csak játszva aranyat és kütyüt kaphat! Ez az 5 Android-játék mindenképpen gazdaggá tesz

Nem csak szórakozás, hanem kiderül, hogy egyes játékok pénzgépek is lehetnek a játékosok számára. Vannak, akik kütyüket adnak az arany vereteknek Hogyan kaphatom meg a nyereményt? Itt van a teljes lista:

A jelenlegi technológiai fejlődés miatt a mobil alapú játékok nagyon keresettek a lakosság körében. Nemcsak a felnőttek, de a gyerekek is szórakoztatás célpontjává vagy oktatási eszközként szolgálják a mobil játékokat.

Nem csak szórakozás, hanem kiderül, hogy egyes játékok pénzgépek is lehetnek a játékosok számára. Vannak, akik kütyüvel látják el az aranyrudat! Hogyan kaphatom meg a nyereményt? Itt van a teljes lista:

  • 7 legjobb HD Android játék 100 MB alatt
  • Zavar, ha esik az eső? Ez a 10 Android-játék alkalmas a szórakozásra

Ez az 5 Android-játék gazdaggá tesz

1. sraffozási piac

Hallottál már erről az egyedülálló játékról? Ez a játék egyedülálló, mert még mindig ez az egyetlen játék, amely valódi arany nyereményeket nyújt játékosainak. Azta! És a probléma nem csak az arany, Hatch Market adni is ingyenes és áru forma babák és kulcstartók tudod. Tehát hogyan lehet megszerezni a nyereményt? A lehető legtöbb érme gyűjtésének módja. Ha összegyűjtötték érméit, kicserélheti őket a megfelelő nyereményekre.

A Hatch Market kitartást és türelmet tanít az érmék gyűjtésében is. Kétféle módon lehet érméket szerezni, az első az, hogy a szörnyeket bányakövek és arany munkájára késztetjük, vagy fákat vágunk. Idézheti az érméket, amikor elkészültek. Másodszor, eladhatja a szörnyeteg tojásait más játékosoknak, és azonnal megkapja őket 50 érme. Amíg a szörnyeid dolgoznak, várhatsz játék közben is mini játék. Jelenleg két mini játék létezik, amelyekkel játszhat. A mini-játék nyereményei sem kevésbé érdekesek.

2. Ez csak teher

Az egyik Android-játék, amelyről gyakran szó esik, a játék Ez csak teher. Ez a játék minden nap sokféle nyereményt biztosít, és csak 10 ezer rúpiáért lehet hozzájutni. Igaz, hogy csak 10 ezer rúpiával nyerhet olyan díjakat, mint az iPhone 7? A válasz igen, de először össze kell gyűjtenie a lehető legtöbb jegyet, amelyet később a megfelelő nyereményre cserél. Csak 10 ezer rúpiáért kell kifizetnie a nyereményt. Érdekes igaz?

Tehát a probléma az, hogyan lehet ezeket a jegyeket összegyűjteni? Ezt mini játékokkal teszi meg. Jelenleg van 6 mini játék hogy játszhatsz. Egy jegyet kap, ha megnyeri a mini játékot. Tehát extra küzdelemre és türelemre van szükség, hogy megszerezhesse a nyereményt. Jegyeket és pénzt is gyűjthet az alkalmazás letöltésével a napi küldetés során. Tehát, ha nem hiszi, kérjük, töltse le és nyerje meg a nyereményt.

Játék Trivia FLUX STUDIO LETÖLTÉS

3. Warung Chain: Go Food Express

Játszma, meccs Warung lánc a legújabb játék Touchten amely indonéz különlegességeket mutat be. Koncepció játék idő beosztás ez arra hív meg, hogy a lehető leggyorsabban tálalja fel az ételeket, hogy az ügyfelek ne meneküljenek el. Ez az egyszerű, de szórakoztató játék egyike a Touchten által készített játékoknak is, amelyek rendelkeznek funkciókkal KadoSaku.

A KadoSaku egy olyan szolgáltatás, ahol cserével nyereményeket kaphat Kadopoin amit a játék közben gyűjtesz. Ezeket a Kadopoin-t vonzó nyereményekre lehet cserélni, például étkezési utalványokra, hüvelyesekre és még kütyükre is! Ez a játék, amely éhessé és éhessé tehet, közvetlenül innen tölthető le.

Touchten Arcade Games LETÖLTÉS

4. Zseb puzzle

Azok számára, akik szeretik az agytrösztöket, Pocket Puzzle olyan lehetőség, amelyet érdemes kipróbálni. Ez a Touchten játék az első játék, amely rendelkezik funkcióval KadoSaku. Ahogy a Warung Chain, úgy neked is gyűjteni kell KadoPoin amennyire csak lehetséges KadoSaku-ra cserélni, amit csak akar.

A játékmenet megegyezik egy normál keresztrejtvény játékával, a válaszokat csökkenő és vízszintes sorokban tölti ki. Csak annyit, hogy néhány külön módosítás még érdekesebbé teszi ezt a játékot. Például nem fog neked feltenni egy kérdést egész mondat formájában, hanem csak egy tippet. Ezeket a tippeket számos érme befizetésével vásárolhatja meg. Ha hozzáértő vagy, akkor sok pontot gyűjthetsz és kicserélheted a Touchten különféle nyereményekre.

Töltse le a Touchten kirakós játékokat

5. Piaci dicsőség

Market Glory egy gazdasági, politikai, társadalmi és katonai szimulációs játék, ahol minden egyes virtuális valutát valódi pénzre cserélhet. A Market Glory Android verzióban érhető el, de csak a bejelentkezéshez, és utána átirányít a weboldal verziójára. A játék kezdete kissé zavaró lehet a kezdők számára felület és elég összetett játék. Stratégiára, kitartásra és hosszú időre van szükséged ahhoz, hogy hasznot tudj hozni ebből a játékból.

Mint a való élet, ha sok pénzt akarsz szerezni, keményen kell dolgoznod. Ugyanígy a Market Glory-val. Neked muszáj Belépés minden nap, és ne hagyja ki a munkát, hogy növelje tapasztalatait és termelékenységét. Harc naponta legalább ötször extra pénzhez jutni. Ha eléggé letelepedett, azonnal céget alapíthat. Ha már érted és jól tudsz játszani ebben a játékban, az eurók szabadon fognak áramlani a zsebedben.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found