10 tipp a legjobb androidos okostelefon megvásárlásához játékhoz

Nagyon sok dologra kell figyelnie, amikor játékhoz Android-okostelefont választ. Az ApkVenue itt 9 tippet ad az Android okostelefon játékhoz való vásárlásához.

Korábban a játékok inkább a PC-n és játékkonzolokon játszott játékok szinonimái voltak, mostanra beléptünk a világba mobil játékok. Hol játékélmény mobileszközökön az okostelefonok és a táblagépek egyaránt még csodálatosabbak. Ez elválaszthatatlan a mobil operációs rendszer fejlesztésétől, amely egyre kifinomultabbá vált, különös tekintettel az Android és az iOS operációs rendszerre.

Ettől eltekintve a fejlesztések hardver szintén gyorsan növekszik. Különösen azok a processzorok, akiknek képességei egyre hevesebbek, és még a számítógépes specifikációkkal is vetekszik. Ezután mit kell figyelembe venni, hogy valóban a megfelelő okostelefont kapja meg szerencsejáték. Íme néhány tipp az okostelefon vásárlásához szerencsejáték és olyan dolgok, amelyeket figyelembe kell vennie, ha játékhoz okostelefont választ.

Tippek az Android okostelefon játékhoz való vásárlásához

  • 15 olyan játék, amelyet a kormány blokkolással fenyeget
  • 10 legújabb Android-játék 2016 májusában

1. Chipset vagy processzor?

Az egyik fontos összetevő, amely fennáll a játék során SoC (Chipen lévő rendszer). Egyszerűen fogalmazva, a SoC vitathatatlanul az okostelefon agya.

A SoC több részből áll, különböző funkciókkal, mint pl processzor, GPU, modemek és különféle egyéb komponensek, amelyek szabályozzák az adatfeldolgozást.

A legtöbb ember a processzorok és a SoC-k vagy chipsetek említését szereti egyenlővé tenni, az az igazság, ha megkérdezik, hogy milyen processzor ez az okostelefon, egymagos, kétmagos, négymagos, hexa-mag, nyolcmagos, és deka-mag.

A chipsetnél említsük meg a modellt és a márkát, például a Qualcomm Snapdragon 835, a MediaTek Helio X25, a Samsung Exynos 8895 Octa és mások. Ezek chipsetek, és maga a processzor csak a chipset egyik része.

2. A magok száma határozza meg a teljesítményt?

összeg mag nem garancia az okostelefon gyors teljesítményére vagy sem. Ne csábítson könnyen a mennyiség mag nagyon.

Az optimalizált processzor több lehet erős mint például számok Apple A10 Fusion chipset az iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékeken. Csak támaszkodjon négymagos processzor 2,34 GHz, de kétségtelen a teljesítmény, igaz?

Ennek ellenére a Qualcomm a Snapdragon 820/821 lapkakészleten a Qualcomm csak a 4 magos Kyro egyedi processzorra támaszkodik. Míg a legújabb verzió, a Snapdragon 835 8 hüvelykes, két részre oszlik, négy nagy teljesítményű magra (@ 2,45 Ghz) és négy energiatakarékos magra (@ 1,9 Ghz).

3. Ismerje fel a chipkészlet típusát

Android vásárlási tippek szerencsejáték a következő az, hogy figyeljünk a chipset típusára, ez határozza meg, hogy az okostelefon teljesítménye jó-e vagy sem. Ebben a mobil birodalomban a chipsetek dominálják Qualcomm és MediaTek.

A Qualcomm legújabb chipkészlete az Snapdragon 835. Ha korlátlan pénze van, akkor természetesen nincs probléma okostelefon beszerzésével zászlóshajó a Snapdragon 835 chipset hajtja. A részleteket lásd a táblázatban.

OsztályChipset
Snapdragon 800 sorozatSnapdragon 835


Snapdragon 800

Snapdragon 600 sorozatSnapdragon 652


Snapdragon 600

Snapdragon 400 sorozatSnapdragon 435


Snapdragon 400

Snapdragon 200 sorozatSnapdragon 212


Snapdragon 200

4. A legújabb középkategóriás chipset vagy a régi high-end chipkészlet?

Ha igazi játékosnak érzi magát, de elakadt az alapokon, keressen egy chipsetet tartalmazó okostelefont Snapdragon 821 vagy Snapdragon 820 az okostelefonon zászlóshajó tavaly.

Eközben középkategóriás okostelefonokhoz minimum Snapdragon 615/625 chipsettel rendelkező okostelefonokat kereshet. A Snapdragon 410/430 sorozat alkalmasabb normális napi tevékenységekre, például a közösségi média kezelésére.

5. Ideális RAM és belső memória

Tippek az Android megvásárlásához a következő játékhoz az ideális RAM és a belső memória méretének kiválasztása. A RAM egy olyan hely, ahol a játékokat ideiglenesen tárolják a processzor és a GPU hozzáférése érdekében, míg a belső memória hasznos az adatok tartós tárolásához.

A játékok játékának kényelme érdekében a mai androidok számára feltöltött RAM minimális 3 GB vagy 4GB. Eközben a szükséges belső memória minimális 16 GB és ideális esetben 32 GB, ne vásároljon 8 GB belső memóriával rendelkező okostelefont.

6. Nem kell aggódni a GPU miatt

GPU szintén fontos része a játékoknak, elvileg a GPU hasonló a CPU-hoz, de amit feldolgoznak, az csak a grafikához kapcsolódik. Mivel a grafika a játék fő része, egy gyors GPU még izgalmasabbá teszi a játékélményt.

A GPU a játékeffektek feldolgozásáért is felelős, egy jobb GPU nem csak a játékokat teszi többet sima de emellett a játék is tele lesz effektekkel. Tehát most nem kell bajlódnia egy jó GPU-val rendelkező okostelefon keresésével, mert az a SoC-vel együtt szerepel a csomagban. Ha a chipset jó, akkor biztos, hogy a GPU is jó.

8. Felbontás és képernyőméret

A fenti részletek teljesen világosak, most a képernyőn. A lenyűgöző grafika élvezetéhez a képernyő felbontásától is függ. Legalább keressen egy felbontású okostelefont 1080pMég jobb, Quad HD.

Ha a képernyő mérete és típusa ízlésnek felel meg, igaz? 5,2 hüvelyk, 5,5 hüvelyk és 6 hüvelyk között állítható.

9. Az akkumulátor kapacitása és a gyors töltési technológiának kell lennie

Ha okostelefont választunk játékhoz, akkor a nagy akkumulátor-kapacitású okostelefon tartósabb. De fel kell szerelni egy gyors töltési funkcióval is, amely miatt az okostelefon akkumulátorának töltése már nem tart sokáig.

10. Okostelefon-ajánlások

Szenvedélyes vágyat gyakran elárasztják a száraz pénzeszközök. Inkább türelmes és spórolj. Az alábbiakban ajánljuk a játék okostelefon JalanTikus verzióját.

OsztálySmartphone neveChipkészlet típusa
Új zászlóshajóMoto Z2 Force Edition


Alapvető telefon

Régi zászlóshajóSamsung Galaxy S7


HTC 10

Snapdragon 820 chipset
Volt zászlóshajóSamsung Galaxy S6


Samsung Galaxy Note5

Exynos 7420 Octa chipset
KözépsőASUS Zenfone 3


Snapdragon 625 sorozat

Következtetés

Ez az Android-vásárlási tippek játékokhoz. Sürgős! Különösen azoknak, akik nehéz játékosoknak vallják magukat. A lényeg az, hogy a konyhai kifutópályának erősnek kell lennie, a belső memóriának és a RAM-nak tágasnak kell lennie, hogy sok mindenhez jusson telepítés a játék zökkenőmentesen működik.

Az ideális képernyőfelbontás és az akkumulátor-kapacitás specifikációi mellett a hosszú ideig tartó játék kényelmét is fokozza. Ha vannak kiegészítések, ne habozzon kommentálni.

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found