9 szelfifotó tipp az Eid pillanatai megörökítéséhez

Hogy az eredmények fotogének és emlékezetesek legyenek, íme néhány tipp a jó és klassz szelfik készítéséhez!

Eid valóban egy nagyon különleges pillanat. Mert összejöhet a nagyobb családjával és találkozhat régi barátaival.

Ezt az értékes pillanatot természetesen meg kell örökíteni. Ha a hátsó kamerát használja, akkor természetesen valaki áldozatul esik, így nem teljes. Mert a fényképet nem ő készítette.

Igen, a megoldás egy fénykép szelfi ünnepies. Egy másik kifejezés a csoportos szelfi vagy a wefie. Annak érdekében, hogy az eredmények fotogének és emlékezetesek legyenek, íme néhány tipp a fényképek készítéséhez szelfi szépen és hűvösen összejönni.

Selfie Photo tippek az Eid pillanatának megörökítéséhez

A rokonokkal, különösen a faluban lévőkkel való találkozás minden bizonnyal ritka pillanat, amely megérdemli a megörökítést.

Szerencsére az okostelefon-gyártók készülékeiket a legjobb minőségű kamerákkal szerelték fel.

Különböző forrásokból származó beszámolók és Jaka saját tapasztalatai alapján íme néhány tipp a fényképek készítéséhez csoportos szelfi legjobb!

1. Keresse meg a legjobb helyet elegendő megvilágítással

Először is, ne legyél óvatlan szelfi bármelyik helyen. Csak figyeljen azokra a helyekre, amelyek rendben vannak és tágasak, hogy ne lökdösődjön.

Természetesen ahhoz, hogy a fénykép jó legyen, ügyeljen arra, hogy a világítás is elég világos legyen. Álljon a fény felé fordítva a maximális eredmény érdekében, ne a hátán.

Próbálja ki a fényt, amely a napsugarak természetes fénye. A lámpa fénye vaku egy okostelefon csak nem megfelelő fényképeket készít.

2. Használja a Smartphone Selfie kamerát

A helyszín jó, folytatja a fényképezést a szokásos elülső kamerával? Az eredmény biztosan nem rendben van.

Nos, le kell fényképezned szelfi okostelefonnal, amelynek nagy elülső kamerája van. Sok, kifejezetten szelfihez tervezett okostelefon.

3. Először állítsa be a kamera beállításait, használja a jobb módot

Mivel szelfi együtt nem tűnik megfelelőnek a szépség mód viselése. Ehelyett viseljen divatot Szelfi panoráma vagy hasonló mód, amelyben a kamera széles látószöget vesz be.

Tehát mindenki bejöhet, és nem kell lökdösődnie. Beállíthatja a kamera képarányát 16: 9-re, és szükség esetén HDR módot is használhat.

Egy nem kevésbé fontos dolog a szervezés szög kamera, banda? Ügyeljen arra, hogy az okostelefont a megfelelő szögben helyezze el, hogy a kép még stabilabb legyen!

Egyéb tippek. . .

4. Ügyeljen az egyértelmű pózokra, kifejezésekre és jelekre

Most mindenki összegyűlt, próbálja meg úgy beállítani a helyzetet, hogy az jobban illeszkedjen nézetkereső kamera.

Ezután készítsen egyedi pózot, a kifejezésnek is meg kell egyeznie, és a jeleknek világosaknak kell lenniük. Ha mindenki készen áll, akkor a wefie fotók is jók lesznek.

Ne csak egyszer készítsen minél több szelfit. Különböző pózokkal, különféle kifejezésekkel nyugodtan készíthet buta pózokat és kifejezéseket.

5. Válassza ki a Legjobb lehetőséget, szerkesszen egy kicsit, majd ossza meg a közösségi médiában

Fotózáskor azonnal készítsen több fényképet egyszerre, így kiválaszthatja, melyik a legjobb. Ne feledje, ne csak azt vegye magának, ami jól néz ki, hanem a többit is elhomályosít!

Miután belefutottál a fotogénebbek közé, először adj nekik fényezést egy képszerkesztő alkalmazással. Válassza ki azt a szűrőt is, amely a legjobban megfelel a fotóeredményeknek, majd ossza meg a közösségi médiában.

6. Válasszon egy jó fotó hátteret

Fotó jóvoltából: Nemzetközi TEFL Akadémia

Választás háttér A helyes nem kevésbé fontos, banda, annak eldöntésében, hogy egy fotó jó-e vagy sem szelfi együtt.

Különösen, ha olyan fényképezőgépet használ, amely már rendelkezik objektívvel nagylátószögű, fényképet kaphat wefie hogy ugrált!

Most, hogy lehet, hogy sokféle széles látószögű mobiltelefon olcsó áron van a piacon! Nem rossz, hogy a fotók eredményei még hűvösebbek, ha az összes unokatestvéred képes fotózni keretben val vel!

7. Használja a Tongsis-t

Fotó jóvoltából: Good House Keeping

Bármilyen hosszúak is a kezeink, természetesen vannak korlátai, amelyek miatt nem mindenki kerül a kamera hatósugarába.

Ezért egy technológia ún szelfik ragaszkodnak vagy gyakran rövidítve tongsis. Ezzel a bottal megteheti szelfi több emberrel.

Ha a tongsis nem tudja befogadni az összes családtagot, használhatja drónok, banda!

8. Ügyeljen arra, hogy a fényképezőgépet nézze

Fotó jóvoltából: Nemzetközi TEFL Akadémia

A fényképezés közben felmerülő problémák egyike szelfi a szemünk a képernyőt nézi. Valójában a kamerát kellene néznünk.

Természetesen az eredmények viccesek lesznek, igaz? Máskor, egyenesen a kamera felé nézve, a szemed még önmagát is megdöntötte, mert látta az okostelefon képernyőjét.

9. Használja a szelfi alkalmazást

Androidon és iOS-en már sok alkalmazás van szelfi ez pótolja az élményt szelfi-Kielégítőbbnek érzed magad, banda.

Vannak, akik számos szűrési lehetőséget kínálnak, mások hozzáadhatják szép megjelenésünket és szépségünket, egy sor aranyos matricát.

Ezek a tippek a fényképezéshez szelfi együtt, hogy megörökítsék Eid értékes pillanatait.

Ja, még egy fontos. Ügyeljen arra, hogy amikor fényképet készít a szeméről, fókuszáljon az elülső kamerára. Hagyd a szemed, ne nézz sehova. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Szelfi vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found