5 legjobb androidos rpg játék az Androidon, amelyet ki kell próbálni

Szereted a japán anime-t és játékokat? Itt jön a legjobb japán RPG játék, amelyet letölthet és játszhat.

A videojátékok vagy röviden a szórakozás egyik legnépszerűbb típusa számos tényező miatt, például játékmenet és grafika. Jelenleg a játékipar is behatolni kezdett felület Android és iOS.

A sok játék közül felület Az Android és az iOS, az egyik legnépszerűbb műfaj a japán RPG műfaj, más néven JRPG. Alapvetően a JPRG műfaj megegyezik az RPG játékokkal általában, azzal a különbséggel, hogy számos különbség van, például narratív történet és karaktertervezés, amelyek anime karaktertervezéshez vezetnek. Íme néhány legjobb JRPG műfaji játék az Android-eszközön, élvezze.

  • INGYENES! Itt van a 10 legjobb Android és iOS akciójáték 2017
  • Ez az 5 játék a legnagyobb kudarc a videojáték-ipar történetében
  • Ez a 7 játék állítólag minden idők legjobb RPG-játékai, elfogadod?

5 legjobb androidos japán RPG játék, amelyet ki kell próbálni

1. Ys krónika

Fotó: steamcommunity.com

Ys Krónika valójában egy JPRG játék, amelyet visszahoztak az Android készülékekre. Te magad fogod irányítani a nevű vörös hajú fiatalembert Edol Christine akik különféle kalandokban vesznek részt a földön keletkezett bűncselekmények felszámolásában Esteria.

Játékmenet ebből a játékból maga is kissé egyedi, mert nem fogja használni a képernyőn megjelenő támadási vagy védelmi parancsokat, mint az RPG játékokat. Szabadon mozoghat, miközben továbbra is megnyomja a támadás gombot (érintse meg) az ellenség folyamatos támadásához. Két módot is választhat, mégpedig Kaland mód és Időtámadás mód.

2. Káoszgyűrű III

Fotó: play.google.com

Káoszgyűrű egy androidos játék kiadó legendás Square Enix 2015-ben megjelent felület Android. Ez a játék maga meséli el azokat a kalandorokat, akik el akarnak menni egy olyan helyre, amelyet gyakran égnek neveznek, mégpedig egy bolygóra Márvány kék.

Te magad fogod irányítani a buli amely három aktív tagból és két tartalék tagból áll, akiket cserélhet, hogy szembeszálljon különféle szörnyekkel (körön alapuló rendszer), amelyek megjelennek, miközben teljesítik az egyes karakterek célkitűzéseit Márvány kék és ezeket a bolygókat átható titkok.

3. Logres

Fotó: logres-jrpg.com

Ha JRPG játékokat keres a felület Android, Logres az egyik legjobb választásod. Ez az egy játék izgalmas kalandot kínál, ahol együtt fog működni a játékosokkal játékos a világ minden tájáról, hogy legyőzze a gonosz erőket, amelyek el akarják pusztítani a világot.

15 karakterosztály van aranyos kivitelben, amelyek testreszabhatók. Természetesen készíthet is buli legyőzni raid főnök és csevegés korlátlanul egymással játékos.

4. Final Fantasy IX

Fotó: square-enix.com

A régi iskolai JRPG szerelmeseinek, akik vágynak a minőségi és ikonikus JPRG játékokra, legendás játékokat kell játszaniuk. Final Fantasy IX ez. A játék, amelyet először 2000-ben adtak ki, végül újra életre kelt felület Android 2016-ban.

Játékmenet amit felajánlanak, még mindig ugyanaz, nevezetesen egy párt vezetésével fogsz irányítani Zidane Tribal legyőzni az utadba kerülő ellenségeket, és természetesen lehetőséged van változatosságot szerezni tétel az ellenség legyőzésétől. Emellett személyre szabhatja karakterét különféle felszerelésekkel, és ne felejtse el, hogy a Final Fantasy IX felélénkíti az előző sorozatban hátrahagyott karakterosztály-rendszert.

5. Tűz embléma hősök

Fotó: fire-emblem-heroes.com

Tűz embléma hősök egy JPRG műfajú játék, amely Jaka kedvence. Amikor ezt a játékot játszod, egy 8x6-os térképre kerülsz, ahol megidézheted a megjelent különféle osztályok négy hősét. Tűzjelvény előzetesen harcot folytatni az ellenséggel. Cserélve új hősöket szerezhet Gömb hogy a játék különféle tevékenységeinek elvégzéséből vagy elvégzéséből származik Vásárlás valódi pénzzel.

Különböző küldetéseket is végezhet, amelyek bizonyos erőnlétet igényelnek. Hőseit pihentetve megszerezheti saját állóképességét. Érdekessé teszi ezt a játékot az egyedi karakterosztályok sokfélesége, mint pl Wyvern Rider, kardmester, tábornok, máguslovag, Nagyúr, Paladin, és még sok más.

Ez volt az 5 legjobb JPRG játék, amelyet Jalantikus választott, remélhetőleg szórakoztató és boldog játék. Ha ajánlásokra van szüksége, az ApkVenue nagyon javasolja, hogy először próbálja ki a Final Fantasy IX-et és a Fire Emblem Heroes-t, mert történet és funkciók szempontjából mindkét játék vitathatatlanul nagyon érdekes és izgalmas.

, viszlát, és ne felejtsen el nyomokat hagyni a megjegyzések oszlopban, és ossza meg ezt a cikket barátaival.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found