4 egyszerű módszer az okostelefon képernyőjének biztonságos tisztítására

Az okostelefon képernyője, amelyet folyamatosan érintünk, a baktériumok fészkévé válhat. De nyugodjon meg, az ApkVenue-nak vannak tippjei az okostelefon képernyőjének biztonságos tisztításáról.

Smartphone képernyő amihez folyamatosan hozzáérünk, baktériumok fészkévé válhat, ha nem tisztítják meg. Az okostelefon képernyőjének tisztítása szintén nem lehet önkényes, mert károsíthatjuk az okostelefon alkatrészeit. Vigyáznunk kell, hogy okostelefonjaink tartósak legyenek.

Ezúttal az ApkVenue szeretne tippeket adni hogyan lehet biztonságosan tisztítani az okostelefon képernyőjét. Számos dolgot kerülnie kell az okostelefon biztonságának megőrzése érdekében.

  • Ne vásároljon rosszul, először ismerje meg az okostelefon képernyőinek típusait!
  • 10 módszer az okostelefon képernyőjének gondozására, így mindig újnak tűnik
  • Könnyű módszerek az Android okostelefon képernyőfelbontásának megváltoztatására

Itt van 4 módszer az okostelefon képernyőjének biztonságos tisztítására

Rendszeresen tisztítania kell az okostelefon képernyőjét. Mert a tisztaság mellett a képernyő szebbé és tartósabbá is válik.

Kezdve a körülötted lévő berendezések használatától a kifinomult tárgyakig, az alábbiakban bemutat néhány módot az okostelefon képernyőjének biztonságos tisztítására, amelyet megpróbálhat.

1. Használjon puha ruhát

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Az első alkalommal mindenképpen puha és puha ruhával tisztítsa meg az okostelefon képernyőjét. Ebben a lépésben használhatja mikroszálas kendő amely megtalálható a HP kiegészítő üzletekben. Igen, ne felejtsd el elkerülni a papíralapú tisztítószereket, például a WC-papírt vagy az arcszövetet.

Miért? Mivel ezeknek az anyagoknak elég durva anyaguk van, így ez lehetséges karcolás az okostelefon képernyőjén, amelyet használ srácok.

2. A legjobb tisztító folyadék: VÍZ

A kérdéses víz az tiszta víz vagy tiszta víz amely nem tartalmaz más összetevőket. Kerülni kell olyan folyadékok használatát, amelyek vegyi anyagokat tartalmaznak, például alkoholt. Az ilyen folyadékok valóban károsíthatják az okostelefon képernyőjét.

Fotó forrása: Shutterctock

Bizonyos típusú okostelefon-képernyők speciális bevonattal rendelkeznek, amely károsodhat vagy erodálódhat, ha veszélyes vegyi anyagokkal történő folyadéknak van kitéve. Sürgős! Ne permetezzen vizet a képernyőre közvetlenül. Permetezzen vizet a ruhára mikroszálas csak törölje le az okostelefon képernyőjére.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Speciális tisztító készlet

Tisztító csomagokat is használhat olyan okostelefonokhoz, amelyeket az okostelefon kiegészítők boltjaiban találhat meg. Tartalma tisztító készlet természetesen kifejezetten okostelefonokhoz tervezték, így biztonságosabb. Minden csomagolásban általában van egy tisztító folyadék és egy puha kendő is.

Fotóforrás: digitaltrends.com

Magában a piacon lehet kapni tisztító készlet Ez a modul meglehetősen megfizethető. Kiadással kevesebb, mint 100 ezer, hazaviheti!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. UV sugarak

Azt állítja, hogy szultán? Úgy tűnik, hogy ezt az egyetlen eszközt meg kell vásárolnia az egész okostelefon megtisztításához! Most megpróbálhat egy speciális eszközt használni Telefonszappan.

Ez az eszköz megtisztíthatja a képernyőt, valamint az okostelefon teljes testét a különféle baktériumoktól. Emellett te is tudsz miközben töltötte az okostelefont tisztítás közben. Nem kell tartania az akkumulátor lemerülésétől is, igaz?

Szóval ennyi volt 4 módszer az okostelefon képernyőjének biztonságos tisztítására amelyet kipróbálhat maga. Mostantól kezdve nem szabad gondatlanul használni a tisztítóeszközöket. Ügyeljen arra, hogy biztonságosat használjon, és ne károsítsa okostelefonját!

sok szerencsét srácok.

Olvassa el a cikkeket is Smartphone képernyő vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found