5 legbiztonságosabb kereső a Google keresés mellett!

Ha azt szeretné, hogy böngészése biztonságosabb legyen, használja az ebben a cikkben szereplő öt legbiztonságosabb keresőmotort, hogy mentes legyen a kíváncsiskodóktól.

Minden nap mindig az leszel böngészés bármiről információt keresni. Miért? Mivel a böngészés a legegyszerűbb tevékenység az online információk megszerzéséhez valós idő Most. Természetesen nemcsak néhány információt, hanem a világ minden sarkából származó összes hírt, amelyet itt kaphat.

Másrészt a biztonságos böngészés iránti vágy nagyon magas. Természetesen, ahol a kényelem keres a keresőmotorok nem követik nyomon a kereséseket, nem követi az IP-címet, is nem spórol sütik és történelem. Ezért az ApkVenue felsorolja a legbiztonságosabb keresőmotorokat a Google Keresés mellett.

  • A Google-lal ellentétben ez a 4 kereső nem fog kémkedni
  • 7 keresőmotor, amelyek népszerűek voltak a Google megjelenése előtt
  • Ez a 3 keresőmotor, amelyek a Google-n kívül megértenek a legjobban

5 legbiztonságosabb keresőmotor a Google keresőn kívül!

1. DuckDuckGo

DuckDuckGo az egyik legjobb keresőmotor, amely tiszteletben tartja a keresőmotor által keresett bármilyen adatvédelmet. A keresés jobbá tétele mellett kereső motorok Ez számos olyan funkciót is kínál, amelyek jobbak, mint a Google Keresés. Bizonyos szempontból a DuckDuckGo pontosabb és informatívabb keresési eredményeket is kínál, mint az olyan ismert keresők, mint a Google Search. Szeretne kipróbálni?

2. Kezdőlap

Valóban hmm, A Google Keresés lett a legjobb válasz, amikor böngészik. Ez a keresőmotor köztudottan elég kemény ahhoz, hogy mindenre ráférjen. Jól, ha mégsem tudod továbblép a Google Keresésből, de ízlést szeretne kereső motorok amely biztonságosabb és kényelmesebb, használhatja Kezdőlap. A Startpage valóban használja a Google keresőrendszerét, de természetesen az összes elérhető nyomkövetési funkció eltávolításával. Tehát, ha keresni szeretne anélkül, hogy a Google nyomon követné, használja a Startpage alkalmazást.

3. Válassza le a keresést

Kapcsolja le a keresést válasz lehet a megoldásra a legbiztonságosabb kereső segítségével. A Disconnect lehetővé teszi a használatát kereső motorok anélkül, hogy nyomon követné, milyen tevékenységei vannak a virtuális térben. Valójában a Disconnect Search használatakor továbbra is használhatja kereső motorok Yahoo és Bing tovább szerver Húzza ki a kapcsolatot, és hagyja, hogy a legkevésbé is lenyomozza a nyomát. Igen, a Disconnect fizetős verziót is kínál PC-khez és okostelefonokhoz annak érdekében, hogy megvédje a követés minden formájától rosszindulatú ami fenyegető.

4. Ixquick

Ha információkat kapott a Startpage-ról, akkor más dolgokat is tudnia kell. Amellett, hogy a lehető legjobb keresőmotor, Ixquick a Startpage-et futtató vállalatok fő keresőmotora is. A Startpage-től kissé eltérően az Ixquick továbbra is különféle forrásokból, köztük a Google-ből származik. Az Ixquick és a Startpage ugyanazzal az alapvető tervezési modellel rendelkezik, beleértve a Startpage szolgáltatásait.

5. Privatelee

Soha ki nem próbálva Privatelee? Igen, a Privatelee egy biztonságos keresőmotor, amely hatékonyan használható a böngészésben. Kereső motorok segít szigorú szűrőkkel böngészni a biztonságos keresések között. Ettől eltekintve a Privatelee sem engedélyezte kulcsszó amit használni akarsz hirdetések. Ez a hatékony keresőmotor funkciókat kínál PowerSearch amely még jobban konfigurálja a keresési forrást.

Ez az az öt legbiztonságosabb kereső amelyet talán használhat böngésző barátjaként. Ezzel a cikkel ez azt is jelenti, hogy tudja, hogy a Google Keresésen kívül más keresőmotorok is használhatók. Remélhetőleg ez a cikk segíthet a biztonságosabb és kényelmesebb böngészésben. Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found