7 egyedi tény a Marvel kapitányról, a 2. szám meglepő!

Ki várta a Marvel kapitány filmet? Mielőtt megnézné, jó, ha néhány egyedi tényt tud meg erről a szuperhősről!

Amikor Nick Fury eltűnt Thanos ujjcsattanása következtében utólagos jóváírás film Bosszúállók: Végtelen háborúk, lásd a logót pager Fury, amely titokzatos logót mutat.

Csak rajongók kemény Marvel volt az, aki azonnal megértette a logót. Ez a Marvel egyik szuperhősének logója Marvel kapitány.

Mivel a film a közeljövőben kerül adásba, az ApkVenue szeretni akar egyedülálló tények Marvel kapitányról itt banda!

Marvel kapitány egyedi tényei

A Pókemberhez hasonlóan Marvel kapitánynak is több változata van. A filmben használt verzió az Carol Danvers, ahol játszotta Brie Larson.

A Marvel kapitány nevet viselő egyéb figurák között szerepel Sharon Ventura, Karla Sofen, az első muszlim szuperhőshöz Kamala Khan.

Tudnod kell, hogy Marvel kapitány az egyik legerősebb karakter a Marvel univerzumban. Lehetséges-e erősebb lenni Thanosnál? Lehet.

Tehát kitalálhatja Marvel kapitány erejét, aki szintén megjelenik a filmben Bosszúállók végjáték, jó, ha alább tudod a Marvel kapitány tényeit!

1. Félig idegen

Fotóforrás: CBR

Tudta, hogy Carol Danvers félig idegen és félig ember? Igen, nagyjából olyan, mint Peter Quill a filmben A Galaxis őre. Idegen vérét, amelyet a nemzettől kapott Kree.

A különbség az, hogy Danvers szülei nem Kreeese-k. Miután megszerezte a robbanást, megszerezte a Kree nemzet képességeit Psziché-Magnetron nevű Kree harcossal Mar-Vell.

A robbanás után Mar-Vell DNS-je összeolvadt Danvers DNS-ével, emberfeletti képességeket adott számára, amelyek a hétköznapi emberekben nincsenek meg.

2. Shazamot Marvel kapitánynak nevezték el

Fotó jóvoltából: DC Comics

Címmel ismered a DC filmet Shazam melyik kerül idén a mozikba? Nos, kiderült, hogy mielőtt Shazamnak hívták volna, ennek a szuperhősnek volt neve Marvel kapitány!

Hogy-hogy? Szóval a történet az 1970-es években DC vásárolta meg a komikus karaktert Fawcett Comics amelyet 1953-ban megszüntettek.

Addig tartották a nevet, míg végül a Marvel megkövetelte DC-től, hogy dobja el a nevet, mert úgy érezték, hogy elsőként használják a nevet.

A Marvel megnyerte a pert, és a DC végül megváltoztatta Szuperhős nevét Shazamra.

3. Első debütálás 1968-ban

Fotóforrás: Syfy

A Danvers nem az első Marvel Captai. Amikor 1968-ban debütált, ott volt már egy másik Marvel kapitány. Denvers csak az Egyesült Államok Légierőjének vadászpilótája.

Több évig csak hétköznapi állampolgár volt, mielőtt elnyerte volna egy robbanás erejét, amely DNS-ét összeolvasztotta Mar-Vell DNS-ével.

Egyedi tények. . .

4. Korábban elnevezték Ms. Csoda

Fotóforrás: ComicBook.com

Danvers viseli a nevet Kisasszony. Csoda 1977 és 2012 között, mielőtt végül Marvel kapitánysá vált.

Most a név Ms. A Marvel inkább a Marvel univerzum első muszlim szuperhősének szinonimája.

Ezen alak mögött Kamala Khan, pakisztáni származású tinédzser áll, aki képes megváltoztatni az alakját.

5. Az első egyéni női szuperhős-film az MCU-ban

Fotóforrás: GeekTyrant

Annak ellenére, hogy már régóta tudjuk Fekete Özvegy mivel a Vasember 2 és Skarlát boszorkány filmre Ultron kora, egyikőjük sem készített önálló filmet.

Marvel kapitány -tól az első női szuperhősös film lett Marvel Cinematic Universe. Valójában egyetlen korábbi Marvel-filmben sem szerepelt.

6. Csatlakozzon különféle csoportokhoz

Fotó forrása: Nerdist

Ha analóg egy hallgatóval, Danvers nagyon elfoglalt hallgató, mert különböző szervezetekben vesz részt mind a kar, mind az egyetem szintjén.

Danversként csatlakozott a Légierőhöz, a NASA-hoz, a CIA-hoz, a S.H.I.E.L.D. Marvel kapitányként csatlakozott a Bosszúállók, az Új Bosszúállók, az X-Men tagjaihoz a Galaxis Őrzőihez.

Valójában ő is dolgozott A Daily Bugle, ahol Peter Parker fotósként dolgozott.

Nem tudom, mi az alapja annak, hogy Danvers ezt megtegye, vagy a lehető legnagyobb mértékben szeretne segíteni az emberiség védelmében, vagy ki kell terjesztenie önéletrajz-övé.

7. Marvel kapitány ereje

Fotóforrás: GeekTyrant

Valójában mitől tekinthető Marvel kapitány a Marvel egyik legerősebb szereplőjének? Természetesen a benne rejlő erő miatt, de milyen erő?

Természetesen ilyen szuper ereje és sebessége van Felsőbbrendű ember, ide-oda repülve, pszichés erők, valamint képesség az energia felvételére és katapultálására, mint Kamehameha.

szóval egy banda egyedi tények a Captai Marvelről. Vannak olyan egyedi tények, amelyeket az ApkVenue nem említett? Ha van ilyen, Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Csoda vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found