nosztalgia! ez a 6 legendás játék adaptálva androidra

Az okostelefonokkal és táblagépekkel a régi klasszikus játékok, amelyek grafikailag nem voltak olyan nagyok, most frissülnek, hogy valóban csodálatos játékokká váljanak!

Az okostelefonoknak és táblagépeknek köszönhetően a régi klasszikusok, amelyek grafikailag nem voltak olyan nagyok, most frissülnek, hogy igazán elképesztő játékokká váljanak!

Ha még emlékszel a Nintendo és a SEGA játékokra, talán meg fog lepődni a cikk elolvasása után. Nos ezúttal a múlt klasszikus klasszikus játékainak egy részét fogom megvitatni, amelyek most Androidon vannak.

  • 8 PPSSPP Android kalandjáték a legjobb játékmenettel és grafikával
  • Miért nem tud a Playstation 4 (PS4) még kalózozni? Ez az oka
  • Izgalmas Abis! Hogyan lehet PS2 játékokat játszani PC-n / laptopon késés nélkül

Nosztalgia! Ez a 6 legendás játék Androidra adaptálva

1. TETRIS Blitz NA

Ez a játék egyike a legérdekesebb és legcsodálatosabb funkciókkal rendelkező játékoknak, mert itt leszel csíkokból komponál amely később pontot fog generálni, itt is vannak kihívások és szintszintek, mert minél magasabb a szint, annál magasabb a pont + bónusz.

2. PAC-MAN

PAC-MAN egy retro arcade játék, itt csatlakozhatsz ennek a játéknak a rajongói millióihoz szerte a világon, és versenyezhetsz a Tournament mód használatával.

3. Virtua Tennis Challenge

Ezt a népszerű játékot a Sega készítette tinédzserek és gyermekek körében, hogy kitöltse a telített napokat. Ez a játék nagyon érdekes HD képekkel és nyerési küldetéssel. Ez a játék egy játék franchise a világ vezető teniszje.

4. Sonic The Hedgehog 2

Minden idők egyik legnépszerűbb kalandjátéka, a játék Sonic a sündisznó Ez nagyon csodálatos, mert nagyon jó grafikus kijelzővel és hanggal rendelkezik, amely támogatja a játékot, ez a játék új tartalommal is rendelkezik, amely otthonosan érzi magát játék közben.

5. DuckTales: Scrooge zsákmánya

Itt van kijelölve, hogy megtalálja öt legendás kincs amelyek több helyen léteznek, nevezetesen a Himalájában, Amazonasban, Erdélyben, Afrikában. De itt is vigyáznod kell, mert van egy gonosz boszorkány, aki kész akadályozni küldetésedet, hogy megtalálja ezeket a kincseket.

6. ZÁRÓ FANTÁZIA V

A Square Co. által 1992-ben kifejlesztett és gyártott játékok, eredetileg Nintendo Super Famicom. Ez a Final Fantasy V névre keresztelt RPG játék valóban nagyon népszerű, itt kiválaszthat egy karaktert és egy megfelelő címet, amellyel 2D karakteres modellel játszhat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found