feltételeket és hogyan lehet bevételt szerezni a legújabb YouTube 2020-ra

Még mindig zavaros, hogyan lehet bevételt szerezni YouTube-fiókjával, hogy megszerezhesse az Ad Sense szolgáltatást? Így lehet könnyen bevételt szerezni a YouTube-ról, a legújabb 2020-ról.

Youtube a világ legnagyobb videómegosztó platformja. Természetesen a probléma az, hogy videotartalmat hoz létre a YouTube-on, meggazdagodhat, bandává válhat.

Különösen a Covid-19 járvány közepette, mint most. Ki az ördögöt nem kísért a kreativitással felvértezett pénzkeresés otthonról?

Sokféleképpen lehet pénzt keresni a YouTube-on. A leggyakoribb megoldás azonban a számla bevételszerzése. Szeretné tudni, hogyan lehet bevételt szerezni a YouTube-ról? Nézze meg az alábbi részleteket, banda!

YouTube bevételszerzési tippek és módszerek

Manapság bárki internet-hozzáféréssel, professzionális kamerával vagy akár csak okostelefonnal rendelkezhet tartalomkészítővé a YouTube-on.

Azonban nem minden tartalomkészítő válhat partnerré, vagy a YouTube fizetheti őket. Csak azok kereshetnek pénzt, akik megfelelnek a követelményeknek és sok rajongóval rendelkeznek.

A YouTube-felhasználók nagy száma még szigorúbbá teszi a YouTube-ot a YouTube-felhasználókká válás szabályaira és feltételeire. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue a YouTube-fiókjára vonatkozó bevételszerzési követelményeket is megvitatja.

A YouTube / YouTube Partnerprogram-fiókok bevételszerzési feltételei

Ahogy az ApkVenue korábban tárgyalta, rengeteg feltételnek kell megfelelnie ahhoz, hogy bevételt szerezhessen YouTube-fiókjából.

A bevételszerzés az a folyamat, amikor pénzt keresnek a feltöltött YouTube-videókból a videó hirdetési funkciójának aktiválásával.

A YouTube hirdetéseket fog beilleszteni a YouTube csatornához tartozó videókra eljegyzés magas. Ez azért történik, hogy elérje a hirdető által megcélzott célközönséget.

Ez a YouTube-t nagyon szelektívvé teszi a bevételszerzési vagy az AdSense funkcióinak használatát lehetővé tevő csatornák kiválasztásában.

Kíváncsi egy YouTube-fiók bevételszerzési feltételeire, vagyis YouTube-partnerként? Gyere, nézzétek együtt!

1. Hitelesített számla

Csakúgy, mint más webhelyeken, a YouTube-fiókját is először ellenőrizni kell, hogy élvezhesse a YouTube által kínált összes funkciót.

A csatorna azonosságának a tulajdonossal való összehangolása mellett ez az ellenőrzési funkció hosszú időtartamú videók feltöltésére is alkalmas.

A hosszú videók kategóriájába tartoznak a 15 percnél hosszabb videók. Az ellenőrzéshez valóban regisztrálnia kell a mobiltelefonszámát.

2. Legalább 4000 műsoridő

A YouTube-fiók bevételszerzésének következő követelménye, hogy a teljes nézési idő 1 év alatt 4000 óra legyen. Ez az állapot tűnik a legnehezebb bandának.

Ez azt jelenti, hogy a nézési idő annak a felhalmozódása, hogy meddig nézték meg a videót a csatorna látogatói. Ez eltér a feltöltött videó teljes időtartamától, igen, banda.

Ennek a követelménynek a teljesítése érdekében ajánlatos ellenőrizni, hogy 15 percnél tovább tölthessen fel videókat, és aktívan tölthessen fel minőségi tartalmat.

3. 1000 előfizető és annál magasabb

Nem kevésbé nehéz, mint a fenti körülmények, többnek kell lennie 1000 előfizető hogy bevételt szerezhess a YouTube-fiókoddal.

1000 előfizető valójában nagyon kevés, összehasonlítva az aktív YouTube-felhasználók számával, amely eléri az 1,8 milliárd embert.

Természetesen olyan tartalom létrehozása, amely sok előfizetőt vonzhat, természetesen nehéz. Emellett aktívnak kell lenned csatornád reklámozásában is.

4. Legyen AdSense-fiókja

A következő követelmény az, hogy rendelkezzen olyan Google AdSense-fiókkal, amelyet egy személyes webhelyhez, például bloghoz, vagy ebben az esetben a YouTube-fiókjához fog kötni.

Az AdSense a tartalmat és a látogatók alapján hozza össze a hirdetéseket az Ön webhelyével. Ezeket a hirdetéseket olyan hirdetők készítik és fizetik, akik szeretnék termékeiket népszerűsíteni.

5. Nem sérti a YouTube irányelveit

Annak ellenére, hogy a YouTube felszabadítja a kreativitást, vannak korlátozások, amelyeket meg kell értenie a tartalom YouTube-ra történő feltöltésekor.

Sok olyan ismert YouTube-felhasználó, akik nem tudnak bevételeket szerezni a videókból, mert olyan tartalmat töltenek fel, amely sérti a szerzői jogokat, a pornográfiát, a SARA-t és az erőszakot. A megjegyzés spameléssel a bevételszerzési alkalmazásod is elutasítható.

Hogyan lehet bevételt szerezni egy YouTube-fiókból

Miután megismerte a követelményeket, itt az ideje, hogy bekapcsolódjunk a fő vitába, nevezetesen arról, hogyan lehet bevételt szerezni a YouTube-ról. Korábban ellenőrizze, hogy teljesítette-e a fenti 5 feltételt, igen.

A YouTube-fiókkal történő bevételszerzéshez a következőképpen kerülhet sor:

1. lépés - Iratkozzon fel a Google AdSense szolgáltatásra

  • Regisztrálni Google AdSense, először YouTube-fiókkal kell rendelkeznie.

  • Keresse fel a Google AdSense webhelyét a következő linkre kattintva: //www.google.com/adsense/start/

  • Kattintson az oldal jobb felső sarkában a Start gombra.

  • Írja be a YouTube-csatorna URL-jét az oszlopba A te honlapod. Ezután írja be az e-mailt a következő oszlopba is. Ha igen, kattintson a Mentés és folytatás gombra.

2. 2. lépés - Nyissa meg YouTube-csatornáját

  • Jelentkezzen be a YouTube-ra, majd kattintson a profilfotójára a jobb sarokban, majd kattintson a lehetőségekre A csatornád személyes YouTube-csatornád megnyitásához.
  • Miután bejelentkezett a privát csatornájába, kattintson a gombra YouTube Studio az oldal jobb felső sarkában található Irányítópult.

3. lépés - Bevételszerzés a YouTube-fiókkal

  • A YouTube Stúdióban kattintson a gombra Bevételszerzés ez a bal oldali oszlopban található.
  • Ha fiókja jogosult bevételszerzésre, akkor felkérik Önt, hogy fogadja el a YouTube Partner Program feltételeit. Kattintson a gombra Elfogad ha elfogadja.
  • Ezután megkérjük, hogy csatlakoztassa YouTube-fiókját AdSense-fiókjával. Ha nincs AdSense-fiókja, azonnal folytathatja itt.

  • Kattintson a gombra Fiók létrehozása, majd pontosan írja be nevét, címét és személyes adatait. Ez a lépés nagyon fontos annak biztosításához, hogy az AdSense ellenőrző kódot elküldjük az Ön címére. Kattintson a gombra Beküldés Ha már az.

  • Ekkor regisztrálta AdSense-fiókját. Csak meg kell várni a YouTube felülvizsgálatát, hogy érdemes-e bevételszerzésre használni a csatornáját.

4. lépés - Állítsa be a bevételszerzési lehetőségeket

  • Ha bevételszerzési kérelmét jóváhagyták, akkor kezelheti azokat a hirdetéseket, amelyek bekerülnek a videójába.

  • A Bevételszerzés oldalon kattintson a gombra Rajt tovább A bevételszerzési preferencia beállítása. Kezelheti az AdSense bevételét befolyásoló hirdetések elhelyezését.

  • 4 hirdetési lehetőség közül választhat, nevezetesen Vizuális hirdetések, Fedvényhirdetések, Átugorható hirdetések, és Szponzorált kártyák.

  • Válassza ki a videó típusának megfelelő hirdetéstípust. Ha az összes videódban mindent aktiválni szeretnél, aktiváld azt Bevételszerzés az összes meglévő és jövőbeli videóból.

Ez Jaka cikke arról szól, hogyan lehet bevételt szerezni egy YouTube-fiókkal, hogy bevételt szerezzen a YouTube-csatornádra feltöltött videókból.

Találkozunk még egy alkalommal, banda!

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found