kiderült! Ez a 4 webhely a laptop technikusainak titka

Bár a laptopoknak van a legjobb előnyük, mégpedig praktikusnak, a laptopoknak is vannak nagy gyengeségeik. Ez a gyengeség az, hogy nehéz szétszerelni vagy megjavítani. Kiderült, hogy a laptop valójában szétszedése egyszerű, amennyiben ismeri a következő 4 webhelyet ...

Az időkkel együtt sokan elkezdték otthagyni a számítógépeket, és átálltak laptopokra. A legnagyobb ok, mégpedig azért, mert praktikus és könnyen bárhová hordozható.

Bár a laptopoknak van a legjobb előnyük, mégpedig praktikusnak, a laptopoknak is vannak nagy gyengeségeik. Ez a gyengeség az, hogy nehéz szétszerelni vagy megjavítani. Kiderült, hogy a laptop valójában szétszedése egyszerű, amennyiben ismeri a következő 4 webhelyet ...

  • Mi a különbség a játék laptop és a hétköznapi laptop között? Ez a válasz!
  • 5 legjobb belépő szintű játék laptop
  • A laptopok matracokon való használatának veszélyei! Ez az oka

Ez a 4 webhely a laptop technikusainak titka

1. Youtube

Az érdekes videók bemutatása mellett számos oktatóvideó is található a Youtube-on. Ha szétszerelni szeretné a laptopot javítás céljából, keresse meg a Youtube-on a szétszerelési útmutatót. Ezt követően csak lassan kell követnie.

Például laptopja az ASUS ROG G751, csak keressen "Asus ROG G751 szétszerelés". A diassembly szó angol, ami szétszerelést jelent.

Látogatás:Youtube oldal

2. iFixit

Nem csak laptop javítás, hanem minden elektronika található ezen az oldalon. Csak meg kell látogatnia a webhelyet, majd meg kell adnia, hogy milyen elektronikát szeretne javítani. Ezt követően a oktatóanyagok teljes választéka jelenik meg. A teljes szétszereléstől kezdve cserélje ki az LCD-t és más elemeket.

A jó dolog ezen az oldalon található, a képek világosan láthatók lépésről lépésre. Tehát az ApkVenue biztos abban, hogy nem fogja összezavarni, ha szétszereli és újra összeszereli.

Látogatás:IFixit webhely

3. Saját javítási útmutató

Ez az oldal a következő legtöbb Jaka látogatás. Van egy teljes oktatóanyag, mint az iFixit. Néha az ApkVenue azért látogatja ezt a webhelyet, mert nincs oktatóanyag az iFixit-en, így azt mondhatja, hogy ez egy alternatíva.

Ahogy Jaka korábban mondta, hogy lehet, hogy olyan, mint az iFixit. Ahol ez a webhely világos, lépésről lépésre megjelenít képeket is, így az ApkVenue biztos abban, hogy könnyen megtanulható.

Látogatás:A Javítási útmutató webhelyem

4. PowerBook Medic

Az utolsó a PowerBook Medic webhely. Az előző három hellyel ellentétben a webhely készen áll a használt áruk elhelyezésére, annak ellenére, hogy sérült állapotban vannak. Wih, tényleg nem rossz. Ahelyett, hogy elektronikus szennyezés lenne otthon, jobb itt eladni.

De sajnos ez a webhely az országon kívül létezik, ezért a tranzakció folyamatához a PayPal-t kell használnia, és el kell küldenie a Fedex-en keresztül vagy hasonlóval.

Látogatás:A Medic PowerBook webhely

A négy helyszín között Jaka gyakran felkereste az első és a második helyet. Mit gondolsz, rendben melyik? Oszd meg igen! Igen, ne felejtsd el olvasni laptopokkal kapcsolatos cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found