hogyan lehet elrejteni a titkos mappákat androidon alkalmazás nélkül

Nem kell bajlódnia, ha fényképeket vagy videókat szeretne elrejteni az Android rendszeren. Ezt egyszerűen megteheti anélkül, hogy más alkalmazások segítségére lenne szüksége.

Mindenkinek vannak titkai. Nemcsak a megtapasztalt események titkai, de még a tulajdonában lévő gyűjtemények is. Ha korábban titkos gyűjteményeket tároltunk merevlemezen vagy számítógépen, akkor most egy átlagember okostelefonokat használ azok tárolására. A cél egyértelmű, hogy bármikor és bármikor elérhető legyen.

Tehát, hogy személyes gyűjteményét mások ne ismerjék, el kell rejteni. Tehát rejtsük el a titkos gyűjtemény mappáját az Android-on!

  • Könnyű módszerek az alkalmazások elrejtésére Android okostelefonokon
  • Hogyan lehet elrejteni a fényképeket egy Android mobiltelefonon, garantáltan nem fog elkapni!
  • Hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat az iPhone-on, nem kell alkalmazásokat telepíteni!

Fájlok és mappák elrejtése Androidon

Valójában az Androidon sok alkalmazás használható az Android alkalmazások elrejtésére. De néha az alkalmazást nem lehet megfelelően használni, mert vannak rendszerkorlátozások. És nem ritkán vannak olyanok is, akik lusták telepíteni az alkalmazásokat, mert félnek a teljes memóriától. Ha igen, a JalanTikus egy egyszerű módja a mappák elrejtésének az Androidon további alkalmazások nélkül.

Mappák elrejtése Androidon alkalmazás nélkül

Ha valaki lusta sok alkalmazást telepíteni, elrejtheti a személyes videóit vagy fényképeit tartalmazó mappát:

  • Az elrejteni kívánt kép- vagy videofájlokat mentse egy mappába.

  • Kérem a következőt Nevezze át a mappát korábban hozzáadva egy pontot előtte. Ellenőrizze, hogy a pontok és a mappa neve között nincs-e szóköz, a mappa automatikusan eltűnik.

  • Ha korábban az összes el nem rejtett videó megjelenik az MX Player videólejátszó alkalmazásban, akkor a videó elrejtése után az eltűnik az MX Playerből is.

J2 Interaktív videó és audio alkalmazások LETÖLTÉS

Könnyű, igaz, hogyan lehet elrejteni a fájlokat és mappákat ebben az Android-alkalmazásban? Ehhez nincs szükség más alkalmazásra. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found