6 ok, hogy miért kell használnod a telkomsellemet

Telkomsel-felhasználó vagy? Ez azt jelenti, hogy valóban le kell töltenie a My Telkomsel alkalmazást. Az alábbiak a MyTelkomsel teljes szolgáltatásai, kezdve a hitelellenőrzéstől, a kvóta ellenőrzésétől, a hitelvásárlástól, a csomagok vásárlásától és egyebektől.

Ki ne ismerné Indonézia legnagyobb mobil távközlési szolgáltatóját? Igen, Telkomsel rendelkezik a legtöbb felhasználóval és a legszélesebb hálózati lefedettséggel Indonéziában. A szolgáltatás minőségével kapcsolatos kérdések, mind a jelerősség, mind az internet sebessége, természetesen a Telkomselnek nem kell kételkedni.

Tehát okostelefon-felhasználók számára, legyen az Android vagy iOS, a Telkomsel segítségével, ez kötelező töltse le a My Telkomsel alkalmazást. Azoknak, akik nem tudják, MyTelkomsel egy olyan alkalmazás, amelyet a Telkomsel indított, hogy kényelmet biztosítson a KartuHalo, a simPATI, a Kartu As és a Loop felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a Telkomsel által nyújtott különféle szolgáltatásokhoz okostelefonokon vagy táblagépeken keresztül, Android és iOS alapokon. Melyek a MyTelkomsel előnyei és tulajdonságai?

  • A legújabb Bolt internetes csomagárak listája 2018. november
  • A legfrissebb olcsó XL internetes csomagok listája (frissítés 2021. február)

Teljes tippek a MyTelkomsel Android használatához

1. Töltse le a MyTelkomsel alkalmazást Androidra

Először töltse le a MyTelkomsel alkalmazást Androidra a JalanTikus webhelyről vagy a Google Play Áruházból. A legújabb MyTelkomsel alkalmazás egy alkalmazás önkiszolgáló amely új élményt és kényelmet nyújt Önnek a Telkomsel felhasználói számára. Új dizájnnal és felhasználói tapasztalat jobb.

Miután letöltötte és telepítette az alkalmazást MyTelkomsel androidos vagy iOS-es mobiltelefonján, akkor megadhatja az alkalmazást mobiltelefonszáma, Facebook, Twitter vagy e-mail fiókja segítségével. A MyTelkomsel alkalmazás kezdeti megjelenése korábban Belépés úgy néz ki, mint a fenti példa. A következők a MyTelkomsel teljes szolgáltatásai.

2. Otthon a MyTelkomsel felhasználói profil információival

Ön után Belépés, MyTelkomsel megjeleníti a felhasználói profil adatait, például nevét, telefonszámát, fennmaradó internetes kvótát, telefonkvótát, SMS-kvótát és jóváírási bónuszt. Könnyedén feltöltheti hitelét, 50 000 IDR-től kezdve, 10 pontot kaphat, és az aktív időszak 45 nappal meghosszabbodik. Legfeljebb 1 000 000 IDR, szerezzen 200 pontot, és az aktív időszak 330 nappal meghosszabbodik.

A fizetési módot illetően három lehetőség van, nevezetesen a TCASH, a hitelkártya és a betéti kártya. TCASH a Telkomsel elektronikus pénzszolgáltatása, és különbözik az impulzusoktól. A TCASH segítségével megtakaríthatja pénzét, és minden tranzakcióhoz felhasználhatja. A Telkomsel engedélyt kapott a Bank Indonesia-tól, mint elektronikus pénzszolgáltató, a TCASH-t az összes Telkomsel-ügyfel is használhatja, mind utólagos, mind előre fizetett ügyfelek számára.

A támogatott hitelkártyás fizetési módok a következők hitelkártya VISA és MasterCard 3-D Secure hitelesítéssel, amelyek növelik az online tranzakciók biztonságát. A támogatott bankok közé tartozik a Bank Mandiri, BCA, Bank Mega, Bank Danamon, Bank Bukopin, BNI, CIMB Niaga, BRI, BRI, Panin Bank, HSBC, Citibank, Standard Chartered, Bank Permata, BTN, Bank ANZ és BII.

Eközben a fizetés keresztül betéti kártya 3D-s biztonságos hitelesítéssel is. Banki Mandiri betéti kártyát (VISA által ellenőrzött) azonban csak szolgáltatás aktiválásával használhat SMS banki szolgáltatások. A CIMB Niaga bankkártya mellett regisztrálni kell az Octopay virtuális hitelkártya szolgáltatáshoz.

3. Válassza a Könnyen csomagok lehetőséget a MyTelkomsel oldalon

A feltöltés egyszerű, a csomagok kiválasztása is egyszerű a MyTelkomsel-en. Kategóriák alapján választhat, az Internet csomagoktól, a Telkomsel kiváló csomagjaitól, SMS-től, telefonon és barangolás. Nos, a Telkomsel zászlóshajó csomagjai között szerepel a GigaMax VIU, a Gigamax HOOQ, a Talkmania és a Flash.

4. Könnyen beválthatja a Telkomsel-pontokat a MyTelkomsel-en

Megtalálhatja és beválthatja a pontokat jutalmak érdekes a MyTelkomselen. Kiválaszthatja, mit szeretne, szórakozás, telekommunikáció és digitális, vagy sétálj. Állítsa be továbbra is a kívánt helyet, és állítsa be a megváltani kívánt pontok számát (0-50, 50-100 vagy 100 vagy annál magasabb). Írja be továbbra is a kulcsszavakat és küldje be, majd válasszon jutalmak jelenik meg, és könnyedén beválthatja a pontokat.

5. Küldjön ajándékokat, újratöltéseket családjának vagy barátnőinek a MyTelkomsel-en

Ajándékokat küldhet a MyTelkomsel-en, hitelkihelyezés vagy családi, barát és egyéb Telkomsel-számla számláinak kifizetése formájában egy alkalmazásban. Csak írja be a címzett mobiltelefonszámát.

6. Keresse meg a legközelebbi Grapari-t a MyTelkomsel oldalon

Ha szüksége van a Grapari segítségére, de nem tudja a legközelebbi Grapari Telkomsel helyét. Nyugodtan, a súgó menü kiválasztásával megtalálhatja a Grapari tartózkodási helyét a legközelebbi My Telkomsel alkalmazásban a városában. A kijelzőn megjelenik a Grapari helye mappába vagy egy helytérképet, természetesen az okostelefon GPS-funkciójának aktívnak kell lennie.

A My Telkomsel alkalmazás felülvizsgálatának következtetései

A cikk végéig a Jaka MyTelkomsel App következtetése nagyon hasznos. Egyébként okostelefon- és Telkomsel-felhasználók számára ez kötelező letöltés My Telkomsel Apps. Mivel könnyen elérheti az összes Telkomsel-szolgáltatást, a számlák, a fennmaradó hitel, a fennmaradó kvóta, a profilinformációk és egyéb szolgáltatások ellenőrzésétől kezdve. Igen, a laptop vagy a Telkomsel szolgáltatásaihoz is hozzáférhet asztalon hozzáféréssel MyTelkomsel kedvenc böngészőjén keresztül. Mi a véleményed a MyTelkomselről?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found