Az alábbiak szerint vigyázzon egy árambankra, hogy ne sérüljön meg gyorsan

Itt JalanTikus 7 tippet oszt meg, hogy tartósan tartsa a bankját és ne veszélyeztesse.

Használat hordozható töltő az egyik módja annak, ha az okostelefon kikapcsol, de nem talál áramforrást, vagy amit az emberek dugónak hívnak. Ezért ebben a korban, hordozható töltő váljon az egyik legfontosabb dolog, amit mindenhova magával cipelhet.

Azonban még mindig sok ember van, aki nem igazán tudja, hogyan hogyan kell gondoskodni egy árambankról jó, hogy ne sérüljön meg gyorsan. Különféle károk érhetők el hordozható töltő, a csökkent kapacitásból kiindulva az akkumulátor fel van töltve, amíg fel nem is robban.

  • 2 áramellátási bank veszélye az okostelefon-használók számára
  • Ne vásároljon újra Power Bankot, íme 5 ok!
  • Hogyan készítsünk Power Bankot egy törött okostelefonról

Hogyan kell gondoskodni egy árambankról, hogy az ne törjön össze gyorsan

Nos, itt van Utcai Patkány Ossza meg 7 tipp, hogy tartósan tartsa a bankját és ne veszélyeztesse Önt.

1. Ne töltsön túl gyakran

Túl gyakran tölt hordozható töltő az egészség szempontjából nem megfelelő hordozható töltő Ön. Mivel a legtöbb árambank különböző típusú elemekkel rendelkezik Li-ion vagy lítium-ion amelynek ellenállása akár a töltés 500-szorosa is lehet. Vannak még hordozható töltő hogy ilyen típusú akkumulátort használ Li-Pho vagy lítium polimer amelynek ellenállása akár 1000-szeres egy töltésnél.

A maximális határ túllépése után általában az akkumulátor kapacitása hordozható töltő csökken. Ez mennyivel érezhető hordozható töltő feltöltheti az akkumulátort. Ha úgy érzed hordozható töltő Az okostelefont már nem tudja teljesen feltölteni, vagyis az akkumulátor kapacitása be van kapcsolva hordozható töltő hanyatlást tapasztaltál.

2. Töltse ki teljesen

Szokja meg a töltési kapacitást hordozható töltő tele vagy. A cél a hatalom hordozható töltő nem fogy el gyorsan, és nem töltődik túl gyakran. Látni, hogy az erő hordozható töltő tele vagy nem, ellenőrizze az akkumulátor jelzését hordozható töltő fények vagy képernyők formájában.

Emellett a szélessé tétel is hasznát veszi. Tehát már nem kell aggódnia, ha okostelefonja lemerül.

3. Töltse fel, mielőtt az energia kevesebb, mint 20%

Szokjon rá, hogy töltés közben tölt hordozható töltő 20% -15% maradt, hogy ne ártson hordozható töltő Ön. Próbáljon meg feltölteni, amikor az akkumulátor kapacitásjelzője világít hordozható töltő felét vagy negyedét mutatod. Tehát, ha a bankban lévő akkumulátor-kijelző 4 LED-es lámpával rendelkezik, akkor próbálja meg feltölteni, ha még mindig 2 vagy egy jelzőfény világít.

4. Ne töltsön túl

Talán, ha van hordozható töltő olyan csúcsmárkákkal, mint a Xiaomi és az Anker, nem kell aggódnia eme probléma miatt. Mert ezek a márkák már rendelkeznek funkciókkal Túlterhelés elleni védelem amely azonnal megszakítja az áramot, amikor hordozható töltő már tele van.

De érte hordozható töltő olcsó, valószínűleg nincs felszerelve ezzel a funkcióval. Tehát, ha akarod hordozható töltő még mindig tartós vagy, akkor figyelj oda, amikor hordozható töltő azért fizetnek téged, hogy ne töltsék túl.

5. Kerülje a hideg és meleg hőmérsékleteket

Töltés közben kerülje a zárt helyeket, például táskákat vagy szekrényeket. Mert mikor hordozható töltő a felelősség általában hőt bocsát ki. Ha zárva tartod, akkor valószínű hordozható töltő nincs légkeringése. Ez az a dolog, ami hordozható töltő szivárogsz és pezsegsz.

6. Tartsa távol a TV-t, a hűtőszekrényt és más elektronikus tárgyakat

A televíziók, a hűtőszekrények és más elektronikus eszközök gyakran mágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek biztosan nem kedveznek nekik hordozható töltő. Ha lógatsz hordozható töltő elektronikus tárgyak közelében, amelyek mágneses hullámokat bocsátanak ki, esetleg létrehoznak hordozható töltő azonnal kárt szenvedett.

7. Ne ess

Elkerül hordozható töltő egy kemény ütéstől, például leeséstől. Mivel ez lehetővé teszi az alkatrészek belsejét hordozható töltő mint például az akkumulátor és a kimeneti felület hordozható töltő nem működik megfelelően.

Tehát, ezek azok a pontok, amelyek segíthetnek abban, hogy a bankja ne törjön össze gyorsan. Jó nekünk megakadályozni, hogy beázzon.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found