4 dolog, amit tudnia kell, mielőtt Android-fejlesztővé válik

Manapság bárki "zöld robot" alkalmazás-fejlesztővé válhat. Ez a cikk mindazoknak szól, akik elkezdik az Android-alkalmazások professzionális fejlesztői lenni.

Nemrégiben a világ a tünetekről beszél "üzembe helyezés"Ahol a fiatal generáció a világ minden részén nem hajlandó más emberekért dolgozni, és inkább saját termékeit fejleszti, különösen a technológia területén.

Természetesen legyél fejlesztő Az Android-alkalmazások hatalmas alkupozícióval bírnak a világ ezen jelenségeivel szemben. A lét néhány előnye fejlesztő Android az ötletek között (szoftver fejleszteni) a Google által hivatalosan ingyenesen biztosított. Igen, manapság bárki válhat fejlesztő a "zöld robot" alkalmazás. Makassarban még olyan középiskolai végzettségűek is vannak, akik jövedelmező jövedelemmel sikeresen pályáztak.

  • A fejlesztői mód engedélyezése a Windows 10 rendszerben
  • Hogyan jelenítsük meg a fejlesztői opciókat Androidon
  • 10 kötelező Chrome-kiterjesztés webdesignerek és fejlesztők számára

4 dolog, amit tudnia kell, mielőtt Android-fejlesztővé válik

Valójában nem lehet azonnal fejleszteni az alkalmazásokat. Ezért ez a cikk mindazoknak szól, akik el akarnak kezdeni fejlesztő szakemberek az Android alkalmazásból. Azonnal ezeket kell tudnia, mielőtt válna fejlesztő Android alkalmazás:

1. Töltse le a szoftverfejlesztő készletet (SDK) az alkalmazásprogramozáshoz

Ebben a szakaszban több szoftver amelyet használhat. Attól függ, hogy milyen SDK-val érzi jól magát. Tapasztalataim szerint inkább fejlesztem az alkalmazásokat Android Studio vagy Fogyatkozás, ha Android játékokat szeretnél fejleszteni, akkor inkább Egység3d.

Harmadik szoftver ingyenesen letölthető a webhelyről:

  • Android Studio
  • Fogyatkozás
  • Egység3d

2. Tanuljon meg programozási nyelveket

Természetesen, ha egy alkalmazást szeretne fejleszteni, akkor ismernie kell a programozási nyelvet. Az Android programozási nyelvének alapja az Jáva és XML. Nem kell aggódnia, ha nem tud semmit az Android programozási nyelvéről, mert az Android egyik előnye Nyílt forráskód, Hol forráskód már szétszórt, és szabadon használhatja.

Programozási nyelvekben sem vagyok túl jó. de ennek kiküszöbölésére használhatja Könyvtár. A könyvtár a parancsok töredékéhez hasonlítható, amelyeket később az SDK-ban valósíthat meg. A könyvtár letöltéséhez lépjen a webhelyre Android-Arsenal.

3. Grafikai tervezés

Nos, általában sok fejlesztő felejtsd el. bár a felhasználói felület szempontjából (Felhasználói felület) és UX (Felhasználói tapasztalat) nagyon fontos az alkalmazásfejlesztésben. Például van olyan alkalmazás, amelynek kiváló tulajdonságai vannak, de a megjelenése nagyon nem meggyőző, természetesen az alkalmazás felhasználói nem fogják sokáig otthon érezni magukat az alkalmazás használatában, még akkor is, ha azonnal használják.eltávolítás.

Emiatt a grafikai tervezés is elengedhetetlen az alkalmazásfejlesztők számára, hogy elsajátítsák. Mint az ikonok, splash screen, tapéta /háttér és másokat gondosan figyelni kell. Attól is tart minket függessze fel Google, ha alkalmazásunk olyan képeket használ, amelyek piszkosak vagy nem rendelkeznek törvényes tulajdonjogokkal.

4. Kiadás és monetizáció

Az alkalmazás sikeres létrehozása után természetesen azt gondoljuk, hogy mi az előnye? Valójában, ha létrehozhat egy Android alkalmazást, akkor kihasználhatjuk. Például csak az alkalmazásfejlesztő szolgáltatások megnyitása és hasonlók. Hosszú távú előnyökhöz azonban rendelkeznie kell egy kedvenc alkalmazással, amelyből bevételt szerezhet. A bevételszerzéshez javasoljuk a használatát Admob, hirdetések a Google-tól, amelyről jól ismert bevétel hogy megígéri.

Miután telepítette az Admob alkalmazását, széles körben kell piacra dobnia. Az egyik az publikálni bármely alkalmazásboltban, például a Google Play Áruházban, az Amazon AppStore-ban és másokban. Alkalmazásának a Play Áruházban való közzétételéhez tőkére van szükség 25 USD vagy annak környékén 325 000 IDR. Később az alkalmazás versenyezni fog az ott lévő alkalmazások millióival. Az alkalmazás minőségének javítása érdekében tanulhat is ASO (App Store optimalizálás), olyan, mint a Play Áruház SEO-ja.

Most ezek a személyiség létének alapjai fejlesztő Android, amelyet futtatása előtt ismernie kell. Remélhetőleg ez a cikk hasznos és megerősíti szenvedélyének mérföldköveit fejlesztő professzionális Android alkalmazás.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found