15 leghasznosabb webhely, amely biztosan megkönnyíti az életedet

Az ApkVenue 15 olyan hasznos weboldalt állított össze, amelyekről Ön nem biztos, hogy tud. Nézze meg a következő véleményeket!

Talán már sokan közülük különféle weboldal meglátogattad. A közösségi médiából kiindulva videó- folyam, hírek, sőt csak szórakoztató mémek.

De tudod-e a sok weboldal közül, több is hasznos a napi tevékenységekhez. Jaka összeállította 15 hasznos webhely, amelyekről nem biztos, hogy tud. Nézze meg a következő véleményeket!

  • Lépések a weboldal egyszerűvé és ingyenesé tételéhez
  • Hogyan lehet megtudni, hogy egy webhely könnyen elérhető-e az interneten?

15 hasznos webhely, amelyekről valószínűleg nem tudott

1. 10 perces levél

Szükség igazolás cím email te a online szolgáltatás? Fel lehet szerezni 10 perces levél. Ez a weboldal megadja az Ön e-mail címét míg amely után törlődik 10 perc. Akár üzeneteket is olvashat, linkekre kattinthat és válaszolhat. Alkalmas azoknak, akik nem akarnak bonyolódni!

2. PicMonkey

Minden, amire bármihez szüksége van fénykép szerkesztés, kollázsok és grafikai tervezés, könnyedén megszerezheti a weboldalon keresztül PicMonkey. Tehát nem kell először bajlódnia a grafikai alkalmazások vagy szoftverek telepítésével!

3. Számlagyilkos

Érdekel személyes adatok Ön? Weboldal Számlagyilkos útmutatást ad a Fiók törlése vagy nyilvános profilját a legnépszerűbb webhelyeken, beleértve Skype, Facebook, Twitter, Google, és még sok más.

4. Mi a betűtípus

Szereti gyűjteni betűtípusok ábécé? Ez a webhely segít megtudni betűtípus neve levélnyomtatvány, csak töltse fel a képet. Webhely Mi a betűtípus beolvassa a képet szövegére, és megmondja a használni kívánt betűtípus nevét.

5. Mathway

Ez a weboldal a online számológép. Azonban, Mathway sokkal jobban képes teljesíteni, mint az átlagos számológép. Ez nemcsak válaszokat ad, hanem azt is képletek megjelenítése valamint az eljárások futtassa a képletet amíg talál eredményeket. Önnek éppen megfelel gyenge a matematikában, így könnyen megtanulhatja.

6. Értesítés

Aggódik már a főnöke, partnere vagy akár a barátja miatt e-mail olvasása tőled vagy sem? Felejtsd el a gondokat. Val vel Értesítés Megtudhatja, hogy az e-mailt küldő személy elolvasta-e vagy sem.

7. Diktálás

Val vel Diktálás, használhatja az AI varázslatát beszédfelismerés mert írni egy e-mailt, esszé írás, és még hosszú dokumentumokat is böngésző érintés nélkül billentyűzet. A kezdéshez egyszerűen csatlakoztasson egy mikrofont a számítógépéhez, és kattintson a gombra Indítsa el a diktálást.

8. Quora

Ön megoldásra van szükségük? Van egy kemény kérdésed? Vagy zavart valami miatt? Csak kérdezz Quora. Ezzel a weboldallal megteheti kap választ bármilyen témához.

9. BugMeNot

Van-e olyan webhely, amely aggasztja Önt? kényszeríteni mert regisztrálj mielőtt használná? BugMeNot segíthet a problémáján azáltal, hogy biztosítja felhasználónév és Jelszó bármely weboldalhoz regisztráció nélkül.

10. Scr.im

Zavar az üzenetekkel levélszemét? Ne aggódj, spam robot soha többé nem fog tudni spamelni rövidítse az e-mail címet te keresztül Bélésvászon.

11. Microsoft 15 perces webes szemináriumok

Ha te nem tudom hogyan kell használni Microsoft Word, Teljesítménypont vagy Excel, akkor egyszerűen ellátogathat a hivatalos webhelyre Microsoft. Ez a webhely a következőket tartalmazza: 15 perces webinárium amelyek segítenek megérteni az irodai szoftverek használatát.

12. Hasonló webhelyek

Hasonló webhelyek tökéletes eszköz a új kilátásokat találni. Növelheti webhelyének feltérképezhetőségét a SimiliarSites segítségével azáltal, hogy olyan webhelyeket szerez be, amelyek hasonlóak az Ön által ismert és kedvelt webhelyekhez. Elég írja be a webhely címét és kap más hasonló oldalakat.

13. Akadémiai Föld

Nehéz megtalálni a megfelelő oktatást szenvedély Ön?. Ban ben Akadémiai Föld megtalálhatod több ezer tanfolyam ami nagyon jó. Az Academic Earth úgy véli, hogy mindenki az oktatáshoz való jog világszínvonalú.

14. NoExcuseList

Ha keres ingyenes online források tanulni valamiről programozás, hackelés, és más dolgok. NoExcuseList ingyenes online forrásokból áll össze, amelyekben új készségeket sajátíthat el.

15. Élő közvetítés

Nem akar lemaradni kedvenc műsoráról? Ne aggódj, mert Élő adás gondoskodni fog róla, és a legjobb rész, innen érheti el bármilyen eszköz.

Ez az 15 hasznos webhely, amelyekről nem biztos, hogy tud. Remélhetőleg ez a lista segíthet. Ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found