7 legizgalmasabb androidos játék kiadhatja a 2017-es taszítót!

A legizgalmasabb Android-játék 2017. májusi kiadása sok érdekes címet rögzített. 7-től Paladin: Fantasy 3D RPG játék, Injustice 2, amely kényelmes harci játékélményt kínál DC karakterekkel ellátott okostelefonon,

Ha unatkozik, sok szabadideje van, vagy valamire vár, az unalom egyik legizgalmasabb tevékenysége az okostelefonon keresztüli játék. A legizgalmasabb Android-játék 2017. májusi kiadása sok érdekes címet rögzített.

7 Paladinból: Fantasy 3D RPG játék, Igazságtalanság 2 amely játékélményt mutat be verekedés ami kényelmes egy DC karakterű okostelefonon, a Battle Bay, amelyet az Angry Bird alkotói készítettek, a Karib-tenger kalózai: ToW-hoz és csatlakozzon ahhoz, hogy kalóz legyen a kapitánynál Jack Sparrow.

  • 7 legújabb ingyenes Android-játék a 2017. májusi kiadáshoz
  • 7 legújabb Android-játék a 2017. április kiadáshoz, amelyet el kell játszanod
  • 7 legújabb és ingyenes Android-játék 2017. március

A legizgalmasabb Android-játék 2017 májusában

1. 7 Paladin: Fantasy 3D RPG játék

Játékrajongó vagy az RPG műfajban? Ha igen, akkor az Android-játékok a legizgalmasabbak 7 Paladin: Fantasy 3D RPG MainGames készítette, akkor el kell játszanod.

Ez az univerzum tele van végtelen erővel, a sötétség ördöge nincs lezárva. Sajnos a démoni hatalmat lezáró 7 paladin eltűnt a föld színéről.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

De mindenki azt hiszi, hogy a hét paladin hatalma utódaik között van. Hűvös hősök százai vannak. Toborozza a legjobb hősét, fedezze fel az összes helyet, tisztelettel küzdjön és győzze le az ellenséget.

2. igazságtalanság

Azon kívül, hogy PC-hez és konzolokhoz elérhető, játékok verekedésIgazságtalanság 2 szintén találatot ért el az Android és az iOS rendszeren. Szinte ugyanaz, mint az előző sorozat, nevezetesen az Igazságtalanság: Istenek közöttünk, a folytatás játékélményt mutat be verekedés kényelem egy okostelefonban.

A képernyő egyetlen megérintésével megütheti, visszahúzhatja, elháríthatja a támadásokat, és akár el is engedheti végső mozdulatát. Az Injustice 2 a lenyűgöző grafikával rendelkező mobil játékok kategóriájába tartozik. Az utolsó mozdulatok gyönyörűen bemutathatók.

Az Injustice 2 ingyenesen letölthető, de drágakövek formájában tartalmaz alkalmazáson belüli vásárlási tételeket. Ezeket a drágaköveket később fel lehet használni más karakterek feloldásához.

3. Battle Bay

A következő legizgalmasabb Android-játékok Batte-öböl, amelyet Rovio, az Angry Bird készítője készített. Ahogy a neve is mutatja, a Battle Bay heves csatát mutat be a hajók között egy hullámokkal teli arénában.

Ez a játék ötvözi a játék számos műfaját, az akciótól, a lövöldözős játéktól, az RPG-től kezdve a MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) elemekig. Valós időben különböző országok játékosai találkoznak veled, természetesen online kell játszanod.

4. A Karib-tenger kalózai: ToW

Kapitány vagy a kalózok menedékhelyén A Karib-tenger kalózai: A háború árapályai. Toborozzon csoportokba híres portyázókat a tengerek irányítására.

Legyen a legendás kalózok kapitánya, és tervezzen támadásokat a kalózok milliói ellen a világ minden tájáról. Létrehozhat vagy csatlakozhat egy kalózok szövetségéhez egy támadó erőben a többi természetfeletti lény és kalóz elleni csatákért a hatalmas nyílt tengeren.

Merüljön el a sztori mód élményében. Készüljön fel Jack Sparrow kapitánnyal, Will Turnerrel, Barbossa kapitánnyal és az összes többi kedvenc kalózzal, hogy részesei lehessenek a Karib-tenger kalózai nagy történetének.

5. Törje össze őket

Játszma, meccs Összetörni őket kezdve, amikor egy hercegnőt elrabolnak, itt az a feladata, hogy üldözze a bűnözőt és megmentse a hercegnőt.

A feladat azonban nem lesz ilyen egyszerű. Sok kihívással kell szembenéznie, ahol a gonosz óriásfőnök arra vár, hogy elpusztítson.

6. Öld meg a lövés vírust

Sok zombi témájú játék volt a Google Play Áruházban, és a legújabb az Öld meg a lövés vírust. Több mint 100 küldetés van, amelyeken át kell esnie a vírus terjedésének megállítása érdekében.

Természetesen különféle puskákkal kell lelőni őket. Maguk a zombik azonban többféle típusúak, a normálaktól, keverőutakkal, jumperekkel, robbanószerekkel és másokkal.

7. Dungeon, Inc.

Ben vállalja az új aranykészítési vezető szerepét Dungeon, Inc., minden szükséges eszközzel maximalizálnia kell a profitot.

Építsen mélyebb börtönöket, terjeszkedjen új környezetben, és toborozzon gonosz szörnyeket. Minél nagyobb a börtönöd, és annál több aranyat készítesz.

Gyűjtse össze a szörnyeket, hogy megvédje börtönét az adólovagoktól és az idegesítő ellenséges vezetőktől.

Ez a legizgalmasabb androidos játékok sorozata a 2017. májusi, riasztóknak szánt kiadásban. Ne hagyja ki!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found