Ezek az elméletek az Android elnevezésére az Android Z után, az Android visszavonul?

Véleménye szerint az Android Z megjelenése után milyen lesz az operációs rendszer megnevezése a Google-tól? Ezek a Patkányút elméletei!

Hacsak nem iPhone felhasználó, ismernie kell a nevet Android operációs rendszer amelyet a Google fejlesztett ki okostelefonokra.

Végül a Google kiadta Android Pie más néven Android P tegnap 2018. márciusában. A Google ábécé sorrendben választja az édes ételek nevét.

Azonban, mi van akkor, ha a Google kiadta az Android Z-t? Újrakezdenék az A betűt, vagy új névadási sémájuk lesz? Nézze meg a következő véleményeket!

Android elnevezése

Mint tudjuk, hogy a Google gyakran használja az elnevezést desszertként kód név androidos operációs rendszerük.

Kezdetben a Google csak az 1.0 és 1.1 kifejezéseket használta. Mielőtt kereskedelmi forgalomba bocsátották volna, a Google az Alpha és a Beta kifejezéseket használta.

Ezt követően megjelent Muffin utána Fánk, Eclair, Froyo, mézeskalács, méhsejt, fagylaltos szendvics, zselés bab, Kitkat, nyalóka, mályvacukor, nugát, Oreo, amíg Pite.

Miért érdemes édes étel nevet használni?

Fotó jóvoltából: Cooking Light

Miért használja a Google az édes étel elnevezést?

Hivatalos weboldalán a Google azt mondja, hogy az általuk fejlesztett Android segítségével kedvesebbé akarják tenni az emberek életét.

Van egy olyan elmélet is, amely szerint az Android eredeti gyártója, Andy Rubins, nagyon szeretik az édes ételeket.

Na igen, azok számára, akik nem tudják, az Android Andy beceneve volt, amikor egyetemen folytatta, mert nagyon szerette a robotokat, a gépeket és a programozást.

A Google 2005-ben vásárolta meg az Androidot, Andy pedig 2013-ig dolgozott a Google-nál, mielőtt elhatározta, hogy elhagyja és saját céget alapít.

A Google nem csak egyedi nevet használ termékei számára, az Apple a nagy macskafajta nevet is használja Max OS X mint Jaguár és Hópárduc.

Lehetséges nevek az Android Z után

Maga az Android Z várhatóan 2026-ban jelenik meg. Természetesen kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz az Android elnevezésével ezek után.

Különböző forrásokból az ApkVenue összefoglalt több lehetséges nevet, amely megtörténhet!

1. A Google létrehoz egy új névsémát

Fotó jóvoltából: The Verge

A számítógépes világban a Z betű után ott vannak az AA, AB, AC és így tovább. Lehetséges, hogy a Google egy új, ehhez hasonló rendszert fog használni.

Alternatív megoldásként az Android olyan számokat fog használni, mint az Android 1, az Android 2 és így tovább. Sőt, a számoknak vitathatatlanul nincsenek olyan korlátozásai, mint az ábécé betűinek.

Az is lehetséges, hogy a Google csak az Android verziójának megfelelő neveket használja, például az Android 15-ös verzióját és így tovább.

2. A Google újraindul az A betűtől

A Google nem zavarhatja az A betű újrakezdését sem. Tegnap egy desszert nevét használva előfordulhat, hogy a Google egy ital vagy előétel nevét használja.

A probléma az, hogy zavar lehet, mert az Android két változata lesz, azonos kezdőbetűvel.

A jövőben lehetnek olyan emberek, akiket zavaros a két Android J, az Android Jelly Bean és az Android Juice Guava.

3. Az Android nyugdíjas lesz

Fotóforrás: YouTube

A Google jelenleg új operációs rendszert fejleszt Fukszia tegnap óta 2016 óta. A Linux kernelt használó Android-tól eltérően a Fuchsia a Zircon nevű mikrokernt használja.

Lehetséges, hogy a Fuchsia felváltja a 2008 óta létező Android operációs rendszert.

Ennek az új operációs rendszernek az az előnye, hogy képes átlépni felület, gyorsabb teljesítménye és jobb grafikus megjelenítő motorja.

Mi az Android Q neve?

Fotóforrás: Digital Trends

Nagyon szerettük volna, ha messze lenne, amíg az Android Z még sok éven át nem jelenik meg.

De mi a helyzet az Android Q-val, más néven Android 10-es verzióval, amely esetleg megjelenik ebben az évben? Vannak olyan édes ételek, amelyek Q betűvel kezdődnek? Nyilván sok tabletta van.

Az első ott van Quesito, egy Puerto Rico-i különlegesség, ami kis sajtot jelent. Ez az étel az egyik legnépszerűbb péksütemény az országban.

Aztán ott van Quindim, tipikus brazil étel, amely fánk formájú. Vannak még Quiche amely desszertként nagyon népszerű Franciaországban.

Ha a Google közel-keleti specialitásokat akar venni, választhatnak Qottab vagy Quarabiya az eredeti Irán.

A Google ritkán használ háromszavas ételneveket, a Ice Cream Sandwich kivételével.

Ha újra meg akarják csinálni, használhatják Pudingkirálynő Nagy-Britanniából származik.

Végül van Queijadas amely tipikus portugál étel és híres állagáról és édességéről.

Előfordulhat azonban, hogy a Google nem akar zavarni és felveszi a népszerű ételek nevét Kvaker zab mint Kitkat és Oreo.

Valójában az Android Z körülbelül 7 év múlva is megtörténik. Ennek ellenére sem állíthatja meg kíváncsiságunkat az Android jövője iránt.

Megváltoztatja az Android a névadási sémát? El kell válnunk az Androidtól és megismerkednünk egy új operációs rendszerrel?

Mindegyikre választ kapunk, amikor eljön az ideje. Szóval, légy türelmes, banda!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found