5 módszer a legfrissebb 2020 ingyenes XL kvóta megszerzéséhez

Hogyan lehet megszerezni az XL ingyenes kvótát, meg kell próbálnia, ha annyit szeretne szörfözni, amennyit csak akar! Itt megnézheti, hogyan lehet feltörni az XL ingyenes kvótát!

Azoknak, akik ezt a szolgáltatót használják, tudniuk kell, hogyan lehet XL ingyenes kvótát szerezni, és nem akarnak pénzt költeni adatcsomagok vásárlására.

Az XL mindig kielégítő szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Nem is beszélve arról, hogy az XL internetes csomagok ára viszonylag olcsó, így az emberek az élet minden területéről elérhetőek.

Vannak azonban esetek, amikor régi dátumokra kifogy az internetes kvóta. Új kvótát szeretne vásárolni? Nincs pénz. Várni akar a fizetés napjáig? Hol lehettem, túl késő voltam.

Csak nyugodj meg! Jaka elmondja hogyan lehet megszerezni az XL 2020 ingyenes kvótát. Ez a módszer garantáltan érvényes, 100% -ban működik, és minden olyan alkalmazás nélkül, amely károsíthatja az okostelefont. Kíváncsi?

Hogyan szerezzük meg a legújabb XL Axiata Quota 2020-at?

Fotó forrása: bliAri.net

Abbahagytad már a legjobb online játékot, amikor hirtelen abbahagytad, mert elfogyott a kvóta? Biztosan nagyon idegesítő!

Még bosszantóbb lesz, ha a kvóta rögtön a régi időpontban elfogy, ahol még nem fizettek be, és a többi pénzét más fontosabb dolgokra kell elosztania.

Akkor, hogy a fenébe hogyan lehet megszerezni az XL 2020 ingyenes kvótát? Nos, csak úgy történik, hogy az XL Axiata a gyors 4G LTE hálózatával sok ingyenességet terjeszt 2020-ban.

Különösen ez az eredmény a Covid-19 járvány amely a gazdaság szinte minden ágazatát sújtja.

Ezért az XL Axiata elkötelezett amellett, hogy különféle ingyenes kvóta promóciókkal segítse az emberek internetes igényeinek kielégítését. Akkor hogyan szerezzem meg?

Hogyan lehet 2 GB / nap ingyenes XL kvótát szerezni

Ez az egyetlen módszer 2 GB-os kvótát kap Önnek naponta, ingyenesen hozzáférhetővé Tanári szoba, Udemy, Zenius, Az iskolád, Intelligens osztály, Egyetemi Oktatási Központ, amíg Microsoft 365.

Az ingyenes kvóta biztosítása az XL Axiata támogatásának egyik formája, hogy a hallgatók és a hallgatók továbbra is otthon tanulhassanak, miközben megnyitják a legjobb online tanulási alkalmazást vagy e-tanulást. Tehát nincs ok lustálkodni tanulni, na!

Annak érdekében, hogy követhesse a kormány otthon tanulásra vonatkozó ajánlását, olvassa el az ApkVenue alábbi útmutatóját!

  1. Töltse le és telepítse az alkalmazást myXL amelyet az ApkVenue fent adott. Ezután nyissa meg az alkalmazást.

  2. A Menü oszlopban Koppintson aCsomagok keresése.

  1. Koppintson a a legfőbb lehetőség, mégpedig #BisaDiRumah.
  1. Tekercs amíg meg nem találja a menü lapot Sok bónusz.

  2. Ezen a menü lapon válassza ki a csomagot Bónusz kvóta 2 GB / nap 7 napig. Ezután nyomja meg a gombot Aktiválja.

Kész! Ilyen útmutató az ingyenes XL csomagok beszerzéséhez, kifejezetten az impulzusok nélküli oktatási csomagokhoz. Nagyon könnyű, igaz?

Hogyan juthat el az XL ingyenes kvótához az Oktatási és Kulturális Minisztériumtól

A 2 GB / nap kvótán kívül, ugyanabban a menüben, mint fent, szintén megkaphatja ingyenes kvóta az Oktatási és Kulturális Minisztériumtól miután regisztrálták az XL számot az iskolában vagy az egyetemen.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium tanulási kvótája a következőkből áll: 20 GB / hó a PAUD számára, 35 GB / hó diákoknak, 42GB / hó a tanárok számára, és 50 GB / hó hallgatók vagy oktatók számára.

Érdekes, hogy az XL Axiata további kvótát fog biztosítani az oktatási intézményekben már regisztrált XL számokhoz is, tudod!

Később fizethet eleget Rp1, - csak a továbbjutáshoz 55 GB kiegészítő kvóta amely fel van osztva 15 GB-os fő kvóta és 15 GB csevegési kvóta. Nem rossz, igaz?

Hogyan juthat el az ingyenes 30 GB-os XL kvótához

Ezután az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet XL ingyenes kvótát szerezni alkalmazás és jóváírás nélkül. Hú, tudsz, igaz? Igen tudsz!

Sajnos ez az ingyenes kvóta csak erre vonatkozik új vevő akik kezdve aktiválják az XL SIM-kártyát 2020. augusztus 27, banda.

Az XL-kártya aktiválása után megszerezheti 30 GB-os XL ingyenes kvóta. Kíváncsi? Nézze meg az alábbi lépéseket, igen!

  1. Nyissa meg a HP Telefon menüjét. Ezt követően írja be a számot *123*100# és küldje el egy aktivált XL szám használatával.
  1. Várjon néhány percet, és azonnal megkapja az XL 30 GB-os ingyenes kvótát, amelyre fel van osztva 15 GB-os XTRA oktatási kvóta és 15 GB-os kvóta az XTRA konferenciához.

Sajnos az XTRA konferencia kvótája nem változtatható szokásos kvótává. Ez azt jelenti, hogy a kvótát csak a vonatkozó feltételek szerint használhatja fel.

Hogyan lehet korlátlan ingyenes XL kvótát szerezni

Az oktatási kvóta mellett az ApkVenue azt is megmondja, hogyan lehet különleges ingyenes XL 4G LTE kvótát szerezni Youtube, Instagram, Facebook, WhatsApp, VONAL, akár Gojek!

Hogy megszerezzem XL 240 GB ingyenes kvóta, aktiválnia kell az internetcsomagot 11 GB, 21 GB, és 31 GB. Először a kvótát is el kell költenie.

Miután elfogy, ingyenesen megkapja az XL kvótát korlátlan. Beleértve az XL ingyenes Youtube kvóta megszerzését.

Akkor hogyan lehet XL ingyenes kvótát szerezni további alkalmazások nélkül, és csak a myXL alkalmazáson keresztül? Nézze meg az alábbi részleteket!

  1. Töltse le és telepítse az alkalmazást myXL majd nyissa meg az alkalmazást.

  2. A Menü oszlopban érintse meg a elemet Csomagok keresése.

  1. Koppintson a a legalacsonyabb lehetőség, mégpedig Xtra Unlimited Turbo & Xtra Kuota.
  1. Tekercs a fül legvégére, ahol megtalálja a menüopciókat XTRA Unlimited Turbo.

  2. Ez alatt látni fogja a csomagot XTRA Unlimited Turbo Super az XTRA Combo Lite-től.

  3. Koppintson a Aktiválja.

Kész! Így kapja meg a korlátlan ingyenes csomagot az XL Axiatától. Az útmutató áttekintésén kívül még mindig sokféle lehetőség van az ingyenes szörfözésre, amennyit csak akar, tudod!

Hogyan lehet más ingyenes XL kvótát szerezni

A fenti XL Axiata ingyenes internetes kvótacsomagjain kívül kiderül, hogy még mindig vannak olyan ingyenes csomagok, amelyeket élvezni kell, tudod!

Tehát, hogyan szerezheti be a következő XL ingyenes csomagot, próbálja meg az alábbi lépéseket követve, banda!

  1. Töltse le és telepítse az alkalmazást myXL és nyissa meg az alkalmazást.

  2. A Menü oszlopban érintse meg a elemet Csomagok keresése.

  1. Koppintson a a legalacsonyabb lehetőség, mégpedig Xtra Unlimited Turbo & Xtra Kuota. Később számos új menüpontot ad meg.
  1. Tekercs amíg meg nem találja a menü lapot XTRA Quota Zero.

  2. Itt különböző XL ingyenes kvótákat kaphat, kezdve Tokopédia, Smule, Google Duo, van még AOV is, tudod!

Kész! Kérjük, válassza ki a kedvencét. Így kaphat ingyenes kvótát a myXL-en. Élvezd!

Ez a magyarázat hogyan lehet megszerezni az XL 2020 ingyenes kvótát. Az ApkVenue emlékeztet arra, hogy a fenti irányelvek az XL Axiata irányelveivel együtt változhatnak.

Ezért folyamatosan frissítse a haladást a cikk elolvasásával, hogy ne hagyja ki a lehetőséget, hogy XL ingyenes kvótát kapjon. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Kvóta vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found