5 közönséges mobileszköz, amelyet a noobs gyakran alábecsül

A játékosok különféle típusú elemeket találhatnak szétszórva sok helyen. Természetesen ezek az elemek hasznos funkciókkal rendelkeznek a csatában és a túlélésben résztvevő játékosok számára.

A mobil verzió jelenléte óta a Player Unknown's Battlegrounds vagy ismertebb nevén PUBG egyre több játékost vonzott. Ez a harci királyi játék izgalmas és heves játékot kínál játékmenet és szép grafika. A bemutatott helyszíneket szintén részletesen leírják, hogy ez fokozza a játék izgalmát.

Egy másik dolog, ami népszerűvé teszi ezt a játékot, az különféle tárgyak. A játékosok különféle típusú elemeket találhatnak szétszórva sok helyen. Természetesen ezek az elemek hasznos funkciókkal rendelkeznek a csatában és a túlélésben résztvevő játékosok számára.

Kiderült azonban, hogy sok olyan játékos volt, aki figyelembe vett bizonyos elemeket hiábavaló úgyhogy csak hagyd figyelmen kívül. Mint 5 PUBG mobil elem, amelyet Noobs gyakran alábecsül. Milyen tételekről van szó? Gyere, nézd meg az alábbi véleményeket!

  • Auto csirke vacsora! 6 PUBG mobil fegyver a legnagyobb károkkal
  • A PUBG 5 legdrágább tárgya, amelyet csak akkor lehet megvásárolni, ha Ön a szultán leszármazottja
  • 5 cikk, kivéve azokat a fegyvereket, amelyekkel rendelkeznie kell a PUBG Mobile-nál

5 PUBG mobil elem, amelyet Noobs gyakran alábecsül

1. Fájdalomcsillapító

Fotó forrása: teepublic.com

A Pain Killer az egyik olyan elem, amelyet a játékosok leggyakrabban figyelmen kívül hagynak. Ezt a tételt nem tartják annyira fontosnak a többi elemhez képest, ezért a játékosok gyakran figyelmen kívül hagyják. Bár a fájdalomcsillapító lehet egy Csirke vacsora garancia emlékeztető. Ez az elem növeli a mozgási sebesség 2,5 százalékát, így nagyon hasznos, ha el akar menekülni, vagy üldözi ellenfelét.

2. Energiaital

Fotó forrása: xuehua.us

Ez az egy tétel a legkisebb emlékeztető, ezért gyakran alábecsülik. Valójában az Energy Drink fogyasztása nem sok hatással lesz a játékosokra. de ha a játékos akarja sokat gyűjtsön ezt az elemet, akkor hasznos lehet a mozgási sebesség növelése. Amíg többet iszik, az Energiaital segíthet üldözni ellenfelét, vagy elmenekülhet, amikor meghal.

3. Molotov-koktél

Fotó forrása: rankmylist

A Molotov-koktél az egyik gránátos vagy dobható elem, amelyet a játékosok gyakran figyelmen kívül hagynak. Ahhoz képest, hogy ezt a tárgyat veszik, a játékosok mindenképpen szívesebben vesznek más gránátot, mint például a Frag Granades. Bár a Molotov-koktélnak remek funkciója van az ellenfélre dobni is. Ennek az elemnek van nagy robbanóerő így elég veszélyes az ellenfélre.

4. Füstgránát

Fotó forrása: sport.eastday.com

A Molotov-koktélhoz hasonlóan a Füstgránát egy másik elem, amelyet gyakran alábecsülnek. Valójában ez az elem nagyon hasznos, ha elrejti magát az ellenségek elől. Az ebből az anyagból származó füst elősegítheti a játékosok elrejtését és elmenekülését, és felhasználható is becsapja ellenfelét.

5. Pan

Fotóforrás: youtube.com

Ez a serpenyő nem főzésre való, srácok. Triviális formája miatt a játékosok vonakodnak a felvételtől. Annak ellenére, hogy ez az egy serpenyő nagyon hasznos közelharc aka szoros harcok. Ezzel a serpenyővel erősen meg lehet ütni az ellenfelet.

Nos, ott van 5 PUBG mobil elem, amelyet Noobs gyakran alábecsül. Valójában ennek a játéknak az összes eleme természetesen a játékosok megsegítésére és azok megfelelő felhasználására szolgál. Hogyan? Mostantól el akarja venni ezeket az elemeket?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found