hacker titkos módon megkerüli a hálózati tűzfalat

Hackerként lenni nem könnyű. Meg kell értenie, hogy mi a tűzfal és a hálózati topológia. Hogyan kerülik a hackerek a tűzfalakat? Gyere, nézd meg a teljes Jaka cikket!

A hackerek az egyik legkedveltebb informatikai szakma. Ennek oka az, hogy az informatikai szakma olyan, mint egy számítógépes isten. Olyan dolgokat is megtehet, amelyeknek nincs értelme.

Ennek ellenére hackerként lenni nem könnyű. Legalább ismernie kell a hálózati topológiát. A hálózatok megértésének nagy ellensége a tűzfalak. Hogyan kerülik a hackerek a tűzfalakat? Gyere, nézd meg teljes egészében!

  • Minden idők 10 legveszélyesebb hackere
  • Legyen biztonságban! Hogyan készítsünk Hacker Antidote Flash fegyvert
  • Letartóztatott barátok, hackerek igazságtalanságot hangoztattak Indonéziában!

A hackerek titkosítása a hálózati tűzfalak megkerülésével:

Fotó forrása: Kép: Concept Draw

A tűzfal leküzdésére többféle módszer létezik. Mint például hitelesítéssel, vagy kiskapukon keresztül, vagy alagutazáson keresztül. Erre az időre az ApkVenue elmondja a módszert alagutazással vagy alagút készítésével. Itt vannak a lépések ...

A titkos hackerek megkerülésének lépései a hálózati tűzfal megkerüléséhez

1. lépés

Töltse le és telepítse az első nevű szoftvert "HTTP Tunnel", a következő linken keresztül töltheti le.

Letöltés:Legújabb HTTP-alagút

2. lépés

Nyissa meg az imént telepített szoftvert. Az első helyen kattintson "Nincs proxy, csak tűzfal". Ezután a második számban töltse ki a portot "1080". Végül kattintson "Teszt".

3. lépés

Ezután kattintson a fülre "Sebesség teszt", majd kattintson a gombra "Végezzen sebesség tesztet". Ennek célja annak biztosítása, hogy az összes konfiguráció helyes legyen.

4. lépés

Ha minimalizálta a szoftvert "HTTP Tunnel", majd nyissa ki "Internetes lehetőségek". Kattintson a fülre "Kapcsolatok", majd kattintson a gombra "LAN beállítás".

5. lépés

Kattintson a számra a pipára. A második számban töltse ki IP 127.0.0.1 és töltse ki 1080 port. Végül kattintson "Rendben". Kész, akkor létrehozott egy alagutat a tűzfalon való átjutáshoz.

Ennek a módszernek az egyetlen hátránya, hogy a hálózati hozzáférése lassabb lesz. Ha azt szeretné, hogy gyorsabb legyen, akkor fizetnie kell a HTTP Tunnel alkalmazás szolgáltatásért. Sok szerencsét!

Ja, ne felejtsen el olvasni Hackerekkel kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Shutterstock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found