hogy a 3D-s fényképek könnyebbek és ingyenesek legyenek ezzel az alkalmazással az androidon

A Google Cardboard használatával, bármilyen androidos mobiltelefonról van szó, azonnal VR-berendezéssé válhat. Egy Google alkalmazás az Android kameráját 3D kamerává alakíthatja, mégpedig Kartonkamerává.

VR kamera felszerelés vagy Virtuális valóság a drága képek miatt nem sikerül elkészíteni a jelenleg népszerű 3D-s fotókat? Nos, ezúttal jó hír érkezik a Google-tól, amely megkönnyíti a 3D-s fényképek készítését egyszerűen csak az Android, az alkalmazások és a Google Cardboard segítségével. A Google Cardboard használatával, bármilyen androidos mobiltelefonról is van szó, azonnal VR-berendezéssé válhat. Egy Google-alkalmazás gyorsan és olcsón átalakíthatja Android-kameráját 3D-s kamerává, természetesen az alkalmazást hívják Karton kamera.

Alkalmazás Karton kamera az Android-ot VR kamerává változtatja, és a használata is meglehetősen egyszerű.

  • Hú, ez a Nokia VR kamera csaknem egymilliárdba kerül!
  • Google Cardboard, egyszerű módszer a virtuális valóság élvezetéhez alacsony áron

Hogyan készítsünk 3D-s fotókat kartonkamerával

  1. Töltse le és telepítse a Cardboard Camera fényképezőgépet, majd helyezze rá Androidját Google Cardboard.

    A Google Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS
  2. Futtassa az alkalmazást Karton kamera.

  3. A test mozgása 360 fokkal elfordul, majd az alkalmazás egy sima 3D-s képet készít annak megfelelően, amit korábban készített.

Fénykép virtuális valóság egy panorámakép, háromdimenziós benyomással, minden szemnek más-más nézettel, néhányan messzire, mások pedig közelre néznek. A Google Cardboard használatával könnyedén létrehozhat 3D-s fotókat. Sok szerencsét.

Forrás: Google


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found