menő! itt van 5 alkalmazás, amelyet a hackerek általában használnak

Lehetséges, hogy a szerveren lévő identitásunkat sikeresen ellopták és rágalmazásként használták fel. Ebben a cikkben itt találjuk az alkalmazásokat, amelyek segítségével lekérjük valaki adatait, és hogyan oldhatjuk meg azokat.

Az utóbbi időben a növekvő korral egyre könnyebb megtanulni és megkeresni az összes kívánt dolgot. Most is sok iskola, vállalat és közösség készít alapú alkalmazásokat online. Sajnos sokan vannak, akik az úgynevezett számítógépes médiumon keresztül meg akarnak zavarni másokat Keksz (Gonosz hacker).

Emiatt ébereknek kell lennünk, amikor számítógépeket használunk mindennapi célokra. Lehetséges, hogy a szerveren lévő identitásunkat sikeresen ellopták és rágalmazásként használták fel. Ebben a cikkben íme az alkalmazások lekérésére használt információk és azok megoldása.

  • KELL TAU! Íme 5 módszer, amellyel a hackerek ellophatnak adatokat a Facebook-felhasználóktól
  • Ez a világ 10 legveszélyesebb hackere (Psst .. Vannak indonéz hackerek, tudod)
  • Hoppá, ez a víruskereső megkönnyíti a jelszó feltörését a hackerek között!

5 A hackerek által gyakran használt alkalmazások

1. IP támadás

IP támadás egy nagyon gyakran használt alkalmazás az IP-címek nyomon követésére. Ez az alkalmazás arra is felhasználható, hogy betörjön mások számítógépes rendszereibe hálózati portok a gyenge támadni. Ezt az IP DDOS Attacking alkalmazást egyszerűen támadással lehet legyőznifrissítés minden sofőr szoftver a számítógépeden. Így frissítés- főleg a laptopon lévő illesztőprogramok Hálózati illesztőprogramok és Anti vírus időszakosan, hogy ne támadjanak meg könnyen.

2. Távoli asztali kapcsolat

Távoli asztal / Mstsc Ez egy Windows segédprogram alkalmazás, így letilthatja a funkciót, ha erre az alkalmazásra nincs szükség. Ezt a Távoli asztali alkalmazást általában az irodákban használják 1 számítógép és egy másik számítógép összekapcsolására. Ezt az alkalmazást akkor használják, ha sikeresen beléptek valaki más számítógépes rendszerébe. Ezt az alkalmazást nem tartják annyira veszélyesnek, mert a mai víruskereső már rendelkezik védelemmel a számítógépes rendszerekhez vezető különböző fenyegetések ellen. A lényeg az, hogy muszájfrissítés Antivírus, így nem könnyűcsapkod.

3. Rosszindulatú programok a Gmail Messages alkalmazásból

Legyen óvatos az ismeretlenektől érkező e-mail üzenetekkel, mert van esély arra, hogy ennek a személynek rosszindulatú terve van ön ellen. Sok keksz aki kódot tartalmazó e-mailt használ rosszindulatú a vírus átadásának eszközeként, rosszindulatú, vagy kémprogramok majd személyes adatok ellopására vagy a számítógép távfelügyeletére használják.

4. Crack program

Crack program egy olyan program, amelyet nevezhetünk Csalás program. Tehát ez a program ingyenesen készíthet fizetett alkalmazást. Sokan letöltenek programokat a ingyenes, majd hozza létre rés hogy a program legyen Pro program vagy Teljes verzió. Manapság sokan használják vírusok terjesztésére és személyes információk keresésére. Ha a víruskereső azt észleli, hogy a program vírust tartalmaz, akkor törölje ezt az alkalmazást, majd kapcsolja ki az internetkapcsolatot és tisztítsa meg a számítógépet a CCleaner alkalmazással. Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

5. Kulcsnaplózás

Ez a program ritkán található meg, de néhány internetes kávézó számítógépen láthatja. Ezt a programot a billentyűzet billentyűinek aktivitásának figyelésére használják. Tehát az operátor látni fogja, hogy milyen kulcsokat gépel be a számítógépre. FIGYELEM! Jelszavát akkor lehet elkapni, amikor beírja a hozzád tartozó fiók azonosítóját és jelszavát. A javítás az, hogy először ellenőrizze, hogy milyen alkalmazások vannak telepítve a kávézóban. Ha valami gyanús, először kérje meg a kávézó üzemeltetőjét, hogy törölje.

Nir Sofer Hálózati alkalmazások LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found