Frissítse a hardvert vagy a laptopot

Fotóforrás: Bestsevenreviews (Kipróbált már különféle módszereket a számítógépes internet-kapcsolat felgyorsítására, de még mindig nem sikerül? Ez azt jelenti, hogy ideje frissítenie a laptop hardverét).

Az utolsó dolog, amit tehet az internet sebességének növelése érdekében a számítógépen vagy a laptopon, az a használatafrissítéshardver hogy használod.

Ez egyértelműen befolyásolja az adatok feldolgozásának sebességét, a bandát.

Mint te frissítés Összesen van néhány apró változtatás, amelyeket saját maga végezhet el, például:

 • Cserélje ki optikai merevlemez SSD-vel (Solid State Drive).
 • A RAM cseréje olyanra, amelynek jobb minősége és sebessége van.
 • Újabb processzor cseréje (főleg PC-hez) stb.

Valóban, ennek a módszernek a végrehajtásához sok pénzre van szüksége, ezért kissé türelmesnek kell lennie ahhoz, hogy spóroljon rá!

Hogyan lehet felgyorsítani az internetkapcsolatot az Android telefonokon

Fotó forrása: turktoyu.com

Nem csak az internethálózat-szolgáltatók üzemeltetői befolyásolják, hanem az okostelefonok csatlakozási sebességét is számos más tényező határozza meg.

Ezért többféleképpen teheti meg az Android internetkapcsolatok felgyorsítását, különösen azokat, amelyek a Telkomsel, Indosat, Smartfren, XL, Axis és így tovább használják, hogy az internet egyre gyorsabb legyen, banda!

1. Hirdetések letiltása és eltávolítása

Fotóforrás: Digital Market Asia (A hirdetések letiltása a böngészőben az Android internetkapcsolat felgyorsításának módja is lehet).

Anélkül, hogy észrevennéd, egy weboldalon megjelenő számos hirdetés valóban pazarlóvá teheti az internetes kvótádat!

Nos, a pazarló kvóta megszerzése mellett van egy hirdetés is egy oldalon a háló lassúvá teszi az internetet is, mert több adatot kell betölteni.

Tehát az internetkapcsolat sebességének növelése érdekében egy Android okostelefonon megpróbálhatja blokkolni és eltávolítani a hirdetéseket az eszközén.

A bekapcsolt hirdetések letiltása böngésző, Te tudod használni böngésző amely jellemzőkkel van ellátva AdBlock, például az Opera böngésző vagy az UC böngésző.

Eközben, ha minden típusú hirdetést blokkolni szeretne egy Android mobiltelefonon, használhat egy alkalmazást AdAway. Sajnos a mobiltelefonjának már hozzá kell férnie gyökér itt.

De azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan blokkolják a hirdetéseket anélkül gyökér, először elolvashatja az ApkVenue következő cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Használja az Egyszerűsített módot

Általánosságban elmondható, hogy a mai okostelefon-böngésző alkalmazások különféle fejlett funkciókkal vannak felszerelve, amelyek felgyorsíthatják a betöltési folyamatot.

Például funkciók Egyszerűsített mód a Google Chrome alkalmazásban, amely állítólag gyorsabban képes elérni egy weboldalt, és akár 60% -kal csökkentheti az adatfelhasználást.

Ezután az Opera böngésző alkalmazás felhasználói számára is vannak funkciók Adatmentés hol állíthatja be a weboldalon megjelenő kép minőségét.

Minél rosszabb a kiválasztott kép minősége, annál gyorsabb a betöltési folyamat.

Nagyon egyszerű, igaz? Így már nem kell keresnie az Android root internet-kapcsolat felgyorsításának módjait, ami természetesen sokkal bonyolultabb.

3. Tisztítsa meg és törölje a gyorsítótárat

Az androidos telefonok alkalmazásainak közel 80 százalékához internetkapcsolatra van szükség a működéshez.

Minél gyakrabban használják ezeket az alkalmazásokat, ezek az alkalmazások is spórolni fognak gyorsítótár ami ha tétlen marad, még nagyobb lesz és teljesítményt nyújt okostelefon Nehezebb.

Azután gyorsítótár mi ez pontosan? Könnyen, gyorsítótár folyamat létrehozásához ideiglenes adatként értelmezhető Betöltés az alkalmazás gyorsabbá válik.

Ennek ellenére ellenőrizni és tisztítani is kell gyorsítótár amelyek tablettákat halmoznak fel. Ez a módszer hatékony, így az internetkapcsolat stabil marad az Android rendszeren.

Ha a beállításokon keresztül akarja megtenni, akkor csak a menübe kell lépnie Beállítások> Tárolás> Gyorsítótár> Gyorsítótár törlése.

Eközben, ha könnyebb utat szeretne, használhat egy hasonló alkalmazást One Tap Cache Cleaner vagy Tiszta mester, banda.

4. Használjon VPN-t

Valóban előfordul, hogy az internetkapcsolat egy területen nagyon lassú, amíg ki nem használják böngészés Lenyűgözöttnek érzem magam például távoli területekre utazva. Érezted már valaha?

Most, hogy felülmúlja, a Google Play Áruházban elérhető legjobb VPN-alkalmazások segítségével más országok IP-címeihez csatlakozhat.

Amellett, hogy hasznos a kormány által blokkolt webhelyek megnyitásához, az IP-cím VPN-nel történő megváltoztatása az internetkapcsolatot is felgyorsíthatja, amennyiben a megfelelő IP-hez csatlakozik.

5. Állítsa be a böngésző elrendezését

Fotóforrás: Android Police (A HP böngészőben az asztali kijelző elkerülése a leghatékonyabb módja az Android internetkapcsolatok felgyorsításának).

A legtöbb oldal weboldal reagálóképessé vált, így a nyitáskor automatikusan módosíthatja a nézetet okostelefon vagy számítógépen.

Sajnos néha vannak köztetek olyanok, akik még mindig meg akarják ízlelni a megjelenést a háló a számítógépen okostelefon, így még lassabbá válik az internet-kapcsolat.

Nos, hogy az internet be legyen kapcsolva böngésző gyorsabban halad, ne felejtse el beállítani a kijelző elrendezését böngésző Lesz Mobil. A cél az, hogy az adatokat a kijelzőhöz megfelelően tömörítsük Mobil, banda.

6. A 3G / 4G Speed ​​Optimizer alkalmazások használata

Azok számára, akiknek az Android mobiltelefon már rendelkezik hozzáféréssel gyökér, az alkalmazás használatával felgyorsíthatja az internetkapcsolatot 3G / 4G sebességoptimalizáló.

Ez az alkalmazás úgy működik, hogy ad csípések és rugalmasan biztosítja az internetkapcsolat sebességének szükség szerinti szabályozását és kiválasztását.

Ennek végrehajtásához olvassa el a következő cikkeket is:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az alkalmazás használatán kívül vannak más alkalmazások is, mint pl Network Master, Gyorsítsa, vagy DNS-váltó hogy használhatja. Válasszon az Ön igényei szerint, igen!

7. Hack DNS végrehajtása

Maga a DNS áll Domain név rendszer, feladata az IP megváltoztatása cím Lesz domain címet.

Nos, a maximális internetkapcsolat elérése érdekében DNS 1.1.1.1.

Ez a DNS felgyorsíthatja a dolgokat internetes válaszidő 14,8 ms-ig, tökéletes azok számára, akik szeretnek játszani online multiplayer.

Az Android mobiltelefon DNS 1.1.1.1-es DNS-jének megváltoztatásának módja a következő:

 • Nyisd ki Beállítás mobiltelefonján, és lépjen be a WiFi oldalra.
 • Koppintson a miközben a már csatlakoztatott WiFi-t lenyomva tartja, majd válassza a lehetőséget Modify Network.
 • Különféle információkat fog látni a WiFi-hez való csatlakozásáról, válassza ki IP-beállítások Lesz Statikus.
 • Töltse ki a DNS mezőket a következő számokkal, DNS 1: 1.1.1.1 & DNS 2: 1.0.0.1

Az Android-telefonok mellett a DNS 1.1.1.1-et is beállíthatja PC-jén vagy laptopján. A teljes módszer eléréséhez ellenőrizze a következő lépéseket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezt a módszert követve internetkapcsolatának gyorsabbnak vagy legalább stabilnak kell lennie! De mindezt vissza az internetről, amit használ, banda.

És ha innen használja az internetet szolgáltató amely rendelkezik bizonyos sebességkorlátozással, akkor egyértelmű, hogy nem lépheti túl a megadott internet sebességkorlátozást.

Bónusz: Hogyan ellenőrizhetjük az internet sebességét a számítógépeken és az Android mobiltelefonokon

Miután tudta, hogyan lehet felgyorsítani az internetkapcsolatot, nem afdol olyan érzés, mintha nem figyelné a sebességet és a stabilitást.

Kíváncsi vagy, hogyan? Gyerünk, nézd meg az alábbi véleményeket.

1. Hogyan ellenőrizhető az internet sebessége PC-n / laptopon

Jelentkezés igénye nélkül, ill szoftver Ezenkívül azonnal ellenőrizheti az internet sebességét a számítógépén vagy a laptopján böngésző amelyet jelenleg használ.

Itt különféle típusú webhelyek látogathatók meg, amelyek közül az egyik véget ér Google internetes sebességteszt amely könnyen elérhető.

A trükk az, hogy csak be kell lépnie a Google keresési oldalára, és be kell lépnie kulcsszó"internetes sebesség teszt", majd rákattint a gombra Futtasson sebességtesztet hogy elkezdje ellenőrizni az internet sebességét.

És ha még mindig nem biztos benne, akkor számos más módszert is használhat, mint ez:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Hogyan ellenőrizhető az internet sebessége Android mobilon (valós idejű)

Tovább okostelefon Maga az Android, közvetlenül ellenőrizheti az internet sebességét is valós idő nevű alkalmazással felfegyverkezve Hálózati sebesség - figyelés.

Alkalmazások, amelyeknek tekinthetők felhasználói felület osztályozott barátságos Ez időről időre információt nyújt az internet sebességéről, akár mobilhálózaton, akár WiFi kapcsolaton keresztül.

A Network Speed ​​- Monitoring alkalmazás használatának lépéseit itt teljes egészében ellenőrizheti:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Lassú internet? Ez az 5 leghatékonyabb módszer a WiFi internet-kapcsolat felgyorsítására

Tehát, íme néhány tipp a számítógépes és Androidos internetkapcsolatok felgyorsításához, amelyeket kipróbálhat otthon, bandában.

Garantáltan internetezhet PC-n, laptopon vagy okostelefon Android anélkül, hogy panaszkodnod kellene, hogy újra lassú vagy!

Ne felejtse el megírni véleményét a megjegyzések rovatba, miközben ott tárgyal. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.