Biztonságos a kütyük vásárlása a Kickstarter, Indigogo és munkatársai részéről?

A KickStarter és az IndieGogo két crowdfunding platform, amelyek gyakran a legfrissebb áttörést jelentő technológiák finanszírozási forrásai. A kérdés az, hogy biztonságos-e vagy sem, hogyan működik, valamint előnyei és hátrányai.

Azok számára, akik mindig követik a technológiai fejlődést, természetesen ismerik a "közösségi finanszírozásAzok számára, akik nem tudják, közösségi finanszírozás vagy a crowdfunding egy alternatív üzleti finanszírozási módszer, amely meglehetősen népszerű a kibertérben.

Egyszerűen a közösségi finanszírozás az a gyakorlat, hogy egy projektet vagy vállalkozást közös vállalkozások útján finanszíroznak, és amelyet az ötlethez sikeresen kapcsolódó lakosság finanszíroz. projekt tulajdonos.

  • Személyes adománygyűjtés, egy Facebook funkció, amely lehetővé teszi az alapok gyűjtését
  • Nem csak a Bitcoin, ez a világ 7 legértékesebb digitális pénzneme
  • Szeretnél jónak tűnni? 7 szerkentyű, amelyet 2017-ben használnia kell!

Biztonságos modulokat vásárolni a crowdfunding eredményekből?

A KickStarter és az IndieGogo két crowdfunding platform, amelyek gyakran a legfrissebb áttörést jelentő technológia finanszírozási forrásai. A kérdés az, hogy biztonságos-e vagy sem, hogyan működik, valamint előnyei és hátrányai. Az ApkVenue erről fog itt beszélni.

Hogyan működik a közösségi finanszírozás

Általában a crowdfunding egy internetes platformon történik, ahol találkozik projekt tulajdonos az alapokat biztosító nyilvánossággal. A projekt tulajdonosa cserébe terméket vagy szolgáltatást kínál.

Három fél vesz részt a crowdfunding platformban, nevezetesen projektgazdák, támogatók (a pénzügyi támogatást nyújtó nyilvánosság) és platformszolgáltatók (például a Kickstarter, az IndieGoGo és a RocketHub). Ennek a három félnek megvan a maga szerepe egy olyan ökoszisztéma létrehozásában, amely képes támogatni a felek igényeit.

A közösségi finanszírozás előnyei

Itt a tömeges finanszírozásról beszélünk a technológiai világban. Lényegében a projekt tulajdonosa innovatív terméket kínál, legyen az akár kiegészítő, akár valami más. Néhány példa a crowdfunding projektekre az utóbbi időben:

  • Szuperképernyő: Ez további, nagyobb képernyőt (táblagépet) kínál az okostelefonok számára.
  • C-Safe mobil zsebzár: A világ első szabadalmaztatott mechanikus zárja, amely fizikailag megvédi az okostelefont a zsebtolvajoktól vagy véletlenül elejtéstől. Az okostelefon továbbra is a zsebében marad, és teljesen kézben tartható.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Igen, számos érdekes eszköz létezik, amelyeket tömeges finanszírozással szerezhet be. Néhány közülük valóban lenyűgöző, különösen, ha a projektgazda ötletei kapcsolódnak hozzád, és ez azt jelenti, hogy valóban támogatod a projektjüket. Az ár is sokkal olcsóbb, mint a normál ár, amikor később kiadják.

A közösségi finanszírozás hátrányai

Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy nincsenek kockázatok. Számos projekt problémamentesen sikeres, de néhány kudarcot vall. Íme a crowdfunding néhány hátránya:

  • Hajlandónak kell lennie a várakozásra. Általában van egy becsült ütemezés, amikor a termék készen áll a szállításra, hónapokba telhet.
  • Nincs visszatérítés. Igen, ha a kampány kudarcot vall, nincs egyértelmű visszatérítés.
  • Alkalmatlan minőségű. Nem kevesen is csalódnak termékeik minőségében, és nem az ígéretek szerint.

Tehát, biztonságos vagy sem?

A közösségi finanszírozás mindenkit arra ösztönöz, hogy alkosson munkát és innovációt. Ön is projektkészítővé válhat, és pályázhat tömeges finanszírozásra. Azonban nem minden zseniális ötlet kapott nagy támogatást.

Természetesen vannak kockázatok, amikor támogatóvá válsz, de az innováció részese lenni minden bizonnyal büszkeség. A közösségi finanszírozásnak nagyon biztonságosnak kell lennie, természetesen a projektre is nagyon oda kell figyelni. Mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is Közösségi finanszírozás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found