100+ nagy szó és romantika

Zavartan keres indie romantikus és költői szavakat az Instagram fotófelirataihoz? A Fiersa Besari következő bölcs szavai inspirációt jelenthetnek, tudod!

Karrierjét a szórakoztató világban kezdve íróként kezdte, Haver Fiersa, ez volt a felhívás; Most inkább az írói karrierre koncentrál. Fiersa Besari szavai szintén meglehetősen népszerűek, és gyakran használják IG feliratokként.

Ez a bandungi férfi a mai fiatalok egyik kedvenc alakja, különösen az emberek körében "indie, kávé és alkonyat szerelmesei".

Most írt 6 könyv ezer ember olvasta Indonéziában. Nem csoda, mert az indie Fiersa Besari szavai valóban költői! A választott dikció bonyolult volt, de valóban eltalálta.

Tehát, ha Fiersa Besari bölcsességi, költői és romantikus szavait keresi, nézze meg a következő cikket, OK!

100+ Fiersa Besari legpoétikusabb és legromantikusabb szava

Az ebben a cikkben szereplő idézetek gyűjteménye, az ApkVenue összefoglalja Fiersa különféle bejegyzéseit a Twitteren, az Instagramon és az általa írt könyveket.

Ha zavart abban, hogy romantikus szavakat küld a barátjának, próbálkozzon a következő Fiersa-idézetek elküldésével, banda!

Bölcs szavak Fiersa Besari

A Fiersa nemcsak romantikus és költői, hanem gyakran ad bölcs tanácsokat és motivációs szavakat a közösségi médiában található bejegyzések révén.

  1. Ne csak nézd az örömöt, próbáld érezni a szomorúságot. Senki élete nem tökéletes.

  2. Van valami értékesebb, mint a pénz, és ezt időnek hívják. Az elveszett pénzt pótolni lehet, de az elvesztett időt soha nem lehet visszaadni.

  3. Nem a halálunk, hanem az életünk töltése.

  4. Nem szükséges hagyni, hogy a sértések eljussanak hozzád. Ha úgy érzed, harcolnod kell érte, csak küzdj érte. Az életed nem az övék.

  5. Emlékszem, hogy néhány évvel ezelőtt panaszunk a különválásra kényszerült szívfájdalomra vonatkozott. Hála Istennek, panaszai csak arra vonatkoznak, hogy mennyire idegesítő volt hétfője, míg panaszom arra vonatkozik, hogy panaszkodunk.

  6. Ha az életed rendszertelen étkezéssel, cigarettázással és későn tartózkodással telik meg, akkor csak két választási lehetőséged van: életbiztosítást szerez, vagy elkezd gyakorolni. Ne zavarja a családját és a hozzád legközelebb állókat csak azért, mert szereted elpusztítani magad.

  7. Amikor erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy közelebb kerüljön céljaihoz, ugyanakkor az álmai is közelednek Önhöz. Az univerzum így működik.

  8. Ha lenne időgépem, szeretném megakadályozni, hogy az idő növelje ráncait és ősz haját. Utálom nézni, ahogy öregszik.

  9. Nem igazán könnyű az élet? Ha hiányzik, gyere. Ha nem vagy boldog, mondd el. Ha féltékeny vagy, hangsúlyozd ki. Ha éhes, egyél. Ha gyomorégése van, menjen a fürdőszobába. Ha ez helytelen, javítsa ki. Ha tetszik, mondd el. Ha kár, mutasd meg. Az emberek gyakran megnehezítik a dolgokat. Az ego megakadályozza, hogy valaki azt mondja: "szükségem van rád".

  10. Amikor eljön az ideje, a szomorúságból nevetés lesz, a fájdalomból lesz történet, az emlékekből tanár lesz, vágyakozás a találkozásra, te és én leszünk mi.

  11. Idővel a világnak csak tudnia kell, hogy nagyszerűek vagyunk. A boldogsághoz nem kell mások ítélete.

  12. Van valami értékesebb, mint a pénz, és ezt időnek hívják. Az elveszett pénzt pótolni lehet, de az elveszett időt soha nem lehet visszaadni.

  13. Az idő nem fog várni. Engedd el, ami elveszett, értékeld azt, ami még mindig ott van.

  14. Azok az emberek, akik gyakran látják a csillagokat, inkább önmaguknak fogják magukat csak porszemként megjelenni az univerzumban, az emberek, akik gyakran látják a csillagokat, tudják, hogy hálásak legyenek az egyszerűségért.

  15. Nem az számít, hogy ez az élet mennyi ideig számít, hanem az, hogy mennyit töltünk.

  16. Isten soha nem veszi el, amit adott, Isten csak kicseréli valami szebbre. Még nem vagyunk tisztában.

  17. Nem kell fukarnak lenni a tudással. Mindenki ugyanazt a gitárt tarthatja, nem mindenki játszik ugyanazt a dalt.

  18. Olvasson sok könyvet. Így nem könnyű elfogadni a nyers információkat.

  19. Vajon a városok továbbra is az emberek számára szólnak, ha születünk, iskolába járunk, tanulunk, dolgozunk, majd meghalunk, mint a robotok, akik nem értik a földre küldésük valódi okát?

  20. Nem számít, milyen jól érzed magad a szakmádban, semmi különös. Mindannyian lélegezünk és vérezünk. Ma megragadja az életet, holnap megragadhatja a halált.

  21. Ne fáradjon az emberek gúnyaival. Később, a maguk idejében megértik, miért küzd a szívünk ilyen makacsul.

  22. Néhányan lélegeznek, de nem hálásak; független, de börtönbe dönt; mosolygós, de nem boldog; élő, de nem igazán él.

  23. Mint kiderült, a korai kelés morgolódó gyilkos. Mert van időnk egy csésze kávéra, egy nap álmodozásra és egy csúszós vágyra.

  24. Igaz, amikor a dicséret felfújták az embert, már nem volt szíve elfogadni a javaslatokat.

  25. Fejezze ki érzéseit, hagyja abba a sajnálatot, bocsásson meg hibákat, nevessen az emlékeken, hajsza az álmokat. Az élet túl rövid ahhoz, hogy sírjon.

  26. Soha nem túl korai boldognak lenni. Soha nem késő megbocsátani.

  27. Empátia kell, nem csak ítélet. Meg kell osztani a véleményeket, nem csak elítélés. Megoldásra van szükség, nem csupán kritikán és átokon. Mert ami még szomorúbb, mint látni valakit, aki hibázott, az azt látni, hogy az emberek káromkodnak valakivel, aki hibázott.

  28. Az emberek segítését nem kell meggyőzni: „Több jutalmat és fenntartást kap”, mert az őszinteség nem számít jutalomra.

Fiersa Besari szavai a szerelemről

Nos, ez tökéletes azok számára, akik szeretet-szerelem idézeteket keresnek. Fiersa Besari szavai a szerelemről nemcsak a szerelemről szólnak, hanem a szívfájdalomról és a reményről is.

  1. A szívbe esés soha nem választhat. Isten választotta. Csak áldozatok vagyunk. A csalódás a következmény, a boldogság a bónusz.

  2. Milyen abszurdak vagyunk. Óráknyi történet, majd napokig hiányzó hírek. Titokban hiányzik, így már nem keresi egymást.

  3. Nem minden horgonyozódik, ami pihen. Nem mindenki, aki megáll, otthon érzi magát.

  4. Én, legyen olyan, mint a föld. Támogatás akkor is, ha lépnek rád, akkor is adj, ha zuhanyozol, csendes, noha fűtött vagy. Amíg rájössz, ha téged is megtörlek.

  5. Nem tudom, hogyan gyűlöljelek meg rendesen és rendesen, mintha nem tudnál engem megfelelően és megfelelően szeretni.

  6. Az emberek szerint a párkeresés nem megy oda, ahol szerintem tévednek. Mate mindenhová elsőként megy, mielőtt végül letelepedne. Ha eljött az idő, amikor minden érzés ellenállhatatlan, akkor csak annyit tehetünk, hogy befogadunk anélkül, hogy sokat veszélyeztetnénk.

  7. Az idő soha nem az érzések növekedésének és fejlődésének fő tárolója, ez a folyamat fontos szerepet játszik.

  8. Sem a távolság, sem az idő túl hosszú ahhoz, hogy két ember küzdjön egymás érzéseiért.

  9. Több ember megszerettetése: manipulatív profilképekkel önámítás.

  10. Néhány ember számára a továbbjutás nem olyan egyszerű. Vannak keserű tapasztalatok és traumák, amelyek miatt az ember vonakodik megnyitni a szívét új emberek előtt. Ezt már éreztük. Rossz lenne valakit arra kényszeríteni, hogy lépjen tovább, ha nem ismerjük a hátteret.

  11. Véleményem szerint a pelakor kifejezés, amely bitorló férfi embert jelent, nem egészen helyes. Az ember szívét nem veheti el, ha nem akarja. A csaláshoz legalább két ember jóváhagyása szükséges.

  12. Miért tennénk kettőnk fényképét? Célom, hogy a fotód szerepeljen a házassági könyvemben.

  13. Azt akarom, hogy hiányozzon, azt akarom, hogy üldözzön, azt akarom, hogy verset írj. Akkor tudatlanul cselekszem, így tudod, milyen érzés én lenni.

  14. Az, hogy jó éjszakát és jó reggelt jó-e, attól függ, ki mondja.

  15. Néhány ember számára a továbbjutás nem olyan egyszerű. Vannak keserű tapasztalatok és traumák, amelyek miatt az ember vonakodik megnyitni a szívét új emberek előtt. Ezt már éreztük. Rossz lenne arra kényszeríteni valakit, hogy lépjen tovább, ha nem ismerjük a hátteret.

  16. Miattad fogalmaztam meg újból a szavamat, hogy ne legyek önző, ürügy lettél a folytatásra, és mi lettünk valami, amiért küzdeni kell.

  17. A legrosszabb módja annak, hogy megtörje a szívét, ha megmutatja annak, aki összetörte a szívét, hogy ilyen szomorúak vagyunk. Ne! Bizonyítsuk be, hogy nélküle jobb az életünk. Dolgozz keményebben, dolgozz többet.

  18. A kalandozásnak nem mindig kell kettesben lennie, mert a legfontosabb az, hogy otthon legyünk egymásnak.

  19. Hagyd, hogy vagy. légy helyettesítő, akire vágyom; Vigyázz magadra, mint helyettesítőre, szeretlek.

  20. Egy párhuzamos világban a dolgok egészen másképp alakulnának. Ennek ellenére tudod, hogy ugyanaz maradok, aki egyszerűen hiányzol, természetesen üldöz, rendkívüli módon szeret és lehetetlenül bánt.

  21. Ha tudtam volna, hogy utoljára láttalak, jobb dolgokat mondtam volna.

  22. Miért írja be a nevét az életrajzába? Nem elég a neved minden Istenhez intézett imámban? Mert a boldogságot nem kell a világnak fitogtatni.

  23. Az éjszaka végén mindig a szeretet szót mondtuk. Ma nem vagyunk több, mint két idegen, akik titokban vágyakoznak a múlt után.

  24. Néha a legszebbeket nem arra készítik. Elég, ha messziről bámulják, aztán hálás, hogy ott van, hogy némán csodálják.

  25. Őrzött, nem visszafogott. Átölelve, nem fojtva. Megbízható, nem gyanúsítható. Harcolt, nem erőltetett.

  26. Talán túl jók vagyunk abban, mintha elfelejtenénk, hogy hamisítjuk. És végül a színlelés, amelyről azt gondoljuk, hogy az igazság.

  27. Az érzések soha nem tévednek, soha nem kezelhetők. Hogyan reagáljunk és fejezzük ki, ez meghatározza, hogy tévedünk-e vagy sem.

Felirat Fiersa Besari a természetről

Amellett, hogy énekes és könyvíró, Fiersa a természet iránti szeretetéről is ismert. A kalandozás és a hegymászás a kedvenc tevékenysége.

Íme Fiersa Besari szavai a természetről:

  1. Tudod, a legtöbb természetaktivistának miért nehéz megfelelni? Mert a hegyekben sokat tanultunk arról, hogyan osszunk meg, hogyan figyeljünk, hogyan törődjünk és hogyan szeressünk. De soha nem tanultuk meg, hogyan kell birtokolni.

  2. Hangsúlyozta, hogy nem tűnik túl kényelmesnek felfelé és lefelé a hegyről, egészen addig a pontig, hogy elfelejtette megtalálni a hazautat. Azt is elmondta, hogy ami rontja a helyzetet, felesleges megfontolás. A férfi feladata, hogy megfeleljen annak a házasságnak, amelyről a nő álmodik. Nem kell vitatkozni.

  3. Az ég gyakran tudatlan. Ha fényesen dicsérik, hirtelen esik.

  4. A hegy nem a mutogatás, a magasság kiszámításának helye, nem is beszélve arról, hogy növeljük az általunk megmászott csúcsok számát.

  5. Hangsúlyozta, hogy nem tűnik túl kényelmesnek felfelé és lefelé a hegyről, egészen addig a pontig, hogy elfelejtette megtalálni a hazautat. Azt is elmondta, hogy ami rontja a helyzetet, felesleges megfontolás. A férfi feladata, hogy megfeleljen annak a házasságnak, amelyről a nő álmodik. Nem kell vitatkozni.

  6. Apró pöttyök vagyunk, amelyek összefüggésben vannak az Univerzummal. Bánatuk, bánatunk. Ez nekik fáj, nekünk is. Imáik, imáink.

  7. Nincs idősebb vagy junior természetbarát. Mindegy a világegyetem szemében; mindkettőnek introspektívnek kell lennie, mindkettőnek alázatosnak kell lennie.

  8. Ne készítsen semmit, beleértve a fényképeket is. Semmit sem hagyhat maga után, beleértve a nyomokat is. Ne pazaroljon semmit, idejét is beleértve "- mondta az erdő annak az embernek, aki nem tudta betartani az ígéretét.

Fiersa Idézetek a barátokról

Bár nem annyira, mint más kategóriák, Fiersa Besari barátaival kapcsolatos szavainak mély jelentése van, és hálásak a barátaikért.

  1. Magam számára a vörös ég lényege és az esti imahívás előtti imádságok semmiféle romantikára nem emlékeztetnek, kivéve gyermekkoromat, ahol hazajöttem az iskolából (délben iskola volt), megfojtott cukornádat, nevettem barátok, miközben időnként megtörölte az orrom.

  2. A barátok téged keresnek, ha mások sértegetnek. Ölelnek, amikor mások megütnek.

Indie Fiersa Besari szavai az alkonyatról

Nem tudom miért, az indie-dalok, a költői szavak, a kávé és az alkonyat mára elválaszthatatlan egységgé váltak.

Fiersa Besari szavai a következő szürkületről arra hívnak benneteket, hogy elmélkedjenek, miközben élvezik a szürkület égének szépségét.

  1. A keze helyettesíti a kezemet, amely vezet téged. ”A válla helyettesíti a vállamat, amire támaszkodhatsz. A szitálás, a szürkület csobbanása, egy csésze tea és a dal verse legyen a helyettesítője.

  2. Alkonyat-imádók, kávéivók, vágyakozó ínyencek, ismeretszerzők, testjavítók, selyemmászók, simontoknyitók, palackkupakimádók.

  3. Kezdem megkérdőjelezni az univerzumot, a galaxisokat, a bolygókat és a földi létemet, amikor reggel nem akarok ürülni.

  4. Élvezze délutáni mulatságát a mai mániában. Mert a jövőben délutánod azzal töltődik be, hogy egy gyereket, aki vonakodik hazajönni, sárkányokat játszik, annak ellenére, hogy szinte esti imádkozás.

  5. Még hálás is vagyok a félhomályért, amely sötétségbe visz minket. Mert ha át akarunk gázolni a sötét éjszakán, ugyanaz a nap a reggel szépségéhez is eljut.

Fiersa Besari szavai az esőről

Annak ellenére, hogy ez gyakran áradásokat okoz a fővárosban, Fiersa Besari szavai a következő esőről rájönnek arra, hogy az eső megnyugszik és megszünteti az aszályt.

  1. Az eső és a zúzás hasonló. Van, aki állítja, hogy tetszik neki, de csak meleg székről nézi, romantikus szavakat mond anélkül, hogy valaha is keresztezni akarná. Van, aki nagyon szereti, legyőzi a kellemetlenséget, közvetlenül kölcsönhatásba lép, annak ellenére, hogy fennáll a kockázata, hogy megbetegszik.

  2. Az eső olyan érzés, mint soha, gonosz szándékkal. Olyan körülmények és idők, amelyek miatt utáljuk az érkezését.

  3. Az ég gyakran tudatlan. Ha fényesen dicsérik, hirtelen esik.

  4. A legjobban érzi magát az esőben, de nem akarja, hogy esjen. Érezze magát bölcsebben a kapcsolatok terén, de a státus még mindig egyedül van. Az emberek valóban ilyen játék.

  5. Mióta utálta az esőt? Azóta történt, hogy túlságosan elfoglaltad a világi ügyeket, vagy azóta, hogy az emlékek széttépték?

Fiersa Idézetek a Hatersről

Fotóforrás: Jurnal News

Akár valaki jó, akár rossz, biztos van valaki, aki gyűlöl minden ok nélkül, ami néha nem egyértelmű. Annak ellenére, hogy ez az állapot elég bosszantó, nem csüggedhet!

Az alábbiakban bemutatjuk a Fiersa Besari gyűlölködőkről szóló indie szavait, amelyekre mindig emlékeznie és szenvedélyessé kell tennie.

  1. A gyűlölködők nem törődnek a szavaiddal, akkor miért érdekli őket?

  2. Nem kell félni. Csak mutasd meg az igazi színeidet. A világ legjobb festményeinek is vannak gyűlölködői és kritikusai.

  3. A gyűlölködők álcázott csodálók.

Idézetek Fiersa Besari Timeline

Fotóforrás: Pinterest

Az Idősor a Fiersa egyik könyve, amely 2016-ban jelent meg, és amely nagyon népszerű. Szavai, amelyeknek mindig mély jelentése van, úgy tűnik, hogy képviselik néhány ember érzéseit, akik elolvassák őket.

Nos, itt található a Fiersa Besari indie szavainak gyűjteménye a legmenőbb Timeline könyvből.

  1. Néhány vágyat el kell rejteni. Nem közvetíteni, csak imádsággal küldeni.

  2. A határtalan íz nem számít, ha nem viszonozzák.

  3. Nem tudom, hol van ennek az útnak a vége, nem ígérhetek semmit. De amíg engedhetem meg magamnak, az álmaink elsőbbséget élveznek.

  4. Az élet véletlenek sorozata. Az „egybeesés” az álcázott sors.

  5. Csendben vagyok, ez nem azt jelenti, hogy nem figyelek.

  6. Tanulmányozz, mielőtt feltételezed. Figyelj, mielőtt átkozódsz. Értsd meg, mielőtt ítélkeznél. Érezd, mielőtt fájna. Harcolj, mielőtt elmész.

  7. Ha megkérdezik, hogy sajnálom-e, a válaszom nemleges. Akár sikerül, akár nem, büszke vagyok arra, hogy a saját magam által hozott döntések alapján éljek.

  8. A legmagasabb helyre teheti a lábát. De a szívedet a legalacsonyabb helyre teheted?

  9. A szerelem nem enged, hanem feladja. Nem erőltetve, hanem küzdve. Nem feladni, hanem elengedni. Nem láncok, hanem szárnyak.

  10. A távolság csak egy kis pont jelentéktelen. A hiányzó vessző nem állítja le a rólad és rólam szóló mondatot.

  11. A megfelelő ember nem mindig érkezik időben. Néha azután következik be, hogy belefáradt abba, hogy megbántsa valaki, aki nem tudja, hogyan kell tisztelni.

  12. A fájdalmas valóság sokkal jobb, mint a szórakoztató fikció.

  13. Néha a találkozók és a búcsúk túl gyorsan történnek. De az emlékek és az érzések túl sokáig maradnak.

  14. A valóságban ketten csak ketten futunk. Azzal vagyok elfoglalva, hogy üldözzek, te azzal vagy elfogva, hogy elkerülj. Ó, nyugodj meg. Nem vagyok fáradt. Ehelyett élveztem a folyamatot.

  15. Megadom magam. Engedek, mert hiszem, hogy ha értem állsz, bármennyire is viszi a lábad, az az út, amelyen jársz, csak visszahoz hozzám.

  16. Semmi sem tart örökké, sem a boldogság, sem a bántás. Egyszer eljutunk arra a pontra, hogy nevetünk azon az érzésen, ami korábban fájdalmas volt, vagy sírunk azon az érzésen, amely korábban szép volt.

  17. Egyes ízeket titokban kell tartani. Nem mondható el, csak azért, hogy hálás legyen a létezéséért.

Ez a cikk Fiersa Besari szavaival kapcsolatban, amelyet Jaka különféle forrásokból összegzett. Fiersa Besari nagyon jól tudja játszani a bandát.

Remélem, hogy ez a cikk hasznos lesz az Ön számára. Ne felejtse el megírni észrevételét vagy véleményét a megadott oszlopban. Viszlát!

Olvassa el a cikkeket is Mondások vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found