hogyan lehet élvezni a blackberry priv megjelenítését az androidon

A BlackBerry Priv Android-eszközzé vált, amelyről az utóbbi időben sokat beszéltek. Szeretné kipróbálni a BlackBerry Priv szolgáltatást? Így élvezheti a BlackBerry Priv alkalmazást androidján.

BlackBerry Priv valóban olyan Android-eszközzé vált, amelyről az utóbbi időben sokat beszélnek. Nem azért, mert a Blackberry átállt az Android operációs rendszerre, hanem azért is, mert a BlackBerry olyan élményt ígér az Android használatával, amely különbözik a többi androidtól. Szeretné kipróbálni a BlackBerry Priv szolgáltatást? Így élvezheti a BlackBerry Priv alkalmazást androidján.

  • 5 BlackBerry Priv funkció visszaállíthatja a BlackBerry dicsőségét?
  • A BlackBerry Priv állítólag a legbiztonságosabb okostelefon, és 64 bites processzort használ
  • Hogyan lehet élvezni az Apple iOS 7 alkalmazást Android rendszeren

Úgy tűnik, hogy az első Android-operációs rendszerű eszköz nem teszi arra a BlackBerry-t, hogy viszonylag olcsón árulja a BlackBerry Priv-et. A pletykák szerint a BlackBerry Priv ára 9 millió IDR ár. Biztosan meg akarja vásárolni?

[szerkentyű] 1616 [/ szerkentyű]

Hogyan lehet élvezni a BlackBerry Priv alkalmazást androidján

Kíváncsi lehet a BlackBerry Priv-re is, igaz? Nem csak a BlackBerry Priv vonzó dizájnja miatt, hanem azért is, mert a BlackBerry új élményt ígér az Android és a BlackBerry Priv között. Mi van, ha az ApkVenue meghívja Önt, hogy próbálja ki a BlackBerry Priv Android-os használatát? Gyerünk, próbáld ki!

1. Telepítse a BlackBerry Launcher alkalmazást

Először is, a BlackBerry biztosítja a BlackBerry Priv-et a BlackBerry Launcher programmal. A BlackBerry Priv-en biztosított indító nemcsak indító hétköznapi, de különleges és friss tulajdonságokkal rendelkezik. Annak érdekében, hogy élvezhesse a BlackBerry Priv szolgáltatást, először telepítsük a BlackBerry Launcher alkalmazást az Android rendszerre link amelyet az ApkVenue biztosított. Legalább az Android Lollipop operációs rendszer, huh!

Xaiux Desktop Enhancement Apps LETÖLTÉS

Ne felejtse el telepíteni a BlackBerry szolgáltatást sem, hogy a BlackBerry Launcher tökéletesen fusson.

Blackberry Productivity Apps LETÖLTÉS

Mit kínál a BlackBerry Launcher? Ez az!

  • Friss kinézet

A többséggel ellentétben indító Androidon a BlackBerry Launcher friss megjelenéssel rendelkezik. Hozza magával az operációs rendszert Android Lollipop 5.1.1, kiderült, hogy a BlackBerry gondosan átalakította megjelenését indító amelyet a BlackBerry Priv.

Mivel a BlackBerry Prive használja képernyőn megjelenő navigációs gomb, nagyon sajnálatos, hogy Jaka Androidja nem használja képernyőn megjelenő navigációs gomb tehát van egy üres hely a panel alatt kezdőképernyő és app fiók-övé. Összességében frissnek tűnik, igaz?

  • Pop-up Widget

Az Androidra jellemzően a BlackBerry a BlackBerry Launcher programot is biztosítja kütyü ami megkönnyítheti a különféle alkalmazásokhoz való hozzáférést. A különbség az, hogy a BlackBerry beépíti a szolgáltatásokat Pop-up Widget. Ez a funkció lehetővé teszi a testreszabás egyszerű elvégzését kütyü mit szeretne látni egy alkalmazásban, anélkül, hogy hozzá kellene adnia kütyüneki kezdőképernyő. A trükk, megteszed elcsór olyan alkalmazásokon, amelyek alatt 3 pont van (ez azt jelenti, hogy az alkalmazás támogatja a Widget Pop-up funkciót). Ezután válassza ki, hogy milyen előugró ablak jelenik meg elcsór az alkalmazáson.

  • Támogatott sok parancsikont

Nem csak kütyü mint a legtöbb androidos, a BlackBerry Launcher is jön parancsikon ami megkönnyíti a parancs futtatását egy alkalmazásban. Például, ha új BBM üzenetet szeretne létrehozni, indítsa el a BBM értekezletet, ütemezze a BBM találkozót, játsszon lejátszási lista és mások. Takarítson meg több időt, igaz?

2. Telepítse a BlackBerry billentyűzetet

Nem csak indító, ami megkülönbözteti a BlackBerry Priv-t, a fizikai billentyűzet. Mivel azonban érintőképernyővel van felszerelve, a BlackBerry virtuális billentyűzetet is biztosít a BlackBerry Priv számára. Nos, azok számára, akik szeretnék kipróbálni a BlackBerry billentyűzet használatát, kérjük, töltsék le, hogy élvezhessék a BlackBerry Priv alkalmazást az Androidon.

Blackberry Productivity Apps LETÖLTÉS

Miben rejlik a BlackBerry billentyűzet egyedisége? Itt az ApkVenue megtekintheti a BlackBery Keyboard néhány egyedi funkcióját:

  • Csúsztatás előrejelzése

Könnyedén gyorsan beírhatja a BlackBerry billentyűzetet, mert a kapcsolódó szavak előrejelzését minden kapcsolódó levél megadta. Ha valami belefér, akkor egyszerűen megteheti elcsór azon a levélen. A garantált gépelés gyorsabb lesz!

  • Szóhelyettesítés

Amire emlékeznek a BlackBery-ről, az az Auto szövegjobb? Nos, visszatérhet a használatra Auto szöveg a BlackBerry billentyűzettel.

Ez minden? Nem. Az Android billentyűzetnek még mindig vannak megkülönböztető jellemzői, például az emoji és a többnyelvű támogatás. Siessen és telepítse!

A BlackBerry Launcher és a BlackBerry billentyűzet használatával kipróbálhatja a tapasztalatokat, igaz? Ha teljes élményt szeretne kapni a BlackBerry Priv használatáról, meg kell vásárolnia a legújabb Android-eszközt a BlackBerry-től.

Ja igen, te is kipróbálhatod BlackBerry naptár a funkció helyettesítésére Google Naptár ha több BlackBerry-t szeretne. Nem izgalmas?

Blackberry Productivity Apps LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found