Öt végső fantasy játékot játszhat ingyen Androidon

Ezúttal az ApkVenue egy sor Final Fantasy Mobile játékot tartalmaz, amelyeket nem kell megvásárolnia, más néven ingyenesen letölthetők.

Ki ne ismerné a Final Fantasy játékokat, amelyek azóta olyan népszerűek a játékosok körében megjelenésének kezdete 1987-ben. Hihetetlen sikere miatt egy játékot fejlesztett ki Négyzet ezeket aztán a köteggel átdolgozzák Final Fantasy II majd folytatódott a következő sorozatig és számos más verzióig egy cselekmény és történet hozzáadásával.

A Final Fantasy eredetileg csak játékkonzolokra készült. A technológia fejlődésével együtt azonban a fejlesztő elkezdte fejleszteni ezt a játékot az eszközön Mobil. Android felhasználók letöltheti a Final Fantasy sorozatot elérhető A Play Áruház, ingyenes és fizetős. Nos, ezúttal az ApkVenue rendelkezik egy sor játékkal Final Fantasy Mobile amelyek nem szükségesek álnevek vásárlásához, ingyen letölthető. Kíváncsi? Maradj velünk, jó?

  • Nincs PC, PS, Mod! Így játszhatod a Final Fantasy 13 játékot Androidon
  • Nem kamu! Így telepítheti a Tekken 7 játékot Androidra
  • Az akkori legjobb filmjáték! Kingsglaive: Final Fantasy XV

5 ingyenes Final Fantasy játék az Android számára

1. Végső fantázia ébredés

Sorozat Végső fantázia ez nagyon különleges, mert az az első sorozat indonéz nyelven. Ez természetesen megkönnyíti az indonéz játékosok számára, hogy elmerüljenek a Final Fantasy izgalmában.

Ez a játék érezni fogja a szenzációt játssz konzol-osztályt Android-eszközökön több mint 200 slick CG animációval. Ebben a játékban a Final Fantasy teljes történetét eljátszhatod. Harc 9 vs 9 Ez a kihívást jelentő fájlméretenként ingyenesen elérhető csak 50 MB csak.

2. Final Fantasy XV: Új birodalom

Sorozat Final Fantasy XV: Egy új birodalom eljön a mobil eszközére, hogy meghívja Önt, hogy csatlakozzon izgalmas kalandokhoz. Építse fel saját birodalmát, sajátítson el hatalmas varázserőket, és váljon uralkodóvá barátaival, akikkel együtt játszhat.

RPG játékok Ezzel a szép grafikával tapasztalatokat szerezhet a gonosz erőivel szemben azzal a varázslattal, amelyre szüksége van védje meg a királyságot amelyet minden embernek szüksége van a segítségére.

3. Final Fantasy Brave Exvius

Klasszikus RPG játék ez izgalmas kalandra és csatára készteti Önt Android-okostelefonján az egyszerű stratégiát helyezi előtérbe, egyszerű és interaktív. Élvezd valósághű grafika más játékosokkal szemben, és feljutni a csúcsra. Győzd le az összes ellenséget, hogy nagy győzelmet és jutalmat szerezz.

4. Mobius Final Fantasy

Kiváló minőségű játék, amelyet mobileszközökön is játszhatsz. Mobius Final Fantasy érdekes története van, hihetetlen grafikával jeleníti meg. Ez az RPG játék nagyon addiktív az érdekes történet miatt, egyszerű játékmenet, és izgalmas küzdelem. Legyél azoknak a harcosoknak és hősöknek, akik várják az érkezést a Mobius Final Fantasy-ban.

5. A Final Fantasy Rekordőr

Az utolsó egy játék DeNa Corp, nem tartozik a Final Fantasy sorozatok közé, mint a többi. Azonban, Final Fantasy lemezmegőrző ugyanez a történet, bár a szokásos grafikával. Ezt a játékot nagyon szórakoztató játszani, mert remek hanghatásai vannak hasonló a konzolon lévő Final Fantasy-hoz. Ebben a játékban szükség szerint történeteket és csatákat is találhat A Final Fantasy VII, VIII, X és XIII.

Ez az 5 Final Fantasy játék, amelyek ingyenesen játszhatók Android-on. Ha nem engedélyezi ezeknek a legendás játékoknak a játékkonzolokon való lejátszását, akkor nincs semmi baj abban, hogy a mobil eszközökön ingyenesen elérhető sorozatokat játssza. Természetesen nem kevésbé izgalmas és bárhol játszható.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found