6 titkos játék, amely a Google-hez tartozik, játszottál már?

Mint óriási keresőmotor az interneten, a Google nyilvánvalóan rejtett játékokat is tartalmaz, amelyeket böngészés közben játszhat. Kíváncsi arra, hogy mik a Google rejtett játékai?

Azon kívül, hogy a legnagyobb keresőmotor tulajdonosa, Google hogy a társaság alatt van Ábécé valóban sok újítás bemutatásáról híres. Még a megvásárolt Android operációs rendszer is Google, a legnagyobb okostelefon-platform lett, amelyet a világon széles körben használnak.

De tudta, hogy a Google-nek is vannak játékai? Igen, ezt a Google által készített játékot még el is rejtik, így nem mindenki tudja!

  • Meglepetés! Játsszon pasziánszot és Tic Tac Toe-t a Google Keresésben
  • A Google Search folyékonyan beszél indonéz nyelven, meghívható csevegésre!
  • 10 csodálatos Google-termék, amelyekről az emberek ritkán tudnak

Google Rejtett játékok

A játékokat azért hozták létre, hogy megszabaduljon az unalomtól, amikor szabad vagy. Ezt felismerve a Google mint keresőmotor-óriás és a jól ismert Chrome böngésző tulajdonosa kiderül, hogy rejtett játékokat kínál, amelyeket titkos kulcsszavakkal játszhat. Itt vannak a rejtett játékok a Google-on:

1. T-Rex ugrás

A Google Chrome-felhasználók számára volt-e már olyan ideje, amikor elfoglalt volt a böngészés, de hirtelen megszakadt az internetkapcsolata? Annak érdekében, hogy ne fogadni amikor a felhasználó internetét megszakították, a Google titkos játékot készített elő t-Rex. Ha monokróm grafikát hoz, akkor az a feladata, hogy nyomja meg az akadályokat Szóköz ban ben billentyűzet. Az internet újraindítására várva próbáljon a legmagasabb pontszámot elérni ebben a Google tulajdonában lévő játékban.

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

2. Pacman

A klasszikus játékok kedvelői számára ismernie kell Pacman. Pacmant először 1980-ban mutatta be Namco és közzétette Félúton. Azóta ez a játék híressé vált, mert az játékmenetszórakoztató és addiktív.

Nos, szerelmeseinek Pacman, próbáljon meg gépelni kulcsszó "Pacman" a Google-on, ez megjelenik firkál Pacman. Ha rákattint, firkál ez kiderül Felugrik ami a Pacman játékhoz vezet. A Google 2010-ben hozta létre ezt a játékot, hogy megünnepelje a klasszikus játék 30. évfordulóját.

3. Zerg Rush

Megpróbálja megtalálni kulcsszó"Zerg Rush" a Google-on, akkor meglepetés fog érni. Összezavarodik azon „O” betűk száma, amelyek készen állnak a Google keresési eredmények megjelenítésének elrontására. Annak ellenére, hogy nem lehet megállítani, akkor versenyezhet, ha a legmagasabb pontszámot elérő O betűvel lő Ossza meg a Google Plus-hoz. Megpróbáltad?

4. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe egy 3x3-as zálogtáblán való keresztezés játék. Az Ön feladata a Tic Tac Toe játékban az, hogy először versenyezzen, hogy 3 négyzetet kapjon egymás után. Nos, a Google nemrégiben jelentette meg keresőmotorjában a Tic Tac Toe játékot. Csak gépelj kulcsszó"Tic Tac Toe", akkor megjelenik egy 3x3-as tábla a Tic Tac Toe játékához. Lejátszhatja barátaival vagy a számítógép ellen.

5. Pasziánsz

A Tic Tac Toe rejtett játékának a Google-on történő bevezetésével együtt a Google is bemutatta a játékot Klasszikus pasziánsz amelyet a keresőn lehet lejátszani. Csak gépelj kulcsszó"Szoliter" a Google-on megjelenik a szöveg Érintse meg a lejátszáshoz rákattintás után a pasziánsz kijelző kitölti androidos okostelefonjának képernyőjét.

6. Az Android húsvéti tojás

A felhasználáson kívül kulcsszó kifejezetten a Google keresésben, nyilván a Google-nak van egy speciális játéka is, amelyet Android okostelefonokon biztosítanak. Ez a játék olyan játék, mint a Flappy Bird, amelyet rejtve tartanak. Legyen az Android Kitkat vagy Android Marshmallow, hozzáférhet húsvéti tojás játék Android gyors megnyomásával 3-szor Android verzió a menün Beállítások - Névjegy.

Miután megjelenik az Android verzió logója (jelen esetben az Android M), kattintson és tartsa lenyomva néhány pillanatig. Taraaaa, gyere játékmenet mint a Flappy Bird az Android verziója szerint.

Játékok Arcade LETÖLTÉS DOTGEARS

Tehát 6 rejtett játék van a Google tulajdonában, amelyeket böngészés közben játszhat a szabadidejének kitöltésére. Akkor is játszhat Google-játékokat, ha nincs internetkapcsolata. Gyerünk, próbáld ki mindet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found