hogyan menthetünk tik tok videókat a mobiltelefon galériába

Szeretnél vicces tiktok videókat készíteni, de nem akarod közzé tenni őket? Mentheti a galériában. Így lehet egyszerűen elmenteni a tik tok videókat a galériában.

Az Ön számára Android-felhasználók számára elérhető alkalmazások milliói közül vannak olyanok, amelyek számos alkalmazássá váltak Letöltés leginkább azért, mert kész irányzat és keresett.

Az egyik a Tik Tok. Mint tudjuk, a Tik Tok egy olyan videós alkalmazás, amely nagyon népszerű a mai tizenévesek körében.

De sok kérdés merül fel az ApkVenue webhelyen, hogyan töltheti le a Tik Tok videókat közvetlenül a galériába?

Nos, ezúttal az ApkVenue ad választ. Itt vannak tippek, hogyan hogyan lehet Tik Tok videókat menteni a galériába közzététel nélkül okostelefon könnyen.

Hogyan lehet Tik Tok videókat menteni közzététel nélkül

Az ApkVenue megmondja, hogyan mentheti egyszerűen a videókat a Tik Tok alkalmazásba. De előtte az ApkVenue szeretne egy kicsit áttekinteni magát a Tik Tok alkalmazást.

Itt van egy kis magyarázat arról, hogy mi a Tik Tok alkalmazás azok számára, akik esetleg nem tudják.

Tik Tok alkalmazás

A Tik Tok egy zenei videó alkalmazás, amelyet BYTEMOD PTE.LTD. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy futó stúdióként készítsék el Android okostelefonjukat.

Igen, ez az alkalmazás sokféle lehetőséget kínál különleges hatások tetszetős és könnyen használható felhasználók hűvös zenei videót készítenek.

Azok számára, akik még nem töltötték le, először itt tölthetik le az alkalmazást:

Apps Video & Audio TikTok Pte. kft LETÖLTÉS

Nem csak a Tik Tok alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák az alkalmazásban lévő barátokkal és más emberekkel készített videókat. Ami nem széles körben ismert, az az alkalmazás, amely ma az egyik legnépszerűbb alkalmazás az Android-on, lehetővé teszi számunkra, hogy elkészített videókat is elmentse!

Figyelje ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan menthet videókat a Tik Tok-ra.

A Tik Tok videók mentése az okostelefon galériába

Szeretné, hogy a Tik Tok zenei videóit elmentse az okostelefon galériájába? Könnyedén megteheti. Elég, ha lépésről lépésre követjük hogyan lehet Tik Tok videókat menteni az alábbi galériába:

1. lépés - Nyissa meg a Tik Tok alkalmazást

  • Nyissa meg a Tik Tok alkalmazást androidos okostelefonján, majd válassza a lehetőséget profil ikonra a képernyő jobb alsó sarkában található.

2. lépés - Válasszon ki egy videót

  • Válaszd ki a Tik Tok-profilod egyik videóját. Válassza ki azt, amelyet a galériába szeretne menteni.

3. lépés - Kattintson az ikonra

  • A videó kiválasztása után folytassa érintéssel három pont ikonra a képernyő jobb oldalán.

4. lépés - Válassza a helyi mentést

  • A rendelkezésre álló számos menü közül válassza a lehetőséget Helyben takaríthat meg a videó feldolgozásához, hogy az az okostelefon galériába kerüljön.

5. lépés - Kész

  • A Tik Tok videó mostantól a galériában van tárolva, és bármikor megnézheti az alkalmazás megnyitása nélkül, különösen bizonyos körülmények között, például nem csatlakozik az internethez.

  • A mentés mellett a Tik Tok videót is törölheti, ha egyszer úgy érzi, hogy a videó nem túl jó, vagy új, hűvösebb videóval szeretné lecserélni. Ezt úgy teheti meg, hogy kiválasztja Töröl.

Ez az hogyan lehet Tik Tok videókat menteni a galériába okostelefon egyszerűen, gyorsan, további segítségnyújtás nélkül. Most mentheti és rögzítheti zenei videóit az okostelefon galériában.

Bármikor megnézheti anélkül, hogy meg kellene nyitnia a Tik Tok alkalmazást.

Azok számára, akik más módon szeretnék használni a Tik Tok alkalmazást, elolvashatják az alábbi cikket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Sok szerencsét, és dolgozzon tovább a Tik Tok-on!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found