nagyon jó a kódolásban, a következőképpen hozhat létre párbeszédfájlokat a bloggerben

Ha gyakran speciális szkripteket vagy mondatokat ágyaz be Blogger-bejegyzéseibe, próbáljon létrehozni egy párbeszédablakot a blogon! Így a szkript megjelenítése a cikkével már nem lesz összetévesztve.

Van blog ami sok látogató, minden bizonnyal mindenki álma. Ennek az az oka, hogy van egy blog, amely tele van látogatókkal, még nagyobb a lehetőség arra, hogy további pénzt szerezzen a blogból. Nos, egy olyan típusú blog, amely sok látogatót vonzhat, egy olyan blog, amely tippeket és trükköket, valamint egyéb hasznos dolgokat tárgyal.

Ha van blogja, amely egy blog oktatóanyaghoz kapcsolódik, ill kódolás, határozottan soha nem akartam megmutatni párbeszédfájl a blogon ugye? Annak érdekében, hogy ne keverjük össze a bejegyzéseivel, ágyazzunk be egy párbeszédablakot az egyes bejegyzéseihez!

  • Hogyan készítsünk automatikus tartalomjegyzéket a Bloggeren
  • A Google Analytics regisztrálása és telepítése a Bloggeren
  • Érdekes cikkek készítése a Blogger bejegyzések alatt

A párbeszédfájl fontossága a blogbejegyzésekben

Dialog szkriptek különböző blogokban funkciókkal Blog Idézet. A párbeszédfájl-szolgáltatás nagyon hasznos, ha meg akarja jeleníteni forgatókönyv az elkészített oktatóanyagban. De nemcsak a szkriptek esetében, hanem a dialógus szkripteket is használhatja más célokra, például idézetek készítésére és mondatok megerősítésére. Ban ben Utcai Patkány, a cikk párbeszédszkriptje úgy készült, hogy megkönnyítse a szkript másolását és beillesztését.

Hogyan hozhatunk létre párbeszédablakot a Bloggeren

Kicsit eltér a JalanTikusban készülttől, könnyen beágyazhat egy párbeszédablakot a blogjába. Hogyan:

  • Hozzon létre egy új bejegyzést a blogon. Írjon be bármit a párbeszédpanelbe Összeállít.
  • Ha párbeszédablakot szeretne létrehozni a Bloggerben, akkor lépjen a párbeszédpanelre HTML. Azután másolat és paszta a következő kódot az írási igényeinek megfelelő helyen:

TARTALOM ÍRÁS ITT

  • Miután a kód voltpaszta a HTML oszlopban most lépjen ismét az Írás oszlopba. Cserélje le a SCRIPT ITT tartalmat a következőre: forgatókönyv vagy az a mondat, amelyet beágyaz.
  • Kész. Akkor lehet Mentés a bejegyzéseid, és a megjelenés különbözik az általad létrehozott szkripttől.
  • A fenti űrlapon kívül vannak olyan párbeszédfájlok is, amelyeket kipróbálhat a blogján. Például:

TARTALOM ÍRÁS ITT

Jegyzet: A fenti szkriptben részeket cserélhet Kettős val vel Szaggatott, Pontozott, Gerinc vagy Szilárd hogy kísérletezzen más párbeszédfájl-modellekkel. Könnyű, igaz? Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found