áttekintés: final fantasy xv for pc, a játéknak 2018-at kell játszania!

A hosszú várakozás után ez a legendás játéksorozat végül egy teljes kimenettel tért vissza a PC-re! Rendkívül jó grafika, érdekes játékmenet és hihetetlenül széles nyitott világ! Ezt a Final Fantasy XV játékot úgy tervezték, hogy a nehéz játékosok, az alkalmi játékosok is élvezhessék. Megpróbáltad?

A játék története nem választható el a legenda sorozatától Square Enix (vagy korábban nevezték Squaresoft), vagyis Végső fantázia. Azóta Super Nintendo, modern konzolok és kézi, amelyek mindegyike rendelkezik egyfajta Final Fantasy játékkal emlékezetes, nehéz például elfelejteni Final Fantasy VII mert Play Station ami szinte mindenki számára ismerős játékosok ebben a világban. De az összes létező játékplatform közül a PC-ket általában elfelejtik, vagy ezt a számot, mert a legnagyobb játékpiaci részesedés a konzolokban van.

Valóban, FFVII a PC-n is van FFVIII, FFIX és így tovább, de a játék előjön portolt ami súlyos vagy egy tucat évet is igénybe vesz. Nem így FFXV. Úgy tűnik, hogy a Square Enix kezdi a PC-ket potenciális piacnak tekinteni, és komolyan veszik. Final Fantasy XV (FFXV) az ázsiai PC-régióban indult Bandai Namco Entertainment, csak egy év választja el a konzol verziójától, és számos hihetetlen minőségi fejlesztéssel jár. Mint micsoda? És mi ez az egy játék megéri venni? Nézzük meg együtt.

  • A játék 10 legtöbb csaló főnöke, nem veszíthet!
  • Nem csak a Final Fantasy, ezek öt másik szórakoztató fantasy témájú játék
  • 15 legjobb RPG játék 2020 Androidon és PC-n | Offline is lehet, tudod!

Szinte fotó-realisztikus grafika!

Fotóforrás: Istimewa | FF Versus XII motor (balra) és végleges változata a Luminous Studio motorral (jobbra)

Köszönet motor a Square Enix által megfogalmazott új, nevezetesen Világító stúdió, A Final Fantasy XV elképesztően reálisan néz ki. Az előző generációs grafika javulása nagyon látható lesz, ha összehasonlítja a grafikát a játékmenetFinal Fantasy versus XII (ennek a játéknak a neve 4 évvel ezelőtt), sokkal más lesz. A világítás már használ anyag alapú világítás, HDR10Kimenet a HDR szabványokat, 4K támogatást, részecskehatás az eredmény gyönyörűnek tűnik, és a világ már nem az előre renderelt vagy instáns, de inkább nyitott világ.

PC-n, grafikus kártya felhasználók számára Nvidia GeForce GTX, használhatja a szolgáltatásokat Nvidia GameWorks részletesebb és finomabb részecske-, haj- és árnyékhatás érdekében. Ennek ellenére az AMD-felhasználókat nem kell elbátortalanítani, mert bár ezek a funkciók nem aktívak, a játék teljesítménye továbbra is zökkenőmentes, és a grafika mégis csodálatosnak tűnik. A JT laboratóriumban a felhasználást teszteltük Intel i5 és Radeon RX 480 8GB, kényelmesnek bizonyult 60 kép / mp sebességgel. Egy dolog: Készülj fel Letöltés időigényes, mivel a játék fájlmérete eléri a 80 GB-ot!

Hektikus, de stratégiai játékmenet!

Ebben a játékban a játékvezérlővel történő irányítás természetesebbnek és könnyebbnek érzi magát, mint a billentyűzet / egér használata. Igen, nem csoda ... De finom, feltérképezése Az összes eszköz gombjait tetszés szerint megváltoztathatja. Szóval, milyen a játékmenet? Már nem használ körönként vagy felváltva, mint a klasszikus Final Fantasy, most kalandos vagy és küzdesz valós idő, vagyis az idő úgy fut, ahogy van.

Ez azt jelenti, hogy a harc egyre inkább hektikus, és néha nehéz lesz támadásokat szervezni, varázslat, tétel továbbá vetemedés vagy pislogás (a játék főszereplőjének képességei miatt Nocto), de izgalmas! A nézetek miatt harmadik személy Továbbá, ha van egy nagy méretű szörnyeteg, akkor arányosnak és nagyon kihívónak tűnik. Utazáshoz, a gyalogláson és a lovagláson kívül Chocobonevű autóval is közlekedhet Regalia.

A normál RPG rendszer itt van, állapotától kezdve, elemeket ami növeli a játékos tulajdonságait, akár varázslat vagy varázslat és megidézni. Azonban egyedülálló a barátsegítő rendszer (készségcímkék), és még varázslatkészítés. Mert Nocto három másik barátjával kalandozott, mégpedig Prompto, Kardvirág és Ignis, így akkor is, ha nem lehet teljesen irányítani őket, akkor is megidézheti őket és aktiválhatja őket készség ez segít csata.

Rendszer varázslatkészítés nagyon kreatív, mert háromféle elemhez gyűjthet anyagokat: Tűz, jég és áram bizonyos mennyiségig. A varázslat, csak meg kell venni mindegyik mennyiségét, és összekeverni tétel egyéb, ami véletlenszerű, és általában megkapja a szedésből elemeket úton vagy szörnyek csepp, és minden tétel hatással lesz rá varázslat amelyek készülnek. kívül készségcímkék és varázslat, Vannak még Királyi fegyverek a Nocto számára, egy hihetetlenül erőteljes, mégis életet emésztő misztikus fegyver, és a legbizarabb, de igaz rendszer: Kulináris!

Igen, amikor Nocto és társai szünetet tartanak vagy megállnak egy étteremben vagy bárban, ehetnek, és az ételek típusa megadja a státuszt lendület különböző. Tehát az étel nem csak azzá válik trükk csak, de fontos szerepet játszik a játék folytonosságában. Ezen túlmenően ahhoz, hogy ételrecepteket kapjon, szorgalmasnak kell lennie az élelmiszer-összetevők összegyűjtésében vagy az éttermekben történő megvásárlásában is. Ignis különlegességei csábítják? Kipróbálhatja ezeket a finom Ignis recepteket, ha betartja az "Ez az!" Szakácskönyv útmutatásait. a hivatás nevű Redditor munkája aranea_highwind a közösségi weboldalon, a Reddit-ben.

Játszani kell ebben az évben!

Szempontjából játékmenet, izgalmas! Grafikát tekintve nagyon elrontja a szemet ... akkor történetet tekintve? Néztél már filmet? Kingsglaive: Final Fantasy nemrégiben a moziban? Vagy anime sorozatok Final Fantasy XV Testvériség? Igen, a Final Fantasy sztori ezúttal valóban hatalmas és nagyon összetett, mert magában foglal egy előzménytörténetet, majd a mozi eseményeit, melléktörténet Nocto és barátai utazása és a történetet ezek után. Ha meg szeretné tudni a teljes történetet, igen, meg kell néznie az összes filmet és anime sorozatot, beleértve a játékot is. Hát nem csodálatos?

Olyan érzés, hogy ha egy játékos még nem játszotta a Final Fantasy-t, az még nem teljes. De ha PC-s játékos vagy, a Final Fantasy egyelőre biztosan nem kiemelt fontosságú játék, mert nem minden sorozat van PC-n. Végül is, ha van ilyen, elavult és elavult. Most, PC-játékosként büszkéknek kell lennünk, egy ilyen kaliberű játék nem sokkal a konzol után jöhet a PC-re, és reméljük, hogy a jövőben ezt a tendenciát a fejlesztők is fenntarthatják, sőt javíthatják is. Bravo!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found