10 anime műfaj, amely visszavonhatja elégedettségét, nem tesz jót a léleknek!

Szeretne anime-t nézni? A böjt e szent hónapjában az ApkVenue arra figyelmeztet, hogy maradjon távol a listán szereplő anime műfajtól, ez megtörheti a böjtöt!

Ha rajongsz az animeért, tudod, hogy a japán gyártású animációnak különféle típusai és műfajai vannak.

Némelyiket gyermekek nézhetik, minden korosztály élvezheti őket, és csak felnőttek láthatják, mert sok olyan elemet tartalmaznak, amelyeket nem érdemes megnézni.

Most, hogy beléptünk a böjti hónapba, ezúttal az ApkVenue beszél majd erről 10 anime műfaj, amelyek megsemmisíthetik elégedettségét!

Végül is miért haram? Tehát lásd az alábbi áttekintést, igen!

10 anime műfaj, amelyeket Haram nézhet a böjt hónapjában

Az animéknek általában 13 fő műfaja van, mégpedig akció, kaland, komédia, dráma, az élet szelete, fantázia, varázslat, természetfölötti, borzalom, rejtély, pszichológiai, románcés Sci-Fi.

Tehát a fő műfajokból számos alműfajra oszlik. Ezen alfajok között vannak olyan műfajok, amelyek az elégedettségét kikezdhetik, bandám!

Annak érdekében, hogy véletlenül megnézze ezen műfajok egyikét, jobb, ha először meg kell tudnia, melyek azok az anime műfajok, amelyek böjt közben nézni tilosak!

1. Hentai

Hentai az anime műfaj, amelyet a legveszélyesebb nézni, különösen a böjt hónapban. A hentai animék nézése nem sokban különbözik a nézéstől pornó filmek.

Ez az anime műfaj nemcsak a szexi lányok látványát mutatja be, hanem cenzúrázatlan felnőtt jeleneteket is bemutat, amelyek biztosan vétenek a szemében és az elméjében.

Jobb, ha távol maradsz az ilyen típusú animektől, akkor is, ha már nem böjtölsz!

2. Ecchi

Egyes anime oldalak szerint Ecchi a felnőtt anime legnépszerűbb műfaja.

A hentai-val ellentétben ecchi nem mutat pornójelenet és még mindig cenzúra néhány elvetemült jelenetnél.

Vannak olyan ecchi animék is, amelyek 13+ besorolásúak, de a bemutatott jelenetek mégsem alkalmasak gyermekek és felnőttek nézésére az ilyen böjt hónapban.

Sőt, ez a műfaj a fiúk kedvence, mert teljesen feszesen és nyitottan öltözött szexi lányok látványát jeleníti meg.

3. Lolicon

Anime Lolicon egy olyan történetet mutat be, akinek szexuális vonzereje van kiskorú lány.

Nem ritkán az anime ebben a műfajban olyan illetlen jeleneteket tartalmaz, amelyeket a férfiak kiskorú lányokkal csinálnak.

A megjelenítés elválaszthatatlan a vulgaritás benyomásától, és nem érdemes megjeleníteni.

Más műfajok. . .

4. Shotacon

Ha a lolicon szexuális vonzerőt mutat a kiskorú lányok iránt, akkor Shotacon az ellenkezője.

Ez az anime olyan nőkről mesél, akik szexuálisan vonzódnak iránta férfi kiskorú.

Nem kell megkérdezni, hogyan vizualizálják az anime felnőtt nőket. A bemutatott szexi test, feszes ruhák és csúnya jelenetek természetesen nem tesznek jót a szemnek és az elmének.

5. Yaoi

Yaoi egy anime, amely felemeli szerelmi történet a férfiak között.

Nem csak szerelmi történet, ez az anime a férfi kapcsolatokra is összpontosít, így biztosak lehetünk abban, hogy a yaoi anime műfajban vannak olyan elemek, amelyeket egyáltalán nem érdemes megnézni.

Sőt, az a két karakter, aki szereti egymást és perverz jeleneteket mutat be, férfiak.

6. Shounen-ai

Fotó jóvoltából: Zerochan

Ez az anime műfaj hasonló a Yaoi-hoz, de könnyebb, mert nem tartalmaz sok szexuális jelenetet.

Ennek ellenére ez az anime műfaj még mindig megmutatja, hogy az egymást kedvelő férfiak közötti kapcsolat miatt nem megfelelő a nézés.

7. Jurij

Jurij a yaoi ellentéte. Anime Jurij nevelkedett szerelmi történet a nők körében és a tiltott kapcsolatokra is összpontosít.

Ez az anime a pornográfia elemeit is tartalmazza, és valóban nem érdemes megnézni.

A nők közötti túlzott szerelmi történetek minden bizonnyal nem törvényesek, különös tekintettel a nem megfelelő vulgáris jelenetekre.

8. Shoujo-ai

Fotóforrás: Pinterest

Ahogy Shounen-ai, Shoujo-ai a Jurij anime műfaj könnyű változata. Úgy tűnik, hogy nőtársai vonzódnak egymáshoz anélkül, hogy nem megfelelő jeleneteket jelenítenének meg.

De mégis, banda, tartsd magad távol az ilyen műfajoktól!

9. Hárem

Fotóforrás: Viz Media

Anime műfaj hárem általában egy fő férfi karakterrel ábrázolják, akit sok nő szeret, akik kedvelik őt.

Gyakran előfordul, hogy a hárem anime általában vígjáték-elemekkel rendelkezik románc. Valójában ez az anime műfaj még mindig viszonylag biztonságos, amennyiben nincs kombinálva ecchi elemekkel.

Ennek oka az, hogy ha van egy ecchi elem, akkor biztos lehet benne, hogy csökken a jutalma, mert látni valamit, ami elfeledtetheti önmagát!

10. Fordított hárem

Fotó forrása: Fandom

Nos, ha ez ellentétes a háremmel. Tehát egy fő női karaktert sok fiú vesz körül, akik vonzódnak hozzá.

Annak ellenére, hogy biztonságosnak minősül, inkább kerülje el, bandák, különösen azok, akik lányok. Félsz, később még a főszereplő helyzetébe is képzeled magad!

Nos, ott van 10 anime műfaj, amelyek megsemmisíthetik elégedettségét, banda! Nem mintha jutalmat, hanem bűnt kapnál.

Ahelyett, hogy anime-t nézne a fenti műfajokkal, jobb tadarusan legyen áldás és kapjon jutalmat. Remélhetőleg ez hasznos.