7 tény a Call of Duty játékról: az új mobil megjelent a Play Store-ban

A Call of Duty: A Mobile hivatalosan mobil, Android és iOS eszközökre jelent meg. Az alábbiakban áttekintjük a CoD játékot: Mobile, amely a PUBG Mobile versenytársa lesz, banda!

Ön rajong a Call of Duty játék franchise-jáért, vagy amit általában CoD-ként rövidítenek? Ha igen, a jó hír az, hogy a legjobb FPS játék itt van a készülék számára Mobil, tudod.

Nem kell aggódnia, függetlenül attól, hogy Android vagy iOS eszközt használ-e, akkor is érezheti a játék érzését a címmel Call of Duty: Mobil ezt, banda.

Annak érdekében, hogy még kíváncsibb legyél, itt áttekintek egy számot tények a Call of Duty: Mobile játékról amelyet kötelező ismernie, mielőtt itt játszana. Gyere, lásd teljes egészében!

Tények gyűjteménye a Call of Duty: Mobile játékról, amelyet a Play Store jelent meg

Játszma, meccs Call of Duty a játéksorozatok egyikeként híres első személyű lövöldöző (FPS) a történelem során legnépszerűbb különféle felület, a PlayStationtől a PC-ig.

Most, az eszköz Mobil azt is megkapta, miután az Activision 2019 márciusában bejelentette. Különböző forrásokból összefoglalva, íme néhány érdekes tény, amelyet tudnia kell a CoD: Mobile-ról!

1. Játékmenet és Irányítás

Fotó jóvoltából: Malavida

Call of Duty: A mobil játék a játékra összpontosít online így harcolhat barátaival és a világ összes játékosa ellen.

A jövőben lehet mód Kampány amelyet játszhatsz egyjátékos. Ezt a funkciót azonban az Activision nem erősítette meg, mint a játék fejlesztőjét.

Magának az irányításnak a játékosok megadják a szabadságot az érzékenység szintjének és a giroszkóp beállításainak a lövés irányításához történő beállítására.

Van Egyszerű mód ahol a játék során a játékos automatikusan tüzet engedhet, amikor az ellenség belép a puska célvonalába.

Ha úgy dönt Előre mód, több lehetőséged lesz manuálisan lőni és lőni, bandázni.

2. A játékmód kiválasztása

Fotóforrás: YouTube

Amint az a verzióban látható béta, az elérhető játékmódok módok multiplayer. A mérkőzéseknek három típusa van, nevezetesen a Normal, a Ranked és a Private.

Mód multiplayer elérhető eddig Mindenki számára ingyenes, Frontline, Hardpoint, Uralom, és Deathmatch csapat.

Minden olyan csapatalapú játékmód, ahol két öt játékosból álló csapat versenyez egymással, hogy megverjék egymást, kivéve egyedül a mindenki számára ingyenes játékot.

Ezen felül a Battle Royale mód is elérhető lesz az induláskor, így ez a játék a PUBG és a Fortnite versenytársa lesz.

3. Battle Royale mód

Fotóforrás: GridGames

Egy játékban csata royale 100 játékos lesz ugyanazon a térképen egy, kettő, legfeljebb négy játékos móddal. Számos jármű használható, beleértve a helikoptereket is.

Ezenkívül számos különböző karakterosztály létezik, amelyeket a mérkőzés kezdete előtt választhat, nevezetesen Védő, Szerelő, cserkész, Bohóc, Medikus, vagy Nindzsa.

A legnagyobb különbség a Battle Royale mód és a mód között multiplayer a másik, hogy használhatja egy harmadik személy álnevét Harmadik személy lövő (TPS).

A Call of Duty tényei: Egyéb mobilok ...

4. Térkép játék

Fotó jóvoltából: Charlie INTEL

A CoD játékok sorozatának néhány híres térképe szerepel ebben a játékban, ami nagyon boldoggá teszi ennek a játéknak a rajongóit.

Példa erre Nuketown a Fekete Ops-ból, Összeomlás a Modern Warfare-ből, és Elrabolta a Black Ops 2-től, amelyet meccseken használhatsz.

Maga a Battle Royale mód a Modern Warfare és a Black Ops sorozat számos CoD játékának elemeiből fog állni.

5. Tipikus Call of Duty karakterek

Fotóforrás: USA Today

A Call of Duty: Mobile játék érdekessége, hogy karaktereket választhat az összes létező CoD játék közül. Ezenkívül egy kis testreszabást végezhet ezeken a karaktereken.

A játék fejlesztője, az Activision, eddig csak több karaktert jelentett be, mint pl Alex Mason és David Mason a Black Ops sorozatból.

A Modern Warfare sorozatból lesz John McTavish, Simon Riley, és John Price. Vannak még Thomas A. Merrick aki a Szellemek sorozat szereplője lett.

Becslések szerint sok más karakter is használható ebben a játékban.

6. Játéktámogatási funkciók

Fotóforrás: Mobil Gaming Mode

Csakúgy, mint a legújabb Call of Duty játékok, lesznek is Scorestreaks és Terhelés ezen a mobil verzióban.

Scorestreaks olyan kiegészítők, amelyeket az XP segítségével fel lehet oldani. Ezeket a kiegészítőket a mérkőzés előtt legfeljebb három elemmel használhatja.

Terhelés mielőtt a játék is elérhető lesz. Kiválaszthatja, hogy milyen fegyvert fog használni a mérkőzés kezdete előtt.

A mérkőzéseken elsődleges és másodlagos fegyvereket, valamint gránátokat vagy fegyverkészség mint lángszóró és granádavető.

7. Árak és elérhetőség

A Call of Duty: A mobil játék megjelenését 2019. október 1-jén tervezik. Azonban a Garena Indonesia felgyorsította kiadását 2019. szeptember 30, tudod.

Ez a játék minden országban elérhető lesz a Google Play Áruházon keresztül, Kína, Vietnam és Belgium kivételével. Tehát az indonéz játékosok számára készülj fel a játékra!

Call of Duty: A mobil a tiéd letölthető ingyen csak körülbelül 1 GB méretű. Van néhány fizetett tétel is (alkalmazáson belüli vásárlás) a játékban, akárcsak a PUBG Mobile vagy a Mobile Legends.

Call of Duty: Mobil minimum előírások

Fotó jóvoltából: The Digital Wise

Akkor mit szól a problémához Call of Duty: Mobil minimum előírások? A burgonyás Android telefonok játszhatják ezt a HD grafikus játékot?

Garena Indonézia mint kiadó A hivatalos CoD: Mobile játék Indonéziában azt mondja, hogy ennek a játéknak a grafikáját a használt eszköz specifikációihoz igazítják.

Ezenkívül a Garena Indonesia garantálja a játékok zavartalan működését azáltal, hogy indonéz szervert, nem pedig globális szervert biztosít!

A CoD: Mobile minimális specifikációi az Android és az iOS operációs rendszeren alapuló eszközökhöz a következők, banda.

Operációs rendszerCall of Duty: Mobil minimum előírások
AndroidProcesszor: Kétmagos 1,2 GHz


Operációs rendszer verzió: Android 4.3 és újabb

iOSEszköz: Legalább iPhone 6 vagy újabb


OS verzió: iOS 9 és újabb

A legújabb Call of Duty Mobile APK letöltéséhez az alábbi linken is letöltheti, banda!

Töltse le a Garena lövöldözős játékokat

Bónusz: Cool Call of Duty gyűjtemény: Használható mobilnevek!

Játék előtt általában megkérik, hogy készítsen becenév első. Tartalmazza ezt a Call of Duty: Mobil játék, banda.

Azok számára, akik még mindig zavarosak a választásban becenév klassz játék amelyet használni szeretne, az ApkVenue-nak van megoldása!

Kipróbálhat egy gyűjteményt becenév a CoD játékban használható játékok: Mobil vagy más játékok, például a PUBG, a Free Fire és a Mobile Legends. Bővebben alább, igen!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Kuy, Nézd meg először Játékmenet Call of Duty: Mobil játék előtt!

Ez néhány érdekes tény, amelyet tudnia kell a játékokról Call of Duty: Mobil amelyet Android és iOS eszközökre adtak ki.

Világos, hogy ez az Activision által készített játék komoly kihívója lesz a PUBG Mobile és a Fortnite játékainak, különösen a Battle Royale móddal.

Szóval, a három játék közül melyikre vársz? Megéri-e az ApkVenue-nak elkészíteni az összehasonlító tartalmat? Írj a megjegyzések rovatba, igen!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found