100% legális! Töltsön le 10 legújabb PC-játékot ingyen (2017. augusztus)

Már van egy jó játék PC, de nincs játék? Ne aggódjon, az ApkVenue-nak van megoldása. Gyere, töltse le ingyen a legújabb PC-s játékot, az ApkVenue alábbi ajánlásait ...

A szabadidő kitöltése érdekében a legszórakoztatóbb a játék. Különösen, ha PC-vel játszik a játékkal, garantáltan még finomabb lesz. A probléma az, ha PC-t használ, a grafika maximális. De ez a számítógépes játék specifikációitól is függ.

Már van egy jó játék PC, de nincs játék? Ne aggódjon, az ApkVenue-nak van megoldása. Gyere, töltse le ingyen a legújabb PC-s játékot, az ApkVenue alábbi ajánlásait ...

  • 5 PC-s játék minden idők legjobb grafikájával és játékmenetével
  • 7 jó PC-játék, amelyeket Android okostelefonján játszhat
  • 5 legjobb ingyenes klasszikus PC-játék, amelyet ki kell próbálni

10 legújabb ingyenes PC-játék letöltése (2017. július frissítés)

1. Szerencsés éjszaka: Texas Hold'em VR

Szeretne szerencsejáték-isten lenni? Most álmodás nélkül is megvalósíthatja ezt a legújabb PC-játékot. Játsszon VR (Virtual Reality) eszközökkel, hogy minden valóságosnak tűnjön. Játsszon és tegyen csődbe ment bukmékert!

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Szerencsés éjszaka: Texas Hold'em VR

2. UnnyWorld

Jelenleg a DOTA 2 kivételével a MOBA játékok nagyon népszerűek, nevezetesen a Mobile Legends és a Mobile Arena. Szeretne más izgalmas MOBA játékokat játszani? Azonnal töltse le erről a legújabb PC-s játékot, olyan izgalmas, mint a DOTA, ugyanolyan egyszerű, mint a Mobile Legends. Jaka biztos, hogy rabja vagy az idő elfelejtéséig.

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:UnnyWorld

3. Üzleti túra

Az ApkVenue biztos benne, hogy mindannyian ismerik a monopólium nevű játékot. Most a legújabb PC-s játék ezen az, hogyan kell ugyanezt játszani. De a legjobb dolog az, hogy online játszhatod a barátaiddal. Ingyenes, ne használja a fizetést!

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Üzleti túra

4. Galaktikus Szemétliga

El tudta volna képzelni egy MOBA játék izgalmát egy űrcsata témával? Ha igen, a válasz ez a legújabb PC-s játék. Használja a lehető legjobb taktikát, támadja meg az ellenséget társaival online. Élvezze a Star Wars stílusú űrhajó csatákat!

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Galaktikus Szemétliga

5. Einar

Ismer olyan jó játékot, mint a The Witcher, akkor érdemes kipróbálnia ezt a legújabb PC-s játékot. Ez a játék nagyon hasonlít a The Witcher-re, de a terület nem akkora, mint a The Witcher játéké. De mégis érdemes kipróbálni ezt a játékot.

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Einar

6. Óriási

Egy másik MOBA játék, csak más a téma. A MOBA játékokban általában az ellenfél bázisának megsemmisítése a feladata. Ebben a MOBA játékban el kell pusztítania ellenfelének óriási szörnyeit. Képzelje el az izgalmat, nemcsak a többi játékos, hanem az óriások ellen is!

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Gigantikus

7. Trófeahalászat 2

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. De most, ha horgászik, akkor nem kell elhagynia a házat. Csak halászni a legjobb játékon ezen. A valóságosnak tűnő grafikus kijelző úgy érzi, mintha valóban horgászna.

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Trófeahalászat 2

8. BATTLECREW Űrkalózok

Ez a legújabb PC-s játék egy teljesen egyedi, 2D-s nézettel rendelkező MOBA, élvezze tisztességesen a verseny izgalmát. Használja az egyes karakterek különleges képességeit, kombináljon és készítsen stratégiákat a győzelem eléréséhez.

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:BATTLECREW Űrkalózok

9. Argo

Mint az igazi FPS háborús játékok, mint az ARMA III, ha igen, akkor garantáltan imádni fogja ezt a legújabb PC-játékot. Nagyon hasonlít az ARMA III-hoz, mert a játék készítője készítette. De érdekes módon különbözik a fizetett ARMA III-tól, ez a legújabb PC-játék ingyenes.

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Argo

10. Börtönvédők II

A 3D MOBA játékok, mint a Smith vagy az Overwatch, nagyon népszerűek, nincs semmi baj, ha ezt az új PC-játékot is kipróbáljuk. Remek, mint Smith, ha grafikusan ítéljük meg, ha játék alapján ítéljük meg, akkor izgalmas, mint az Overwatch. Érdekel a próbálkozás?

Töltse le a legújabb PC-s játékokat:Börtönvédők II

Ki gondolta volna, bár ingyenes, de nagyon klassz. Tehát azonnal töltse le ingyen a legfrissebb PC-s játékot. Ossza meg véleményét is, melyik szám a legmenőbb?

Ja, és feltétlenül olvassa el a játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy az 1S egyéb érdekes cikkeit.

Transzparens: Gőz

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found