12 legjobb nyílt világú játék az android 2016-on

A virtuális világ szabadon történő felfedezése egy játék révén, és megőrülni egy fantáziával teli új világban, természetesen nagyon szórakoztató dolog. Ez a Sandbox vagy az Open World játék lényege, amelynek célja a szabadság felajánlása.

A lenyűgöző grafikai minőség valóban fontos elem, amely meghatározza a játék minőségét. A grafika azonban nem minden. Vannak más elemek is, mint pl játékmenet és a történet. Jól, a bemutatott játékkategóriák egyike játékmenet és egy szokatlan történet egy játék Homokozó, egy másik kifejezés Nyílt világ vagy Ingyenes roaming.

Valójában van különbség a Sandbox és az Open World között, a Sandbox játékokat nevezhetjük Open World játékoknak is, de a Open World játékok nem feltétlenül Sandbox játékok. Ez a játék nagyon szórakoztató, mert „szabadságot” kínál. Lehetővé teszi egy ingyenes kaland felfedezését a virtuális világban egy játék segítségével. Megőrülhet egy új, fantáziával teli világban, és kiválaszthatja saját fő küldetését és mellékes küldetését. Az Androidauthority jelentése szerint az ApkVenue nyomán 12 legjobb Android Sandbox játék címet mutat be.

A legjobb Open World és Sandbox játékok az Android 2016 rendszeren

1. Blokkolja a történetet

Ha tudod Minecraft, Határozottan tudod Block Story. A Block Story a legjobb könnyű homokozó játék, hasonló a Minecrafthoz, de van egy története. Itt építhet dolgokat, repülhet sárkányokkal, harcolhat szörnyekkel és küldetésekre mehet a világ megmentésére.

Ez a Nyílt Világ játék RPG elemekkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a karaktered szintjének emelését,frissítés fegyverek és felszerelések, műalkotások létrehozására sárkányok és más szörnyek megidézésére. A Block Story ingyenesen elérhető, de van egy prémium verzió is, amelynek ára 39 000 IDR, amelyet letölthet Google Play Áruház.

Mindblocks RPG játékok LETÖLTÉS

2. Crashlands

Játszma, meccs Butterscotch Shenanigans amelyet 2016 elején mutattak be, azonnal felrobbant, és az Android egyik legjobb Open World játékává vált. Crashlands játék is A nyitott világ túlélése, ahol kalandozhat, miközben megvédi magát a szörny támadásoktól.

A történet arról szól, hogy Ön az inter-galaxis akik egy bolygón rekedtek. Ön egyedül fog kalandozni, hogy felfedezze egy idegen bolygót az elveszett repülőgép és rakomány helyreállítása érdekében. A probléma az, hogy a bolygók miatt nem lesz ilyen egyszerű Woanope nagyon széles. Érdekli, hogy belemerül a Crashlands izgalmas kalandjába? Költeni kell 69 000 IDR és letöltheti a Google Play Áruházból.

3. Gangstar Vegas

Gangstar Vegas erőfeszítés Gameloft versenyezni a népszerűséggel Grand Theft Auto (GTA). Ez a játék Las Vegas-ban játszódik, időt tölthet el alkalmi utazással, ahogy szeretné. Versenyezhet MMA-versenyeken, felvehet küldetéseket, és felépítheti saját bandáját, hogy átvegye Las Vegas városát.

A Gangstar Vegas-nak nagyon sok közös vonása van az ottani többi Open-World játékkal, de a Gangstar Vegas más érzelmű, mint a GTA. Ez a játék egy típus freemium, így ingyen telepítheti, annak ellenére, hogy vannak alkalmazáson belüli vásárlások. Kérjük, próbálja ki közvetlenül, Gameloft elég szorgalmas igazán kiadás frissítés hogy több tartalmat és funkciót tartalmazzon.

Gameloft kalandjátékok LETÖLTÉS

4. Kecske szimulátor

Ha nagy rajongója vagy a Sandbox játéknak, ezt mindenképpen ismerd el Kecske szimulátor a legjobb könnyű Sandbox játék. A Goat Simulator egy olyan szimulációs játék, amely arra kéri Önt, hogy kecskeként élje az életet egy kisvárosban. De amit hozott Kávéfoltos stúdiók láthatóan nem azért, hogy hétköznapi kecskeként élje az életet.

A Kecskeszimulátor egy őrült kecske életébe sodorja Önt, azzal a céllal, hogy minél több embert elpusztítson, és elpusztítsa a várost. Ennek a kecskének nagyon gonosz küldetése van, és lassan és személyesen teszi, egyenként mindent elpusztítva az okostelefonon.

5. Godus

Godus a legjobb Open World szimulátor játék az Android számára. A Godusban olyan szerepet fog játszani, mint Isten, aki uralni fogja az emberi civilizációt. Kísérni fogja az embereket különböző koroktól kezdve, az emberek létezésétől a kőkorszakban, az ezüstkorig, a fejlettebb modern civilizációkig.

A név egyben a Sandbox játék is, különféle testreszabásokkal végezheti el, hogy a világ a kívánt módon legyen. A létrehozáson kívül rombolhat azáltal is, hogy meteorokat vagy tűzzuhanyt dob ​​az emberekre. A választás a tiéd, mert te vagy az alkotó.

6. Grand Theft Auto sorozat

Játszma, meccs Grand Theft Auto a legjobb Android Sandbox játék, amely minden idők legnépszerűbb, legyen szó konzolokról, PC-kről, akár mobileszközökről is. Összesen 4 játékcím érhető el okostelefonokon, köztük a Grand Theft Auto III, a Vice City, a San Andreas és a legutóbb a GTA: Liberty City Stories.

Körbejárhatja a várost és bármit megtehet, nemcsak pusztítást végezhet az autópályán. Látogathat éjszakai klubokba, vonattal vagy villamossal, úszhat az óceán fenekén, repülőgépekkel és így tovább.

7. Minecraft

Minecraft egy igazi Sandbox játék, minden idők legnépszerűbbje. Kreativitása és fantáziája szerint bármit felépíthet. Együttműködhet más barátokkal, hogy szebb és ötletesebb dolgokat hozzon létre a Minecraft világában határok nélkül.

A Minecraft alapvetően egy minta szerint van elrendezve a rács amely különböző anyagokból áll, mint például talaj, kő, homok, víz, fa és mások. Tehát bármi építése előtt meg kell találnunk a természeti erőforrásokat, hogy megépítsük a kívánt épületet. Azok számára, akik ki akarják próbálni, ne habozzon tovább.

8. Furcsa világ: Idegen haragja

Oddworld: Idegen haragja egy játék akció kaland az Open World szolgáltatással, amely korábban Xbox, PC, PS3 és PS Vita számára elérhető volt. Ebben a játékban felfedezhet egy nagy ipari területen. A cselekvés során két nézőpontot kap, nevezetesen harmadik személy (kaland és felfedezés során) és első személyű lövöldözés közben.

Az Oddworld Strangers Wrath egy nagy ambíciókkal rendelkező mobil játék, amely hatalmas kalandot mutat be egy nagy világgal. A játékvezérlők teljesen testreszabhatóak, és egyedi sztorival különféle izgalmas mutatványokat hajthat végre.

9. Terraria

Terraria egy legjobb Sandbox játék Android 2D oldalgörgetés ahol szabadon csinálhat, amit csak akar. A Terrariát gyakran hasonlítják a Minecrafthoz, mert ez a két játék "igazi Sandbox" koncepcióval rendelkezik, amelynek soha nem lesz vége.

A Minecrafthoz hasonlóan a Terráriában is időt tölthet építéssel, bányászattal, anyaggyűjtéssel, házépítéssel, kézműves eszközökkel és még sok mással. Mindent megtesznek, hogy túlélje 450 egyedi ellenség, több mint 30 háziállat és még sok más támadását.

10. Titan Quest

Titan Quest a legjobb Sandbox játék PC-re, amelyet 2006-ban adtak ki. 10 év várakozás után tavaly májusban megérkezett a Titan Quest mobil verziója. DotEmu természetesen számos új vezérlési kiigazítást mutatott be.

A Titan Quest-ben emberként játszol hős aki kalandozni fog, hogy szembesüljön három ősi kultúra szörnyeivel, Görögországtól, Egyiptomtól és a kínai civilizációtól kezdve. Fedezze fel a nagyvilágot, ölje meg a rosszfiúkat, lépjen szinttel feljebb és gyűjtsön össze különféle tárgyakat. Kipróbálásához költeni kell Rp. 119 000bár kissé drága, a Titan Quest által bemutatott játékélmény mindenképpen kielégítő, és nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások.

11. Assassin's Creed Identity

Assassin's Creed Identity egy akció-RPG. Ön szerepet fog játszani orgyilkos élénk az olasz reneszánszban. Az előző Assassin's Creed sorozat mobiljátékaival ellentétben ezúttal Ubisoft az Assassin's Creed játékverziójához hasonló hiteles Open World kalandot mutat be konzol sem PC-t. Különféle küldetésekkel kiegészítve, például az ellenfelek kukucskálásával, a fontos alakok védelmével és a bűnözők megölésével rejtett penge.

A játékhoz állandó internetkapcsolatra van szükség. Sajnos sémák bevételszerzés A prémium játékokban érvényesített IAP minden bizonnyal meglehetősen kiábrándító. Remélhetőleg frissítés A Ubisoft által kiadott rutinok még jobbá teszik az Assassin's Creed Identity játékélményét.

12. Aralon: Kovács és láng

Aralon: Kovács és láng az RPG Aralon folytatása: Kard és árnyék, sokkal nagyobb világnézettel és jobb grafikával, mint az eredeti változat. Két lehetőség van, az ingyenes verzió, amely tele van hirdetésekkel, vagy a fizetett változat, 65 000 Rp áron.

Ez a folytatás nagyon izgalmas fantasy kalandot ígér. A királyi nemesség frakciói közötti viszályba keveredik Callaheim. Csakúgy, mint az előző Aralon, eleged van abból, hogy négy különböző kategóriából négy osztályt válassz, nevezetesen manók, emberi és trollok.

Ez a 12 legjobb Android Sandbox és Open World játék. Tehát készen áll a kalandra a játékban? Amíg nem felejti el a való világban eltöltött időt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found