az androidos telefonon megjelenő értesítések beállítása és kiválasztása

Az Android okostelefonokon érkező értesítések nagyon hasznosak abban, hogy kapcsolatban maradhassunk barátainkkal és rokonainkkal. Néha azonban egyre több alkalmazást telepítenek, így az értesítési sáv teljesnek tűnik. A hatás, j

Értesítés beírta az okostelefonra Android nagyon hasznos, ha kapcsolatban maradhatunk barátainkkal és rokonainkkal. Azonban néha egyre több alkalmazást telepítenek, amelyek megjelenést mutatnak értesítési sáv annyira tele. A hatás, ezért kellemetlen a szemén. Ezután hogyan kezelheti és kiválaszthatja az Android telefonján megjelenő értesítéseket?

Alkalmazások, mint BBM és Több másolat beillesztése megjelenés értesítési sáv teljesnek tűnik, mint az alkalmazáshoz kapcsolódó jel. Nem is beszélve, amikor megjelenik értesítés mások a WhatsApp, a Facebook, a LINE és más alkalmazásokból, mindenképpen elkészítik értesítési sáv egyre kényelmetlenebb a kilátás.

  • Hogyan lehet megszabadulni a bosszantó BBM-től az Android-csoportértesítésekhez
  • A törölt Android-értesítések visszaállításának egyszerű módjai
  • Hogyan jelenítsük meg az értesítéseket a zár képernyőn az Android Lollipop stílusában

A fontos értesítések rangsorolása

Annak érdekében, hogy ne zavarja a beérkező értesítések száma, érdemes megpróbálni úgy beállítani, hogy csak a fontos alkalmazások jelenjenek meg a értesítési sáv. Ezúttal az ApkVenue tippeket ad, hogy könnyedén beállíthassa a látni kívánt értesítéseket.

  1. Először telepítenie kell a Snowball - Smart Notifications alkalmazást Android Ön. Ez a 13 MB-os alkalmazás képes Letöltés alatt.

    Apps Desktop Enhancement Squanda LETÖLTÉS
  2. Fejezze be a letöltést, nyissa meg az alkalmazást. Ezután engedélyezze, amikor az alkalmazás hozzáférést kér Értesítési hozzáférés. A hozzáférés megadásának célja, hogy a Hógolyó lecserélhesse az alapértelmezett Android-értesítést.

  3. Továbbá beállíthatja, hogy mely alkalmazások szerepeljenek a listán Fontos és ki lépett be a listába Rejtett a Hógolyó beállításai részben.

  4. A Fontos állapot engedélyezése engedélyezésével elrejtheti azokat az értesítéseket, amelyek nem szerepelnek a fontos alkalmazások listájában. Tehát már nem zavarják a felesleges értesítések.

  5. Értesítés, amely nem szerepel a listán Fontos fül nem szerepel a listán Rejtett a fontos értesítések alatt jelenik meg. Könnyedén felveheti a listába Fontos vagy Rejtett val vel elcsór balra az értesítésen.

  6. A Snowball nem csak hozzáférést biztosít a fontos értesítések kezeléséhez az Android rendszerén, hanem a Snowball egy további funkciót is biztosít a gyors válasz formájában, amely lehetővé teszi a beérkező üzenetek megválaszolását anélkül, hogy előbb meg kellene nyitnia őket.

  7. Eltérő, Hógolyó a Gyorsbeállítások panelt is vonzóbbá és egyszerűbb megjelenésűvé teszi.

Már nem fog zavarni értesítés amiben szerinted nem fontos Android Ön. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found