Minden idők 7 legjobb Apple-terméke, az iPhone 11 nem tartozik hozzá?

Mi a kedvenc Apple terméked, bandád? Az ApkVenue minden idők legjobb Apple termékeinek listáját tartalmazza, amelyek hatalmas sikert arattak az Apple számára!

Nevezze meg a világ egyik leggazdagabb technológiai vállalatát! Talán sokan válaszolnak alma gyorsan.

A Steve Jobs és Steve Wozniak által alapított vállalat termékeinek sikere miatt olyan nagy lehet, mint most.

Ezért ezúttal az ApkVenue ad egy listát Az Apple minden idők legjobb terméke hogy tudnia kell!

A legjobb Apple termékek

Az alábbi termékek meghatározásakor az ApkVenue figyelembe veszi, hogy a termék mekkora hatással lesz.

Ezen kívül az értékesítési eredmények és a lakosság reakciója is egyéb paraméter. Minden további nélkül ez az Az Apple legjobb JalanTikus termékváltozata!

1. Macintosh

Fotóforrás: Business Insider

Macintosh először 1984-ben jelent meg, és a korszak egyik legnépszerűbb személyi számítógépévé vált, mivel egeret és grafikus felhasználói felület (GUI).

Sőt, ezt a terméket reklámok segítségével forgalmazzák 1984 ami fenomenális és a Super Bowl-ban játszott.

Ez a számítógép 9 hüvelykes, Motorola 6800 processzorral ellátott képernyővel van felszerelve, amely a MacPaint és a MacWrite alkalmazásokat tartalmazza.

Három hónapon belül ez a számítógép annyit adott el 70 000 egység három hónapon belül és 280 000 egység egy éven belül.

2. iMac

Fotóforrás: Steve Jobs

Amikor a 90-es évek közepén Steve Jobs visszatért az Apple-hez, csak annyit tett, hogy kivágta a szerinte rossz termékeket.

Ehelyett arra kérte az Apple-t, hogy összpontosítson négy termékre, amelyek közül az egyik egy személyes használatra szánt számítógép. A PC az iMac.

Ez a számítógép nem úgy néz ki, mint a legtöbb komornak és félelmetesnek tűnő számítógép. Jony Ive dizájnja miatt ez a számítógép barátságosnak és vidámnak tűnik.

Öt hónapon belül az Apple 800 000 darabot adott el. Az iMac úttörőnek számít az új PC-korszakban, mivel USB-t és Optikai meghajtó, miközben résidőket készít a hajlítható lemez.

3. iPod

Fotó forrás: Idő

Nem túlzás, ha Jaka megemlíti iPod egyike azoknak a termékeknek, amelyekkel sikerült megmenteni az Apple-t a csődtől.

Ennek a cégnek az iPod kapacitásával sikerült forradalmasítani a zeneipart 5 GB és képes megtakarítani 1000 dal a táskában.

Az iPod annyira népszerű volt, hogy egyetlen versenytársnak sem sikerült megfelelnie, így a Micorosft a Zune-jával és a Sony a Walkman-jével.

2008 első negyedévéig iPod-okat adtak el 10 millió darab és adományoz 25% Cég Bevétel.

Az iPhone kiadásakor az iPod jelenléte lassan elhalkult, mert az iPhone-t zeneszámok hallgatására is fel lehetett használni.

Egy másik sikeres Apple termék. . .

4. iTunes

Fotóforrás: Cult of Mac

Az iPod nem egyedül forradalmasítja a bejövő iparágat. Zenelejátszó alkalmazás kísérte iTunes.

A 2001-ben bevezetett iTunes lehetővé teszi az Apple felhasználók számára, hogy egy helyen tárolják dalgyűjteményüket.

Néhány évvel később kiadták iTunes áruház amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy legálisan vásárolhassanak dalokat elérhető áron. Most könyveket, filmeket és így tovább is vásárolhatunk.

Sajnos az iTunes nemrégiben kevésbé volt népszerű, mint a Spotify, ezért az Apple úgy döntött, hogy bezárja a szolgáltatást, és az Apple Music szolgáltatásra összpontosít.

5. iPhone

Fotóforrás: CBC

Amikor Steve Jobs bemutatta Az első iPhone 2007-ben először még mindig a Nokia uralta a mobiltelefon-piacot.

Maga az okostelefonok piaca éppen most kezdett az egekbe szökni a Blackberry jelenlétének köszönhetően. Mindez azonban megváltozott az iPhone kiadásakor.

Az első iPhone áron jelent meg $499 és volt egy érintőképernyője, ami ritka volt azokban a napokban.

Az iPhone-nak köszönhetően az Apple vállalati értéke drámai módon megugrott 100 milliárd 950 milliárd dollár. Csak az iPhone-eladások teszik ki a vállalat bevételeinek 60% -át.

Az iPhone jelenléte megváltoztatta a mobiltelefonok értékesítésének térképét is, főleg azután, hogy a Google 2008-ban kiadta az Andoid-ot, ami a Nokia és a Blackberry zűrzavarát okozta.

Néhány nappal ezelőtt hivatalosan is megjelent az új iPhone 11 sorozat, ez a legújabb Apple zászlóshajó termék lehet a következő utód? Várjunk.

6. Az App Store

Fotóforrás: Cult of Mac

Steve Jobs igazi perfekcionista. Az Apple készülékeket egyetlen exkluzív ökoszisztémában tartja, így nincs szükségük harmadik fél beavatkozására.

Emiatt az iPhone alkalmazásai kezdetben csak az Apple által gyártott alkalmazások voltak.

2008-ban Jobs kissé beletörődött és végül elengedte Alkalmazásbolt amely lehetőséget ad a fejlesztőknek, hogy alkalmazásokat hozzanak létre az iPhone-hoz, miután megszerezték az Apple jóváhagyását.

Az App Store jelenléte ösztönözte az alkalmazás- és játékfejlesztőket. Eddig az App Store lett az Apple egyik fő bevételi forrása.

7. iPad

Fotóforrás: Mactrast

Az Apple-t csúfolták, amikor megjelent iPad Ennek oka, hogy sokan megpróbáltak táblagépeket eladni, és kudarcot vallottak, köztük a Microsoft is.

Az Apple-nek azonban sikerült bebizonyítania, hogy a közítélet helytelen. IPadjuk jól eladható a piacon az általa kínált számos előnynek köszönhetően.

Az eladások csökkenése után az Apple megváltoztatta stratégiáját azáltal, hogy az iPad Pro-t professzionálisoknak és az iPad olcsó változatát oktatási célokra készítette el.

Ha megnézzük a fenti listát, akkor ezek a termékek akkor jelentek meg, amikor Steve Jobs még az Apple-nél volt.

Amikor Jobs 1985-ben elhagyta a céget, egyetlen Apple-termék sem volt igazán nagyszerű, mielőtt ő tette Gyere vissza 1996-ban.

Ezen felül, miután Jobs meghalt 2011-ben, úgy tűnt, hogy az Apple is mozgásban van. Új termékeik csak ceruzák és intelligens órák.

Ez bebizonyíthatja, hogy Jobs jelenléte az Apple-nél nagy hatással volt a sikeres termékinnovációk létrehozására.

Olvassa el a cikkeket is alma vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found