hogyan lehet olyan kifinomult androidod, mint a 7. galaxis

A Samsung legújabb zászlóshajójának egyik legfőbb jellemzője a Always on Display, amely lehetővé teszi a képernyő egy részének bekapcsolását. Az idő és a beérkező értesítések megjelenítése. Érdekel a próbálkozás? Itt van, hogyan kell mindig telepíteni

Samsung most avatta fel a phabletet zászlóshajó legújabbjuk mégpedig Galaxy Note 7. Jól, új kiváló tulajdonságok Galaxy Note 7 egy biztonsági funkció írisz szkenner és ez az első Samsung okostelefon C típusú USB. Mint zászlóshajó Egy másik újabb Samsung, a Galaxy Note 7 szintén rendelkezik egy úgynevezett innovatív funkcióval Mindig a kijelzőn van.

Ez a funkció valóban hasznos, mert a képernyő egy része mindig be lesz kapcsolva. Így már nem kell teljesen bekapcsolnia a képernyőt az értesítések ellenőrzéséhez. Természetesen már nem fog hiányozni a beérkező fontos értesítésekről. A Wonderhowto jelentése szerint az ApkVenue rendelkezik olyan alkalmazással, amely hasonló képességekkel rendelkezik, mint az Always on Display. Érdekel a próbálkozás, itt van, hogyan.

  • 3 jó Samsung termék, a Samsung Galaxy S7 mellett. Kell!
  • 7 ok, amiért meg kell vásárolnia a Samsung Galaxy S7-et
  • Itt van 9 rejtett tény a Galaxy S7 tervezés mögött

Hogyan telepíthető mindig a kijelzőn nem Samsung Android rendszeren

1. Telepítse mindig az AMOLED-re

Az ApkVenue által jelentett alkalmazás az Mindig az AMOLED-en, amely valóban a Always on Display stílusú szolgáltatásokat kínálja az Android okostelefonhoz. Csak megemlítés céljából, ez az alkalmazás nagyon optimális lesz, ha képernyős okostelefonon használják OLED. Ahol minden egyes képpont képezi a saját fényét, így nem meríti le az okostelefon akkumulátorát.

Eközben, ha az okostelefon LCD-képernyőt vagy nem AMOLED-t használ. Valóban az egész háttérvilágítás a tartalom megjelenítése közben folyamatosan be van kapcsolva. Tehát az Always on AMOLED alkalmazás lemeríti az LCD-képernyős okostelefon akkumulátorát.

2. Alkalmazási engedély

Ön után telepítés és nyissa meg, akkor aktiválnia kell egy további engedélypárt. Csak nyomja meg Engedje meg most gombot, és aktiválja a szükséges beállításokat. Ismételje meg ugyanazt a folyamatot a második engedélyhez.

3. Állítsa be a Beállításokat

Miután engedélykérelmét megadták, az Always on AMOLED alkalmazás készen áll a cselekvésre. Természetesen módosíthatja a rendelkezésre álló lehetőségek egy részét. Ennek a szolgáltatásnak a biztosítása érdekében, és nem zárjuk le a memóriából, két általános beállítást kell aktiválnia, nevezetesen engedélyezze a szolgáltatást és engedélyezze ezt, hogy az alkalmazás futhasson a háttérben.

Ezután aktiválnia kell az opciót Automatikusan mozgassa a modult a forró képernyők elkerülése érdekében. Ügyeljen arra, hogy aktiválja az opciót Értesítések hogy az összes beérkező értesítés megjelenjen. Így már nem kell tartania a fontos üzenetek hiányától.

4. Élvezheti az Alway On Display funkciókat

Természetesen beállíthatja az óra fényerejét és sok testreszabási lehetőséget. A képernyő kikapcsolása után néhány másodperc múlva megjelenik a Always on Display funkció, amely egy fekete színű felületet tartalmaz, amely nagyon barátságos az AMOLED képernyő típusával.

Érdekes módon a szokásos módon kinyithatja a képernyőt az ujjlenyomat-érzékelővel. Tehát ne áldozza fel az okostelefon fontos funkcióit. Hogy, elég magyarázat Jakától? Sok szerencsét.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found