egy egyszerű módja annak, hogy betörjünk az Android szekrényes alkalmazásaiba

Vannak olyan fontos alkalmazások, mint a BBM, a Facebook és esetleg az SMS, amelyeket egy alkalmazás zárolt. De mivel valóban tudni akarja, lehet, hogy véletlenszerű jelszavakat is kipróbált. Itt az ApkVenue-nak hatékony tippjei vannak

Talán eljátszotta barátja okostelefonját. De talán vannak olyan fontos alkalmazások, mint például a BBM, a Facebook, és talán az SMS-ek, amelyeket egy alkalmazás zárolt. De mivel valóban tudni akarja, lehet, hogy véletlenszerű jelszavakat is kipróbált. Itt az ApkVenue-nak hatalmas tippjei vannak a zárolási alkalmazás behatolásához.

Úgy hangzik, mint a magas képességű hacker technika, ugye? De nyilvánvalóan ez csak a zárolási alkalmazás megnyitásához használt alkalmazás kérdése. Hogyan csinálod, hogy? Itt van JalanTikus leírása Könnyű módszerek behatolni a szekrényes alkalmazásokba Androidon. Itt JalanTikus az AppLock-ot használja, de ez a módszer minden zárolási alkalmazásban használható.

Antivírus és biztonsági alkalmazások DoMobile Lab LETÖLTÉS

Könnyű módszerek behatolni a szekrényes alkalmazásokba Androidon

  1. Nyisd meg a beállításokat
  2. Lépjen be az alkalmazás szakaszba
  3. Keresse meg az AppLock vagy más zároló alkalmazásokat
  4. Miután kinyitotta, nyomja meg a gombot "Adatok törlése" vagy "Adatok törlése" az alábbi szakaszban
  5. nyomja meg "Rendben" ha van figyelmeztetés

Próbálja meg megnyitni a korábban lezárt alkalmazást. Így a zárolási alkalmazás elveszíti az adatokat, és visszatér a normális állapotba. A fenti módszer azonban csak akkor használható, ha a beállítások fel vannak oldva. Ha az okostelefon beállításai is zárolva vannak, próbálja meg a következőket:

  • Hogyan lehet ellenőrizni feltört Gmail-fiókot vagy sem
  • 2016. UPDATE: Hacker trükkök gyűjteménye gyökér nélküli Androidhoz
  • Ez a világ 10 legveszélyesebb hackere (Psst .. Vannak indonéz hackerek, tudod)

Könnyű módszerek a bezárt alkalmazások behatolására Androidon, ha a Beállítások zárolva vannak

  1. Hosszan nyomja meg a zár alkalmazást, amíg meg nem rezeg. Ezután megjelenik egy fenti fül. Csúsztassa az alkalmazásokat ide Koppintson a amely a beállításokra megy, vagy eltávolíthatja az alkalmazást is.
  2. Annak ellenére, hogy az okostelefon beállításai zárolva vannak, így az okostelefon beállításai feloldhatók.

Mindkét módszert kipróbálhatja a Google Play Áruház összes zárolási alkalmazásában. Ez a módszer azonban nem hajtható végre az okostelefon eredeti alapértelmezett képernyőzáránál.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS Cheetah Mobile Inc Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS Víruskereső és biztonsági alkalmazások SUXD LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found